Acasă Stiri Samsung a lansat în România noile aspiratoare verticale Samsung Jet

Samsung a lansat în România noile aspiratoare verticale Samsung Jet

Samsung Electronics a lansat în România noua linie de aspiratoare Samsung Jet fără cablu de alimentare. Noile produse sunt ușor de utilizat și pot genera o putere de aspirare de până la 200W. Aspiratorul Samsung Jet a fost lansat la IFA Berlin 2019.

Misiunea noastră este aceea de a crea aspiratoare care oferă o experiență de curățare diferită și mult îmbunătățită. Seria Samsung Jet face acest lucru posibil. Ne bucurăm să putem lansa noua gamă de aspiratoare Jet în România și că le putem oferi astfel consumatorilor noștri produse ușor de utilizat care beneficiază de cele mai noi tehnologii”. A declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România și Bulgaria.

Soluții de curățare ultra avansate

Performanțele Samsung Jet sunt posibile datorită motorului său cu invertor digital. Acesta încorporează lamele montate prin ultrasunete și un difuzor care optimizează fluxul aerului. Aceste caracteristici permit menținerea unui nivel ridicat de durabilitate și în același timp generarea unei puteri ridicate de aspirare.

Sistemul Jet Cyclone dispune de nouă turbine separate – fiecare cu trei intrări diferite, pentru a minimiza pierderea puterii de aspirare atunci când se captează particulele fine de praf.

HEPA – High-efficiency particulate air, este un standard de eficiență a filtrului de aer. Filtrele HEPA sunt compuse dintr-o țesătură fire dispuse aleatoriu. Firele sunt de obicei compuse din fibră de sticlă cu diametre cuprinse între 0,5 și 2,0 micrometri.

Utilizatorii se pot bucura de o autonomie ridicată a bateriei, de până la o oră de utilizare continuă (modelul VS75). În același timp, pentru că bateria poate fi înlocuită cu ușurință, utilizatorii pot prelungi sesiunea de curățenie până la două ore. Bateria de rezervă pentru aspiratoarele Jet poate fi achiziționată separat.

Samsung Jet vine la pachet cu o diversitate de perii motorizate care oferă soluții de curățare pentru diverse scenarii, adaptate tuturor stilurilor de viață, tipurilor de podea și obiceiurilor de curățenie.

Mai multă igienă cu Samsung Jet

Sistemul de filtrare HEPA cu 5 straturi vine ca o confirmare a misiunii Samsung de a prioritiza sănătatea utilizatorilor. Filtrele sunt verificare și certificate de British Allergy Foundation (BAF). Filtrele HEPA captează 99,999% din particulele de praf și alergenii care în mod normal ar reveni în cameră, prin sistemul de evacuare a aerului.

Recipientul lavabil de gunoi al aspiratorului Samsung Jet, precum și tamburul detașabil sunt funcționalități care ridică nivelul de igienă și mentenanța produselor. Recipientul pentru praf poate fi înlăturat cu ușurință, apoi golit și spălat. Sistemul multi-ciclonic este la rândul lui detașabil printr-un singur click.

Eficiență sporită de aspirare prin designul de excepție

Gama Samsung Jet încorporează funcționalități și un design care îmbunătățesc experiența de curățenie. Astfel, display-ul digital integrat arată statusul aparatului, precum nivelul bateriei și tipul de perie utilizată. De asemenea, îi alertează pe utilizatori în cazul unor blocaje ale periei, ceea ce permite folosirea aspiratorului în condiții optime, pentru o perioadă îndelungată de timp.

Stația de încărcare 2 in 1 a aspiratorului Samsung Jet poate fi ajustată și le permite utilizatorilor să depoziteze și să încarce aspiratorul mai facil. Stația de încărcare poate fi montată în plan vertical, astfel că cei care își doresc să economisească spațiu pot profita de acest aspect. În același timp, poate fi folosită ca o stație de încărcare de sine stătătoare.

Designul noilor aspiratoare oferă o fiabilitate sporită și un stres mai redus asupra încheieturilor utilizatorului. Samsung Jet cântărește doar 1,66 kilograme, ceea ce îl face cu 12% mai ușor decât aspiratoarele clasice.

Cele trei modele disponibile în România sunt Jet 70 Complete, Jet 70 Turbo și Jet 75 Premium. Prețul este destul de mare, Jet 75 Premium costă aproximativ 2.500 de lei. Conform mai multor reviste de specialitate, seria de aspiratoare Samsung Jet este foarte populară în Marea Britanie. Să sperăm că se vor bucura de popularitate și în România.

Stiri

Prețul pentru Samsung Galaxy A42 5G și detalii despre lansare

Samsung se pregătește să lanseze telefonul mid-range Galaxy A42 5G pe diferite piețe. Compania sud-coreeană a anunțat ieri că telefonul 5G accesibil...

Samsung ne poate face o mare surpriză cu viitoarea serie Galaxy S21

Analistul Ross Young sugerează că Samsung are o mare surpriză în mânecă cu viitoarea serie Galaxy S21. Seria Galaxy S20 a fost...

Posibil un Samsung Galaxy Z Fold 3 cu tastatură glisantă

Samsung a lansat mai multe smartphone-uri pliabile, precum Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold 2 - ambele modele 5G. Toate telefoanele...

Samsung Pay este disponibil pentru plată în Germania

După aproximativ cinci ani, Samsung a ajuns în sfârșit la acest punct: cu Samsung Pay, puteți plăti și în Germania. Începând din...

Samsung creează un clip de Halloween cu tehnologia SmartThings

Înainte de sărbătoarea de Halloween din acest an, Samsung Electronics UK au creat un videoclip cu teme specifice pentru a arăta puterea...

Samsung pentru a zecea oară cel mai popular brand din Rusia

Pentru a zecea oară, Samsung Electronics a devenit lider în clasamentul anual „Branduri favorite ale rușilor - 2020”. Acest top anual este...

Sunetele nedorite: istoria tehnologiei de anulare a zgomotului (ANC)

În 1978, guvernul SUA a abordat o companie din domeniul audio cu o propunere neobișnuită. Aceasta trebuia să dezvolte o tehnologie specială...