Acasă Stiri Purificatoarele de aer Samsung debutează în România

Purificatoarele de aer Samsung debutează în România

Samsung Electronics a prezentat prima sa gamă de purificatoare de aer în România în cadrul unei întâlniri virtuale. Întâlnirea a fost găzduită de Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România. Noile purificatoare îmbină designul modern cu tehnologia inovatoare. Rezultă un aer curat printr-un sistem puternic de filtrare, care captează până la 99,97% din particulele de praf.

Consumatorii sunt din ce în ce mai interesați de impactul pe care mediul înconjurător în are asupra sănătății lor. Sunt preocupați de ceea ce înseamnă respirația unui aer impur, gaze, praf, substanțe chimice, precum și diverse alte mirosuri comune în special în marile orașe. Conform unui studiu realizat de Samsung, pe un eșantion de oameni cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani, 73% dintre românii din mediul urban se declară foarte preocupați de calitatea aerului din localitatea în care trăiesc, scorul fiind relativ similar în rândul tuturor categoriilor cu vârsta între 18 și 64 de ani.

Suntem extrem de bucuroși că putem lansa gama de purificatoare Samsung și în România. Gama Samsung vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor noștri pentru un aer cât mai curat în propriile locuințe. Tehnologiile din sistemele de purificare permit purificatoarelor să capteze până la 99,97% din particulele de praf, ceea ce înseamnă că acestea vor face o reală diferență în orice locuință”. A declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România.

Purificatoarele Samsung sunt ușor de integrat în locuințe

Gama Samsung include 5 purificatoare. Acestea sunt foarte ușor și intuitiv de utilizat, cu un design care permite integrarea acestora în locuințele moderne.

Purificatorul Samsung AX9500 (Cube). AX9500 se bazează pe tehnologia inovatoare Samsung Wind-Free. Aceasta dispersează aer curat prin cele aproape 60.000 de micro-diuze pentru aer, la un nivel de zgomot extrem de redus.  AX9500 are un design modern, cubic și finisaj metalic, care se potrivește perfect cu majoritatea stilurilor de design interior. Datorită designului modular, două purificatoare The Cube se pot atașa și detașa cu ușurință, ceea ce înseamnă o suprafață mult mai mare ce poate fi purificată; fiecare unitate are propria componentă de andocare.

AX9500 dispune, de asemenea, de afișaj numeric EasyView și un senzor laser PM. Senzorul monitorizează calitatea aerului în timp real, identificând contaminanții și particulele mai mici de 1 micron. Utilizatorii pot vedea rezultatele pe un afișaj, care arată nivelul de poluare și nivelul general al calității aerului, printr-un indicator în patru culori.

AX9500 Cube a câștigat un premiu IF Design Awards pentru specificațiile tehnice, dar și pentru designul elegant, care evidențiază simplitatea sa, precum și experiența de utilizare excelentă pe care o oferă utilizatorilor.

Purificatorul Samsung AX7500. Oferă o acoperire mare ca spațiu, cu posibilitatea aerului de a ajunge în toate colțurile încăperii. Influxul de aer frontal este conceput pentru a atrage aerul cu ușurință. Odată ce procesul de purificare s-a încheiat, ventilatorul Samsung AX7500 dispersează aerul prin trei fante de ventilație.

Purificatoarele Samsung AX5500 și AX3300

Purificatorul de aer AX5500. Acesta oferă de asemenea o acoperire largă, de care consumatorii sunt interesați la purificatorul lor de aer. După finalizarea procesului de purificare, acesta dispersează rapid aerul curat în mai multe direcții folosindu-se de trei fante de ventilație. Acest lucru permite ca fluxul de aer să ajungă rapid în întregul perimetru, obținând o rată de livrare a aerului curat de 467 m³ pe oră.

AX5500 are afișaj numeric pentru calitatea aerului și senzor laser PM. Senzorul monitorizează calitatea aerului în timp real, afișând nivelul calității acestuia printr-un indicator în patru culori. Unitatea dispune de roți ascunse, ceea ce înseamnă că poate fi mutat în orice loc este nevoie.

Purificatorul de aer AX3300 AX40. Ajută utilizatorii să verifice calitatea aerului din interior într-un mod mai intuitiv. Purificatorul folosește senzori de praf și gaz pentru a monitoriza calitatea aerului și utilizează aceste informații pentru a optimiza modurile de operare în mod automat.

Purificatorul AX3000 AX34 oferă o serie de specificații menite să ofere cea mai bună experiență de utilizare. Are un mod Sleep Mode, care se asigură că procesele vor fi optimizate, iar aparatul nu va face niciun fel de zgomot în timpul nopții. Dispune de senzori pentru praf și gaz și de indicatorul intuitiv în patru culori, care arată vizual nivelurile de poluare a aerului în timp real.

Purificatoarele oferă și informații despre calitatea aerului

Ambele purificatoare AX3000 sunt ușor de utilizat și de întreținut. Filtrul necesită curățare periodică, iar sistemul de filtrare HEPA (High-efficiency particulate air) va indica printr-un senzor luminos atunci când aceasta trebuie efectuată.

Purificatoarele funcționează rapid și eficient, folosind un sistem complet de detecție cu senzori avansați. Au și un ecran vizual care oferă utilizatorilor informații precise despre calitatea aerului în timp real. De asemenea, modele pot fi folosite prin Wi-Fi. Astfel utilizatorii pot să monitorizeze nivelul de poluare a aerului din orice loc, în orice moment și să controleze dispozitivul de la distanță, folosind aplicația SmartThings.

Gama de purificatoare Samsung va fi disponibilă în România începând cu a doua jumătate a lunii iulie 2020.

Stiri

Galaxy S21 Ultra: mai multe lucruri pe care ar trebui să le știți

De la prezentarea noii serii Samsung Galaxy S21 de săptămâna trecută, s-au scris multe despre toate cele trei dispozitive. În mare aproape...

Samsung poate întrerupe seria Galaxy S20 înaintea vânzării seriei S21

Samsung a lansat recent seria Galaxy S21 cu disponibilitate la vânzare din 29 ianuarie. Compania a introdus, așa cum ne-a obișnuit în...

Samsung dezvoltă un MLCC subțire pentru smartphone-urile 5G

Samsung Electro-Mechanics Co. a anunțat ieri că a dezvoltat un condensator ceramic multistrat ultra-subțire(MLCC) cu o structură cu trei prize care poate...

Seria Galaxy S21 în programul Google Android Enterprise Recommended

Programul Google Android Enterprise Recommended (AER) certifică dispozitivele Android pentru implementarea în întreprinderi. De la lansarea sa în 2018, Google a certificat...

Samsung SSD 870 Evo lansat, viteze mai mari și prețuri mai mici

SSD-ul 860 de la Samsung a fost unul dintre standardele pentru piesele pentru PC de când a fost lansat în 2018. Acum,...

Galaxy S21: atenție să nu confundați gaura pentru SIM cu a microfonului!

Seria Samsung Galaxy S21 este ridicată în slăvi de toată lumea, nu mai trebuie să o facem și noi. Acum urmează luarea...

Galaxy S21+ Phantom Green apare pe site-ul australian Samsung

Săptămâna trecută, Samsung a prezentat oficial seria Galaxy S21, căștile Galaxy Buds Pro și Galaxy SmartTag / SmartTag+ la primul eveniment Unpacked...