Respirați aer curat cu noul purificator de aer Samsung

2683

Samsung, cel mai mare și de încredere brand de electronice de consum, a anunțat lansarea primului său dispozitiv de purificare a aerului AX7000 în India. Purificatorul de aer Samsung, AX7000, oferă o curățare mai rapidă prin intermediul unor filtre avansate PM2.5. Filtrul PM2.5 este un filtru mecanic de aer care funcționează prin trecerea forțată a aerului printr-o plasă foarte fină care reține toate particulele dăunătoare în aer. Filtrul PM2.5, captează 99% din particulele dăunătoare din aer, afirmă compania Samsung.

Noul model Samsung AX7000 oferă o purificare mai rapidă a aerului, cu o rată mult mai mare de filtrare a aerului curat și în același timp acoperă o suprafață mare cu fluxul de aer curățat care este distribuit pe trei căi. Motorul invertor digital asigură consumatorilor un aparat durabil și o eficiența energetică pe termen lung. Filtrarea aerului în patru trepte oferă protecție dublă și duce la un aer proaspăt și fără poluare.

Gama Samsung de purificatoare de aer, cu tehnologie de ultimă oră și excelență în design, va proteja consumatorii de poluarea interioară și îi va ajuta să adopte un stil de viață mai sănătos„, a declarat Dl Rajeev Bhutani, vicepreședinte al Consumer Electronics Business, Samsung India.

Alergenii și particulele de praf iritantele din interior reprezintă un pericol mai mare astăzi, pentru că petrecem mai mult timp în interior datorită creșterii nivelului de poluare din exterior. Deoarece casele moderne sunt etanșe, aceste particule iritante și dăunătoare nu pot scăpa ușor din casă și necesită un proces avansat de purificare. Purificatoarele de aer Samsung sunt concepute pentru a combate poluarea interioară într-un mod cât mai eficient cu cel mai mic consum de energie.

Funcționează silențios, purifică rapid și eficient camerele, pentru ca vă bucurați de un confort sporit cu aer proaspăt și un consum redus de energie.

Samsung AX7000 purifică aerul mai repede cu o rată de livrare a aerului curat de 773 m³(metru cub)/h și acoperă o suprafață mai mare de 93mp prin fluxul de aer frontal, ventilatorul dublu și tehnologia cu trei căi de distribuție a aerului. Fluxul de aer cu 3 căi asigură o distribuție mai rapidă a aerului curat.

Metru cub este în Sistemul Internațional de unități, SI, o unitate derivată de măsură pentru volume, care are simbolul m³. Este volumul unui cub cu marginile de un metru lungime. 1m³ de apă cântărește aproximativ o tonă.

AX7000 este dotat cu un indicator digital și diferite leduri de culoare care indică nivelul de scădere a poluării în timp real, iar cei 3 senzori oferă o măsurare numerică exactă a nivelului de praf filtrat PM2.5 (praf ultra-fin) și PM10 (praf fin). AX7000 este atât de subțire încât se potrivește oriunde. Aparatul AX7000 produs de firma din Coreea de Sud, este elegant cu un design modern adaptat pentru a se încadra în orice fel de locuință. Are și un orificiu de admisie a aerului în față, deci nu este nevoie să-l deplasați sau să-l retrageți de la perete. Filtrul poate fi cu ușurință curățat sau schimbat prin deschiderea ușii din față.

Odată cu lansarea modelului AX7000, Samsung oferă și AX3000. Ambele produse sunt disponibile în magazine offline și online. AX 3000 este disponibil pentru 59.990 INR (rupii) aproximativ 930$ iar AX3000 este disponibil pentru 15.490 INR. Conform informațiilor, noul purificator de aer va fi comercializat pe toate piețele globale.

SURSĂSamsung News