Purificatoarele de aer Bespoke Cube Air 2022 lansate de Samsung

324
Purificatoarele de aer Bespoke Cube Air 2022 lansate de Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat ieri noile purificatoare de aer din seria Bespoke Cube Air 2022, care gestionează aerul din casă, pe baza inteligenței artificiale (AI). Noua serie Cube Air 2022 oferă un management mai convenabil al calității aerului prin personalizarea nu numai a designului, ci și a funcțiilor.

Noua funcție recent aplicată „Bespoke AI+ Clean” analizează și învață calitatea aerului din interior și exterior la fiecare 10 minute. Mai mult seria Bespoke Cube Air 2022 poate face acest lucru chiar și atunci când alimentarea este oprită. Astfel poate poate constata nivelul de poluare din camera și poate curăța aerul din casă fără operarea separată a utilizatorului. În plus, conform SamsungNewsroom, există o funcție „Micro Air Sensor”, care este un avantaj unic al purificatoarelor de aer Samsung. Astfel purificatoarele din această serie pot detecta praful ultra-fin cu o dimensiune de 0,3 microni cu o sursă de lumină laser.

Acest produs are, de asemenea, un „Smart power saving mode – mod inteligent de economisire a energiei”.  Acest mod oprește funcționarea ventilatorului atunci când calitatea aerului din interior se îmbunătățește pentru a utiliza eficient energia. În comparație cu modelele fără această funcție, seria Bespoke Cube Air 2022 reduce consumul de energie cu până la 32%.

Seria Bespoke Cube Air 2022 cu funcția triple safe cleaning

Prin aplicarea unui filtru de colectare a prafului din fibră antibacteriană de cupru la funcția existentă „UV+ sterilizare sigură”, a devenit posibilă sterilizarea antibacteriană la sterilizarea spațială în filtru. Sistemul de sterilizare electrică sterilizează 99% dintre bacteriile prinse în filtrul de colectare a prafului. Filtrul de colectare a prafului antibacterian de cupru inhibă 99,9% din creșterea bacteriilor din filtru și inactivează 99% din viruși la noua serie Seria Bespoke Cube Air 2022. Samsung a lansat în acest an gama de frigidere Bespoke și în România.

În uzul contemporan, Bespoke a devenit un concept general de marketing și branding care implică exclusivitate și tiraje limitate. Inițial, adjectivul bespoke descria costume și pantofi pe măsură, „la comandă, aranjat pentru”.

În plus, seria a primit cel mai înalt grad antifungic (gradul 0) care inhibă creșterea mucegaiului în filtru. Astfel încât consumatorii îl pot folosi cu încredere, iar performanța puternică a filtrului reduce, de asemenea, bacteriile care plutesc în casă.

In plus, sterilizarea 99,9% a marginii ventilatorului cu LED UV-C a completat tehnologia triple safe cleaning pentru sterilizare. Noile modele aspiră aerul nociv din casă, îl curăță rapid și îl trimite către orificiul de evacuare din față. În plus, tehnologia Samsung „wind free – curățare fără vânt” permite curățarea cu zgomot redus și fără vânt.

Momentan disponibilitate doar în Coreea de Sud

Seria a fost lansată în 4 capacități: 123 / 106 / 70 și 53 m², în funcție de suprafața casei. Fiind din gama Bespoke toate modelele au un panou frontal înlocuibil în funcție de gustul utilizatorului. Panoul este lansat într-o combinație de două modele de linii și dungi și cinci culori de gri, verde intens, bej, coral de seară și albastru de dimineață.

În această serie va exista și două modele pentru „Îngrijirea animalelor de companie”, dar la comandă. Acestea vor avea capacitatea de 123 m² și 106 m². Cele două modele vor fi echipate cu un „filtru fin” care îndepărtează părul de animale din aer și un „filtru de deodorizare pentru animale de companie” care îndepărtează profesional mirosul corporal și mirosul de hrană.

În ceea ce privește seria Bespoke Cube Air 2022, modelele de 123 m², lansate deja, variază de la 465 de euro la 1.215 euro în funcție de zona de curățat și de specificații. Modelele sunt disponibile momentan doar în Coreea de Sud.