Acasă Stiri Aspiratorul wireless Samsung Jet foarte popular în Marea Britanie

Aspiratorul wireless Samsung Jet foarte popular în Marea Britanie

Aspiratorul Samsung Jet a fost lansat la IFA Berlin 2019. Este un aspirator wireless premium cu baterie de mare capacitate și putere de aspirare excelentă. Samsung Jet cântărește doar 1,66 kg fiind extrem de ușor de utilizat. Modelul Samsung Jet S8000, este foarte apreciat și a fost recunoscut pentru calitatea remarcabilă pe piața din Marea Britanie.

Samsung Jet a fost lansat de compania sud-coreeană anul trecut pe piața din Marea Britanie, conform NewsSamsung. Aspiratorul wireless Samsung încorporează diferite caracteristici. Una dintre ele este sistemul Clean Station, o soluție inovatoare de eliminare a prafului care golește automat coșul de praf al aspiratorului. În acest fel oferă utilizatorilor un mod mai simplu de folosire a acestuia și face procesul de curățare mai convenabil.

Samsung Jet este foarte apreciat în Marea Britanie

Samsung Jet are o putere de aspirație intensă de până la 200W. Pe lângă eliminarea prafului, aspiratorul wireless Samsung prinde și particule minuscule, cum ar fi polenul și mucegaiul, pentru a vă ajuta să vă păstrați podelele, suprafețele și aerul fără particule nedorite. Clean Station împiedică eliberarea prafului în aer în timpul procesului de curățare.

Samsung Jet este unul dintre cele mai bune produse de curățare wireless pe care le-am testat. Acesta are și o funcție de mop de înaltă performanță pentru a dubla farmecul igienizării casei„. A spus cunoscuta revistă britanică pentru consumatori Good House Keeping. A fost recomandat ca produs „Best Buy”.

Revista Good House Keeping a scris că: „Samsung Jet S8000 are toate caracteristicile și specificațiile unui aspirator cu putere superioară de aspirare„. Revista i-a acordat aspiratorului Samsung un scor foarte mare, 96 de puncte (din 100 din puncte). A fost numit „Cel mai bun aspirator de tip vertical” și recomandat ca fiind de mare încredere pentru utilizatori.

Primul model de aspirator manual a fost brevetat de către americanul Daniel Hess în anul 1860. Daniel Hess a primit patentul US No. 29.077 pentru invenția în 10 iulie 1860. A fost numit măturător de covoare și avea un burduf pentru aspirație.

„Cel mai bun aspirator fără fir” pe piața din Marea Britanie.

Revista asociației consumatorilor din Marea Britanie „Which” a scris că în urma testelor la care a fost supus, aspiratorul Samsung a arătat performanțe excelente de curățare la toate tipurile de podea. În mod special excelează la curățarea covoarelor de toate felurile, a pardoselelor și îndepărtează foarte bine praful. În plus, a fost bine primit pentru utilizarea sa convenabilă cu un sistem de filtre care blochează praful fin și emisiile de alergeni. Aspiratorul premium fără fir Samsung a fost recunoscut pentru puterea sa excepțională și a fost selectat drept „Cel mai bun aspirator fără fir” pe piața din Marea Britanie.

Revista specializată în produse electronice „Trusted Reviews” a avut numai cuvinte de laudă, conform CeoMagazine din Coreea de Sud. Aspiratorul Samsung este liderul aspiratoarelor de curățare fără fir, a spus Trusted Teviews. Revista a ales Samsung Jet S8000 „Cel mai bun aspirator wireless” dintre „Cele mai bune aspiratoare wireless ale anului”. Trusted Review a lăudat performanțele de curățare, inclusiv funcția mop, diverse accesorii de curățare și bateriile detașabile și a spus: „Dacă doriți să măturați și să ștergeți cu un singur dispozitiv, nu va exista niciun produs la fel de versatil ca un Samsung Jet”.

Samsung Jet este un produs care face tot ce așteaptă consumatorii de la un aspirator fără fir. Are o puterea de aspirație puternică, o perie de mop și o baterie detașabilă”. A declarat și directorul diviziei de electrocasnice Samsung Electronics.

Stiri

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...

Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că...