Samsung Electronics are patru modele de Galaxy S10 în lucru

1044

Noi dovezi apărute recent sugerează că Samsung are patru modele Galaxy S10 în lucru, confirmând unele informații apărute anterior. Samsung va lansa cel mai probabil anul viitor patru modele Galaxy S10, dar cel puțin unul dintre ele nu va fi disponibil la nivel global. Trei dintre aceste modele Galaxy S10 sunt cunoscute pe plan intern ca Beyond 0, 1, și Beyond 2.

Cel de-al patrulea model Galaxy S10 pe care Samsung se așteaptă să îl lanseze în primul trimestru din 2019 este codificat Beyond 2 5G. Aceasta este o variantă a lui Beyond 2, este cea mai scumpă dintre toate și ar putea fi disponibilă doar în Coreea de Sud. Toate cele patru nume de cod au fost descoperite în cadrul versiunii beta a lui Android 9.0 Pie pentru Samsung Galaxy S9+. Conform Xda-developers de unde vine informația, nu există alte detalii despre telefoane, cu excepția numelor de cod.

Modelele sunt cu procesoare Qulacomm și Exynos

Fișierele de configurare descoperite nu ne spun prea multe despre dispozitivele reale, deși numele de fișiere ne spun despre ce modele ar trebui să ne așteptăm. În fișierul descoperit, fiecare cod al modelului Galaxy S10 începe cu Beyond -„dincolo de”. Următorul număr este pentru dimensiune (0), care este cel mai mic model. Numărul (1) este pentru opțiunea de mijloc, în timp ce (2) este pentru cel mai mare model.

Dacă există un „q” în nume atunci este modelul cu procesor Snapdragon iar dacă nu există un „q”, atunci este modelul Exynos. După aceasta, de obicei, este doar „LTE” pentru a ne spune că dispozitivul acceptă LTE. De data aceasta există un model „dincolo de 2” Snapdragon și Exynos cu terminația „5g”. Acest lucru sugerează că cel mai mare model, Beyond 2 va suporta 5G conform zvonurilor anterioare.

Long Term Evolution – este un standard în telecomunicații wireless de mare viteză pentru telefoane mobile și terminale de date. Coreea de Sud are acoperire 4G LTE de 97,49%, Japonia 94,70%, Norvegia 92.16% și Hong Kong 90.34%. Statele Unite sunt pe locul cinci cu 90.32% ca cea mai mare acoperire 4G LTE. România are 72,88%.

Acestea sunt cele patru variante de Samsung Galaxy S10
  • Beyond 0 (Galaxy S10): display de 5,8 inch, o singură cameră la spate.
  • Beyond 1 (Galaxy S10): display de 5,8 inch și camere duble la spate.
  • Beyond 2 (Galaxy S10 +): afișaj de 6,44 inch, camere triple la spate / duble în față.
  • Beyond 2 5G (Galaxy S10 +): la fel ca Beyond 2 plus suport 5G.

Așteptăm ca cele patru dispozitive să fie lansate cu ultimele procesoare Samsung sau Qualcomm (Exynos 9820 / Snapdragon 8150). Modelul 5G ar putea avea procesorul Qualcomm Snapdragon X50 sau Samsung Exynos 5100. Modelul 5G Exynos este de așteptat în Coreea de Sud atunci când rețelele 5G ale țării sunt pregătite. Modelul 5G Snapdragon ar putea fi lansat în Statele Unite, odată ce rețelele 5G sunt pregătite.

Toate cele patru modele vor fi livrate la bord cu Android 9.0 Pie, dar cu cip-seturi diferite (Exynos sau Qualcomm) în funcție de piață.

În acest moment nu putem spune cu certitudine că toate cele patru modele vor fi lansate. Doar pentru că Samsung a început dezvoltarea de software pentru toate aceste patru dispozitive nu înseamnă că vom vedea toate cele patru telefoane lansate pe piață.