Se pot deja rezerva precomenzi pentru seria Galaxy S21 în SUA

539
Se pot deja rezerva precomenzi pentru seria Galaxy S21 in SUA
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung este pregătit să lanseze seria sa de vârf – Galaxy S21 – pe 14 ianuarie 2021. Deși lansarea este la aproximativ două săptămâni distanță, compania a deschis acum rezervări de precomenzi pentru dispozitivele viitoare din SUA. Vă puteți înscrie pentru a primi o notificare atunci când seria Galaxy S21 devine disponibilă pentru precomandă în SUA.

În mod normal, atunci când Samsung deschide rezervări pentru următorul Galaxy, anunțul pentru următorul Unpacked vine foarte curând. Așadar, ar trebui să vedem invitații destul de curând pentru evenimentul Galaxy Unpacked din ianuarie 2021. „Pregătiți-vă să treceți la următoarea galaxie”, se poate citi pe pagina web promoțională Samsung pentru rezervările la Galaxy S21. Cei care se înscriu pentru notificările de precomandă prin intermediul site-ului web vor primi 50$ în credite instant pentru achiziționarea de accesorii pentru Galaxy S21, S21+, S21 Ultra.

Rezervări precomenzi seria Galaxy S21 doar pentru rezidenții din SUA

Rezidenții americani interesați se pot înscrie și rezerva precomanda unui Galaxy S21 prin intermediul aplicației Samsung Shop. Un banner din aplicație care tachinează „următorul Galaxy” are un buton „Rezervați acum”, care vă duce la o pagină de înregistrare pentru precomandă. Aici veți vedea toți termenii și condițiile ofertei, pe care va trebui să le acceptați. Apoi, puteți completa detaliile necesare pentru a primi notificări atunci când precomenzile pentru telefoanele Galaxy S21 intră în funcțiune. Specificăm că aceste rezervări pentru precomandă sunt disponibile doar pentru cei care locuiesc în Statele Unite!

Samsung oferă, de asemenea, câteva avantaje suplimentare clienților care își rezervă acum o precomanda pentru un model S21. Puteți obține până la 60$ în credite instantanee pentru accesorii pentru următorul dvs. Galaxy, inclusiv suplimente precum ceasuri și căști. Un credit suplimentar de 10$ este pentru cei care precomandă un telefon Galaxy S21 prin intermediul aplicației Samsung Shop.

USD sau United States Dollar. Dolarul american este cea mai tranzacționată monedă din lume. Dolarul SUA reprezintă peste 50% din tranzacțiile financiare internaționale. Principala componentă a bancnotei americane este denimul, o țesătură din bumbac deosebit de robustă.

Alte oferte de precomandă includ o reducere de până la 700 USD la tranzacționarea smartphone-ului existent. Desigur, valoarea schimbului depinde de model și de starea telefonului. Seria Galaxy S21 cuprinde trei modele: Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra. Știm deja multe despre acestea datorită unor tone de scurgeri și certificări din ultimele două luni. Se așteaptă ca dispozitivele să vină cu un nou design pentru modulul foto.

Specificații de excepție pe noua serie S21

Specificațiile mai importante includ procesorul Snapdragon 888 / Exynos 2100 în funcție de piață. Vor fi la bord până la 12GB RAM și 512GB stocare, One UI 3.1 bazat pe Android 11, certificare IP68 și cititor de amprente in-display. Toate cele trei modele vor avea ecrane Dynamic AMOLED 2X Full HD+ de 120 Hz (Afișaj QHD+ pe modelul Ultra). Cel mai scump model, Galaxy S20 Ultra, va veni cu suport S Pen.

Galaxy S21 și S21+ au triple-camera pe spate, în timp ce modelul Ultra primește patru camere la spate. Toate cele trei telefoane ar trebui să ofere înregistrare și redare video de 8K la 30 fps, conform Android Headlines. Telefoanele vor veni standard cu 5G și caracteristici precum Samsung Pay, Wireless DeX, încărcare wireless și încărcare wireless inversă.

Conform site-ului web Samsung, precomenzile pentru telefoanele Galaxy S21 vor dura până la 28 ianuarie 2021. Cu toate acestea, ofertele de creditare pentru rezervare sunt valabile numai pentru clienții care își rezervă precomenzile până la 13 ianuarie, ora 23:59 și completează precomenzile lor între 14 și 28 ianuarie 2021. Acest lucru confirmă că Samsung va lansa seria S21 pe 14 ianuarie așa cum era de așteptat.