Mai puternic, mai personal: asistentul Bixby pe Galaxy S10

2466

De la introducerea lui Bixby alături de Galaxy S8 și S8+, Samsung Electronics a adus continuu asistentului inteligent îmbunătățiri. A încercat să aducă pe Bixby mai aproape de rivalii săi, l-a făcut mai intuitiv, inteligent și folositor utilizatorilor. Acum, odată cu introducerea seriei Galaxy S10, Samsung a dus Bixby la nivelul următor, conform NewSamsung. A introdus noi posibilități pentru Bixby Voice și Bixby Vision, precum și mai multe modalități de a ușura viața utilizatorilor cu opțiuni ca Bixby Routines.

Cu toții avem obiceiurile noastre care ne ajută să ne gestionăm ziua și timpul este, desigur, prețios. De aceea, Samsung a dezvoltat Bixby Routines – o caracteristică inteligentă care îi permite asistentului să învețe rutinele utilizatorului și să recomande modalități de a economisi timp. Bixby Routines utilizează învățarea mașinilor pentru a vă analiza preferințele personale pe baza modului în care utilizați telefonul.

Pe lângă oferirea a nouă opțiuni convenabile, Bixby Routines vă prezintă până la șase rutine personalizate. Acestea sunt pe baza modului în care utilizați telefonul în anumite momente și locuri și vă ajută să faceți pașii necesari pentru a simplifica anumite lucruri. De exemplu, când te duci la culcare, Galaxy S10 îți poate executa rutina personală “Before Bed” – Înainte de pat – care poate include activarea automată a Night Mode – modului de noapte, scăderea luminozității și reducerea sunetului.

Bixby Voice Unlock este compatibil cu Galaxy S10

Lens Mode extins al lui Bixby Vision oferă o varietate de opțiuni de recunoaștere a imaginii, inclusiv o nouă opțiune pentru Wish List Option – lista de dorințe. Când vedeți un produs care vă interesează să îl cumpărați, Lista de dorințe ușurează salvarea acestuia pentru o informație ulterioară.

Bixby este asociat cu Star Trek, Jerome Bixby a fost scriitor american de science-fiction. A scris mai multe episoade din celebrul serial Star Trek. Episodul „The New Cloak of the Emperor” din Star Trek este dedicat memoriei scriitorului american. Ceea ce în film era considerată o ficțiune acum a devenit realitate – comanda vocală a dispozitivelor.

Noul Apps Mode oferă utilizatorilor modalități mai convenabile de a utiliza AR în viața de zi cu zi. Utilizați-l, de exemplu, pentru a încerca practic o pereche nouă de ochelari de soare sau un machiaj nou. Pentru a vedea cum ar arătă părul vopsit sau cum ar arăta spațiul dvs. de locuit dacă ați adăugat un aparat sau mobilier pe care vreți să-l cumpărați. Apps Mode facilitează învățarea mai multor lucruri despre filmele care vă interesează prin intermediul noii caracteristici Picture Play. Când vedeți o reclamă pentru un film, arătați-o lui Bixby și vă va spune toate lucrurile despre film.

Noul Bixby aduce mai multă comoditate când aveți mâinile ocupate. Utilizatorii de smartphone-uri Galaxy pot să-i ceară lui Bixby să-i ajute să caute pe web, să facă o rezervare sau să lanseze o aplicație când mâinile sunt ocupate. Acum, noua caracteristică Bixby Voice Unlock vă permite să activați și să interacționați cu asistentul Samsung atunci când telefonul este blocat. Bixby Voice Unlok va fi disponibilă prin intermediul unei actualizări de software și pe alte smartphone-uri emblematice. Va fi disponibil pe Galaxy S8, pe Galaxy S9 sau Note 8 și Note 9 la actualizarea cu Android Pie.

Comenzile rapide fac utilizarea lui Bixby mai convenabilă

Bixby Voice Unlock creează o modalitate convenabilă pentru utilizarea asistentului inteligent atunci când telefonul este la îndemâna dumneavoastră. Vă pregătiți să preparați cina și trebuie să verificați ce cantitate de ingrediente este nevoie pentru o anumită rețetă. Spuneți pur și simplu „Hi Bixby” pentru a vă debloca telefonul și apoi cereți lui Bixby să spună rețeta.

Pentru a oferi utilizatorilor mai multă libertate de utilizare a butonului destinat asistentului inteligent, Galaxy S10 introduce Bixby Key Customization. Acum, puteți personaliza butonul pentru a lansa asistentul dintr-o simplă sau dublă apăsare. Puteți remapa cealaltă opțiune de apăsare a butonului pentru o altă comandă.

Cu noua actualizare comenzile rapide sunt mult mai convenabile. Vă permite să înlocuiți una sau mai multe comenzi cu un cuvânt sau o expresie simplă. Posibilitățile de personalizare sunt nesfârșite, iar comenzile dvs. rapide pot fi de asemenea salvate ca pictograme de comenzi rapide pe ecranul de întâmpinare al telefonului pentru a avea acces ușor.

Acest lucru este util mai ales în situațiile în care preferați să nu vorbiți cu voce tare. De exemplu, atunci când mergeți la teatru sau cinema, dacă atingeți pictograma pentru comanda rapidă „Film Time„. Bixby va schimba instantaneu telefonul în modul silențios și va porni “Do not disturb” – Nu deranja. Se va reduce complet luminozitatea, va fi oprit ecranul astfel încât să puteți sta liniștit, să vă relaxați și să vă bucurați de film.