Purificator de aer Samsung Bespoke Cube Air Infinite Line cu funcție AI

115
Samsung Bespoke Cube Air Infinite Line
Sursa foto: via gizmochina.com

Înainte de acest weeked Samsung a lansat purificatorul de aer premium Bespoke Cube Air Infinite Line, un purificator care acceptă funcționalitatea AI. Samsung Bespoke Cube Air Infinite Line oferă o experiență de curățare complet diferită față de un purificator de aer obișnuit. Produsul este plin de inovații începând de la design și continuând cu ultimele tehnologii Samsung din domeniu. Seria Samsung Bespoke Infinite este o gamă premium de produse electrocasnice.

Seria Samsung Bespoke Cube Air Infinite folosește tehnologia de curățare surround în 4 direcții. În acest fel elimină aerul poluat la 360 de grade pe toate cele patru laturi ale încăperii în care este amplasat. Mai mult, elimină aerul curat în mod uniform în întreaga cameră. De asemenea, potrivit GizmoChina, este capabil de o purificare mai rapidă și o circulație mai bună a aerului.

Samsung Bespoke Cube Air Infinite Line dispune de Pop-up Clean Booster. Această funcție, când este operațională, trimite aer curat care a trecut prin filtru până la o distanță de 11 metri. Pop-up Clean Booster poate fi personalizat pentru a se potrivi spațiului dvs. de locuit. Intervalul unghiului de rotație poate fi ajustat folosind aplicația SmartThings. Dispozitivul este conceput pentru a fi ascuns în interior atunci când nu funcționează și se îmbină armonios cu mediul înconjurător.

Purificatorul de aer Samsung Bespoke Cube Air Infinite Line folosește tehnologia AI pentru o soluție curată integrată, personalizată. Poate compara și învăța calitatea aerului exterior și purifica atunci când nivelul de calitate a aerului se înrăutățește. Când calitatea aerului din interior se îmbunătățește, purificatorul ajustează automat puterea ventilației sau oprește funcționarea ventilatorului pentru o utilizare optimă a energiei.

Honeywell International (SUA), Camfil (Suedia), Samsung Electronics, Sharp Electronics Corporation (Japonia), LG Corporation (Coreea de Sud) și Blue Star Limited (India) sunt principalii jucători pe piața globală a purificatoarelor de aer.

Modul de economisire AI poate economisi energie cu până la 45%, lucru ce vă economisește în același timp bani. Noul purificator de aer Samsung este echipat cu un filtru S integrat cu un filtru ultrafin, filtru de colectare a prafului antibacterian și filtru de întărire a dezodorizării cărbunelui. Samsung Bespoke Cube Air Infinite Line poate să îndepărteze praful cu până la 99,99% și să elimine mirosurile din cameră.

Noua serie Samsung Bespoke Air Infinite are certificare de la Asociația Coreeană de Standarde cu certificare bazată pe standarde internaționale. Purificatorul de aer poate fi folosit într-o varietate de spații, inclusiv camere de zi, dormitoare și incinte similare. Vedeți pe I❤️Samsung la ce trebuie să fii atent atunci când alegi un purificator de aer Samsung!

Samsung Bespoke Cube Air Infinite Line are un preț de 799.000 de woni (600$ / 550€) și 1.599.000 de woni (1.201 de dolari / 1.110 euro) pentru cele două variante disponibile. Nu există indicii în acest moment dacă și când, noua serie de purificatoare de aer premium Bespoke Air Infinite va ajunge pe piața globală.