Aspiratorul wireless Samsung Jet foarte popular în Marea Britanie

700
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Aspiratorul Samsung Jet a fost lansat la IFA Berlin 2019. Este un aspirator wireless premium cu baterie de mare capacitate și putere de aspirare excelentă. Samsung Jet cântărește doar 1,66 kg fiind extrem de ușor de utilizat. Modelul Samsung Jet S8000, este foarte apreciat și a fost recunoscut pentru calitatea remarcabilă pe piața din Marea Britanie.

Samsung Jet a fost lansat de compania sud-coreeană anul trecut pe piața din Marea Britanie, conform NewsSamsung. Aspiratorul wireless Samsung încorporează diferite caracteristici. Una dintre ele este sistemul Clean Station, o soluție inovatoare de eliminare a prafului care golește automat coșul de praf al aspiratorului. În acest fel oferă utilizatorilor un mod mai simplu de folosire a acestuia și face procesul de curățare mai convenabil.

Samsung Jet este foarte apreciat în Marea Britanie

Samsung Jet are o putere de aspirație intensă de până la 200W. Pe lângă eliminarea prafului, aspiratorul wireless Samsung prinde și particule minuscule, cum ar fi polenul și mucegaiul, pentru a vă ajuta să vă păstrați podelele, suprafețele și aerul fără particule nedorite. Clean Station împiedică eliberarea prafului în aer în timpul procesului de curățare.

Samsung Jet este unul dintre cele mai bune produse de curățare wireless pe care le-am testat. Acesta are și o funcție de mop de înaltă performanță pentru a dubla farmecul igienizării casei„. A spus cunoscuta revistă britanică pentru consumatori Good House Keeping. A fost recomandat ca produs „Best Buy”.

Revista Good House Keeping a scris că: „Samsung Jet S8000 are toate caracteristicile și specificațiile unui aspirator cu putere superioară de aspirare„. Revista i-a acordat aspiratorului Samsung un scor foarte mare, 96 de puncte (din 100 din puncte). A fost numit „Cel mai bun aspirator de tip vertical” și recomandat ca fiind de mare încredere pentru utilizatori.

Primul model de aspirator manual a fost brevetat de către americanul Daniel Hess în anul 1860. Daniel Hess a primit patentul US No. 29.077 pentru invenția în 10 iulie 1860. A fost numit măturător de covoare și avea un burduf pentru aspirație.

„Cel mai bun aspirator fără fir” pe piața din Marea Britanie.

Revista asociației consumatorilor din Marea Britanie „Which” a scris că în urma testelor la care a fost supus, aspiratorul Samsung a arătat performanțe excelente de curățare la toate tipurile de podea. În mod special excelează la curățarea covoarelor de toate felurile, a pardoselelor și îndepărtează foarte bine praful. În plus, a fost bine primit pentru utilizarea sa convenabilă cu un sistem de filtre care blochează praful fin și emisiile de alergeni. Aspiratorul premium fără fir Samsung a fost recunoscut pentru puterea sa excepțională și a fost selectat drept „Cel mai bun aspirator fără fir” pe piața din Marea Britanie.

Revista specializată în produse electronice „Trusted Reviews” a avut numai cuvinte de laudă, conform CeoMagazine din Coreea de Sud. Aspiratorul Samsung este liderul aspiratoarelor de curățare fără fir, a spus Trusted Teviews. Revista a ales Samsung Jet S8000 „Cel mai bun aspirator wireless” dintre „Cele mai bune aspiratoare wireless ale anului”. Trusted Review a lăudat performanțele de curățare, inclusiv funcția mop, diverse accesorii de curățare și bateriile detașabile și a spus: „Dacă doriți să măturați și să ștergeți cu un singur dispozitiv, nu va exista niciun produs la fel de versatil ca un Samsung Jet”.

Samsung Jet este un produs care face tot ce așteaptă consumatorii de la un aspirator fără fir. Are o puterea de aspirație puternică, o perie de mop și o baterie detașabilă”. A declarat și directorul diviziei de electrocasnice Samsung Electronics.