Acasă Stiri Samsung a lansat în România noile aspiratoare verticale Samsung Jet

Samsung a lansat în România noile aspiratoare verticale Samsung Jet

Samsung Electronics a lansat în România noua linie de aspiratoare Samsung Jet fără cablu de alimentare. Noile produse sunt ușor de utilizat și pot genera o putere de aspirare de până la 200W. Aspiratorul Samsung Jet a fost lansat la IFA Berlin 2019.

Misiunea noastră este aceea de a crea aspiratoare care oferă o experiență de curățare diferită și mult îmbunătățită. Seria Samsung Jet face acest lucru posibil. Ne bucurăm să putem lansa noua gamă de aspiratoare Jet în România și că le putem oferi astfel consumatorilor noștri produse ușor de utilizat care beneficiază de cele mai noi tehnologii”. A declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România și Bulgaria.

Soluții de curățare ultra avansate

Performanțele Samsung Jet sunt posibile datorită motorului său cu invertor digital. Acesta încorporează lamele montate prin ultrasunete și un difuzor care optimizează fluxul aerului. Aceste caracteristici permit menținerea unui nivel ridicat de durabilitate și în același timp generarea unei puteri ridicate de aspirare.

Sistemul Jet Cyclone dispune de nouă turbine separate – fiecare cu trei intrări diferite, pentru a minimiza pierderea puterii de aspirare atunci când se captează particulele fine de praf.

HEPA – High-efficiency particulate air, este un standard de eficiență a filtrului de aer. Filtrele HEPA sunt compuse dintr-o țesătură fire dispuse aleatoriu. Firele sunt de obicei compuse din fibră de sticlă cu diametre cuprinse între 0,5 și 2,0 micrometri.

Utilizatorii se pot bucura de o autonomie ridicată a bateriei, de până la o oră de utilizare continuă (modelul VS75). În același timp, pentru că bateria poate fi înlocuită cu ușurință, utilizatorii pot prelungi sesiunea de curățenie până la două ore. Bateria de rezervă pentru aspiratoarele Jet poate fi achiziționată separat.

Samsung Jet vine la pachet cu o diversitate de perii motorizate care oferă soluții de curățare pentru diverse scenarii, adaptate tuturor stilurilor de viață, tipurilor de podea și obiceiurilor de curățenie.

Mai multă igienă cu Samsung Jet

Sistemul de filtrare HEPA cu 5 straturi vine ca o confirmare a misiunii Samsung de a prioritiza sănătatea utilizatorilor. Filtrele sunt verificare și certificate de British Allergy Foundation (BAF). Filtrele HEPA captează 99,999% din particulele de praf și alergenii care în mod normal ar reveni în cameră, prin sistemul de evacuare a aerului.

Recipientul lavabil de gunoi al aspiratorului Samsung Jet, precum și tamburul detașabil sunt funcționalități care ridică nivelul de igienă și mentenanța produselor. Recipientul pentru praf poate fi înlăturat cu ușurință, apoi golit și spălat. Sistemul multi-ciclonic este la rândul lui detașabil printr-un singur click.

Eficiență sporită de aspirare prin designul de excepție

Gama Samsung Jet încorporează funcționalități și un design care îmbunătățesc experiența de curățenie. Astfel, display-ul digital integrat arată statusul aparatului, precum nivelul bateriei și tipul de perie utilizată. De asemenea, îi alertează pe utilizatori în cazul unor blocaje ale periei, ceea ce permite folosirea aspiratorului în condiții optime, pentru o perioadă îndelungată de timp.

Stația de încărcare 2 in 1 a aspiratorului Samsung Jet poate fi ajustată și le permite utilizatorilor să depoziteze și să încarce aspiratorul mai facil. Stația de încărcare poate fi montată în plan vertical, astfel că cei care își doresc să economisească spațiu pot profita de acest aspect. În același timp, poate fi folosită ca o stație de încărcare de sine stătătoare.

Designul noilor aspiratoare oferă o fiabilitate sporită și un stres mai redus asupra încheieturilor utilizatorului. Samsung Jet cântărește doar 1,66 kilograme, ceea ce îl face cu 12% mai ușor decât aspiratoarele clasice.

Cele trei modele disponibile în România sunt Jet 70 Complete, Jet 70 Turbo și Jet 75 Premium. Prețul este destul de mare, Jet 75 Premium costă aproximativ 2.500 de lei. Conform mai multor reviste de specialitate, seria de aspiratoare Samsung Jet este foarte populară în Marea Britanie. Să sperăm că se vor bucura de popularitate și în România.

Stiri

Samsung ISOCELL 2.0 pentru viitoarele camere de smartphone-uri

Smartphone-urile noastre sunt dispozitive incredibile - compacte și capabile să îndeplinească o mare varietate de funcții la standarde foarte ridicate. Cel mai...

Samsung Galaxy A71 4G actualizat cu Android 11 și One UI 3.1

Samsung și-a îmbunătățit sistemul de actualizare a software-ului cu pași mari în ultimii doi ani. Acum câțiva ani la compania Samsung era...

Samsung și Mastercard lansează un card biometric cu senzor de amprentă

Samsung și Mastercard au anunțat o nouă colaborare strategică în scopul dezvoltării unui Samsung Card cu un scaner de amprentă încorporat, pentru...

Samsung Galaxy Tab A7 Lite certificată de Bluetooth, lansare iminentă

Am scris recent despre două viitoare tablete Samsung Galaxy Tab A7 Lite și Galaxy Tab S7 Lite. Tot mai multe informații încep...

Samsung pe locul trei pe piața ceasurilor inteligente în 2020

Samsung Electronics Co. a fost al treilea cel mai mare furnizor de ceasuri inteligente din lume anul trecut. Datele au fost publicate...

De 8 Martie, Ziua Femeii, le dorim tuturor cititoarelor noastre La Mulți Ani!

Tuturor cititoarelor noastre le dorim de 8 Martie La Mulți Ani! Să fie norocoase, sănătoase și fericite! Să iubească și să fie iubite! Ziua Internațională...

Samsung Galaxy A52 și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung

Pagini de asistență pentru Galaxy A52 / A52 5G și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung EAU. Site Samsung din...