Aplicația Samsung Quick Share ajunge pe Windows 10

721
Aplicatia Samsung Quick Share ajunge pe Windows 10
Sursa Foto: via mspoweruser.com

Povestea de dragoste dintre Samsung și Microsoft continuă și capătă noi valențe. Cea mai recentă fiind livrarea unui număr de noi aplicații Samsung pentru utilizatorii de Windows 10. Parteneriatul Samsung cu Microsoft se îmbunătățește mereu și acum funcționalitatea Quick Share ajunge pe computerele cu Windows 10. Samsung Quick Share vă permite să partajați fișiere prin Wi-Fi Direct.

Noua aplicație Quick Share a fost introdusă cu ceva timp în urmă pentru dispozitivele Samsung. Acum, în baza relațiilor dintre Samsung și Microsoft este disponibilă și pentru Windows 10. Poate fi găsită în magazinul de aplicații Microsoft Store și vă permite să trimiteți rapid și ușor fișiere de pe telefon la computerul dvs. prin Wi-Fi Direct.

Samsung Quick Share pe Windows 10

Quick Share este alternativa Samsung la AirDrop pe telefoanele Galaxy, potrivit Mspoweruser. Samsung Quick Share, introdus anul trecut pe dispozitivele mobile Samsung, vă permite să partajați rapid fotografii, videoclipuri, documente și multe altele pe telefoane Galaxy. Aparent, tot ce este necesar este un smartphone Galaxy cu One UI 2 sau o versiune ulterioară. În acest moment nu este clar ce premise sunt în vigoare pentru dispozitivele Windows 10. Folosind funcția de partajare rapidă – Quick Share, puteți partaja conținut cu dispozitive din apropiere prin Wi-Fi Direct sau Bluetooth sau cu dispozitive acceptate de „SmartThings”.

Practic, Quick Share va funcționa aproape ca majoritatea altor servicii de partajare din apropiere. Dacă sunteți lângă un alt utilizator cu un dispozitiv acceptat, acesta va apărea și puteți partaja o fotografie, un clip video sau un fișier. Aveți două opțiuni de partajare: „Numai contacte – Contacts-only” sau „Toată lumea – Everyone”. „Numai contacte” vă permite să partajați/primiți fișiere doar cu utilizatorii pe care îi aveți în contacte. „Toată lumea” vă va permite să trimiteți/primiți fișiere de la oricine are un dispozitiv acceptat în zonă. Vedeți pe I❤️Samsung cum să folosiți Quick Share pe Galaxy S20 și Galaxy Z Flip!

Microsoft Store (până în octombrie 2017 Windows Store) este un magazin de aplicații al Microsoft. Utilizatorul poate alege dintr-o colecție de aplicații Windows și le poate achiziționa fie gratuit, fie contra cost, în funcție de ofertă.

Samsung Free și Samsung O vor ajunge și ele pe PC

Alte două aplicații par să se îndrepte spre Windows 10, inclusiv Samsung Free și Samsung O. Fosta aplicație este noul înlocuitor pentru Samsung Daily, introdus alături de One UI 3.0. În ceea ce privește Samsung O, nu este clar ce ar putea fi acest lucru, dar pictograma este exact aceeași cu Samsung Free, deci ar putea exista o relație.

Nu este clar când se așteaptă aceste aplicații în Microsoft Store, dar ar putea ajunge mai devreme decât mai târziu. Pentru sutele de milioane de utilizatori Samsung va însemna o îmbunătățire semnificativă a experienței lor de utilizare.