Prototipul viitorului smartphone Galaxy S10+ a fost reperat în fabrică

901

Mai sunt aproape trei luni până la prezentarea seriei aniversare Galaxy S10 la Barcelona. Zvonurile și informațiile cresc pe măsură ce ne apropiem de această dată. Acum, ceea ce pare a fi un prototip al viitorului Samsung Galaxy S10+ a fost văzut în testele efectuate la una dintre fabricile companiei. Din ce vedem în fotografie pare a fi un Galaxy S10+, apare și numărul de cod intern Beyond 2.

La fel ca telefonul demonstrativ 5G, pe care Samsung la prezentat zilele trecute în Hawaii, prototipul acesta are un aspect destul de ciudat în colțul afișajului. De fapt, de data aceasta, găzduiește două camere orientate spre față. În plus, acest prototip prezintă margini semnificativ mai subțiri deasupra și dedesubtul afișajului, care indică probabil dimensiunea finală. Când vine vorba de marginile laterale, acestea nu sunt reprezentative pentru aspectul final. La urma urmei, Samsung este din nou de așteptat să utilizeze un ecran cu margini curbe. Am sperat că Samsung ne va aduce un Galaxy S10 complet fără margini. Se pare că acest lucru nu se va întâmpla.

Prototipul Samsung Galaxy S10+ va avea o diagonală de 6,4 inch

Sursa de unde vine fotografia, via PhoneArena, spune că partea de sus a prototipului este acoperită de o folie de protecție. Acesta ar fi motivul pentru care apare o crestătură pe colț și nu doar găurile camerei. Este similar cu prototipul de 5G pe care Samsung la avut la Snapdragon Tech Summit Hawaii. Se pot vedea totuși, două camere foto în acea zonă. Alte informații au sugerat că Galaxy S10 va avea o gaură centrală puțin alungită pentru cele două camere foto. Nu este clar momentan cum va fi designul final iar Samsung nu a confirmat nimic. Fotografii din spatele ale acestui prototip nu au fost publicate online. Samsung pregătește trei variante de Galaxy S10, plus o variantă Galaxy S10 cu 5G.

Mobile World Congress (MWC) este cel mai mare eveniment din industria telefoniei mobile din lume. A debutat în 1987. Locația este Centrul de conferințe Fira Barcelona Gran Via, Spania. Fira are o suprafață de 400.000 m² de expoziție, compusă din Montjuic și Gran Via, una dintre cele mai mari din Europa.

Samsung Galaxy S10+ ar trebui să-și facă apariția oficială la sfârșitul lunii februarie la MWC 2019. Telefonul este prevăzut cu un display AMOLED de 6,44 inch, însoțit de unul dintre cele două procesoare, în funcție de regiune – fie Samsung Exynos 9820, fie  Qualcomm Snapdragon 855. Indiferent de acest lucru, 6GB de RAM este de așteptat, precum și 128GB de stocare internă. Android 9 Pie cu interfața Samsung One UI vor veni de asemenea pre-instalate. Curentul necesar va fi asigurat de o baterie de 4.000 mAh.