Va renunța Samsung la portul microSD pe Galaxy Note 10?

826
Sursa Foto: via PhonAndroid.com

Ca în fiecare an, Samsung ne bucură la începutul anului cu telefoanele din seria Galaxy S, pentru că mai apoi, la sfârșitul verii să mai vină cu niște surprize. Pe măsură ce ne apropiem de data lansării seriei Galaxy Note 10 suntem permanent sub tirul unor noi informații despre viitoarele dispozitive Samsung.

În timp ce unele zvonuri deja prevăd căderea definitivă a jack-ului, noi informații sugerează că portul microSD ar putea avea aceeași soartă. În timp ce relansarea lui Galaxy Fold nu este stabilită încă de Samsung, toți ochii sunt pe Galaxy Note 10. Gama purtătoare a celebrului stylus se bucură de o mare simpatie în rândul utilizatorilor, aceasta venind cu foarte multe caracteristici premium și experiența unică a S Pen-ului.

Samsung Galaxy Note 10 fără port microSD, conform XDA-Developers

Cu destule săptămâni înainte de lansarea oficială zvonurile îi încântă pe unii fani Samsung dar, pe alții îi dezamăgesc. Momentan Samsung nu a confirmat nimic din aceste zvonuri dar nici nu le-a infirmat. Dar, ca întotdeauna, Samsung vrea să ajungă acolo unde visează, acolo unde noi nici nu ne închipuim.

Potrivit unui informații de ultimă oră partajate în spațiul public de site-ul XDA-Developers, este posibil ca Note 10 să nu aibă un port microSD. Potrivit ziaristului Max Weinbach de la XDA-Developers, Samsung Galaxy Note 10 nu va dispune de un port microSD. Rețineți că este vorba despre varianta mai mică Note 10. Informația este dintr-o sursă foarte credibilă, Max Weinbach este recunoscut pentru informațiile sale corecte, potrivit PhoneArena.

XDA-Developers este un site ce se ocupă de software-ul mobil și are peste 6,6 milioane de membri la nivel mondial. Portalul XDA este o sursă permanentă pentru știrile privind dezvoltarea sistemului Android și a telefoanelor mobile. XDA Developers este deținut compania JB Online Media cu sediul în SUA.

Samsung ar paria mai mult pe Galaxy Note 10 Pro

Totuși, conform lui Max Weinbach, Samsung ar păstra portul microSD pentru Galaxy Note 10 Pro. Gigantul tech ar dori să rezerve anumite caracteristici exclusiv pentru această versiune, cea mai mare din noua serie.

Aceeași sursă a spus cu ceva timp în urmă că Note 10 nu ar include mufa pentru căști de 3,5 mm. Samsung într-adevăr a lansat câteva informații, cumva din surse interne, prin care a afirmat contrariul. Dar aproape sigur au fost informații false pentru a deruta presa. Prin urmare, aproape sigur, Galaxy Note 10 nu va avea o mufă de 3,5 mm și un port microSD. Cu Galaxy Note 10 Pro va fi alta situația.

Toate aceste zvonuri se vor risipi când Samsung va anunța oficial noua serie Galaxy Note. Samsung este de așteptat să dezvăluie versiunea Galaxy Note 10 și Note 10 Pro pe data de 7 august 2019, la New York. Gigantul tech nu a publicat încă o invitație oficială, probabil o va face în scurt timp. Această dată se încadrează cel mai bine în calendarul obișnuit pentru lansarea seriei Galaxy Note.