O nouă aplicație RegiStar – face parte din Samsung Goog Lock

416
RegiStar Samsung Goog Lock
Sursa foto : sammobile.com

Samsung a lansat încă un modul interesant și util al aplicației sale Good Lock: RegiStar. Noul modul RegiStar este disponibil pentru descărcare prin Galaxy Store și, pentru a-l folosi, trebuie să instalați aplicația Good Lock. Acest nou modul vă permite să personalizați atingerile din spate, butonul de pornire, aspectul și istoricul căutării și acțiunile cheie de pornire (laterale).

Cu aplicația Good Lock, utilizatorii pot testa și utiliza funcții care nu sunt disponibile pe smartphone-ul Galaxy. Cu această actualizare utilizatorii pot alege acum dintr-o serie de solicitări după ce ating de două ori pe spatele dispozitivului. Acțiuni rapide precum realizarea unei capturi de ecran, lansarea unei aplicații, activarea Asistentului Google și multe altele.

Cu RegiStar puteți lansa Google Assistant prin butonul de pornire

Aplicația RegiStar vă permite să personalizați și să reorganizați ecranul de pornire al aplicației Setări de pe smartphone/tableta Galaxy. Înseamnă că puteți adăuga sau elimina articole și le puteți reorganiza în ordinea pe care o doriți, conform SamMobile. De asemenea, puteți decide să vă afișați numele complet sau porecla. Puteți chiar să vă ascundeți adresa de e-mail în ecranul de pornire al aplicației Setări.

Acest nou modul de aproximativ 30MB pentru Samsung Good Lock vă permite, de asemenea, să personalizați rezultatele căutării și să ascundeți sugestiile de etichete asociate. De asemenea, puteți activa și personaliza acțiunile de atingere dublă și de trei apăsări pe spate. De exemplu, puteți seta atingerea dublă pentru a deschide aplicația pentru cameră și atingerea de trei ori pentru a face o captură de ecran.

iPhone a fost primul telefon mobil care a integrat captura de ecran ca funcție în 2007, înainte ca Android să urmeze exemplul în 2011. Suportul pentru capturi de ecran a fost adăugat în Android Ice Cream Sandwich (Android 4.0).

În cele din urmă, o nouă caracteristică vine pe smartphone-urile Galaxy după ani de întârziere, această caracteristică este Samsung Back Tap. Cu Back Tap – Atingeți înapoi este o comandă rapidă, atingând de două/trei ori spatele telefonului. Această funcție de gestiune a comenzilor rapide și-a făcut debutul pe dispozitivele Google Pixel în urmă cu câțiva ani.

Folosind RegiStar, puteți seta acțiunea de apăsare și menținere a butonului de alimentare (lateral). Mulți utilizatori de smartphone-uri Galaxy i-au cerut lui Samsung să le permită să deschidă Google Assistant cu acțiunea de apăsare și menținere a butonului de pornire, iar acum pot face acest lucru cu aplicația RegiStar.