ROME: Total War – Alexander vine pe smartphone-urile Samsung Galaxy

1517
Sursa Foto: Feral Interactive - YouTube

Jocul ROME: Total War – Alexander a debutat pe iPad acum mai puțin de doi ani. Compania editoare de jocuri video Feral Interactive, a adus câteva experiențe clasice în jocurile disponibile pe PC de-a lungul anilor. Și, în timp ce colecția ROME: Total War a fost completă pe iPad, proprietarii de iPhone și Android s-au întrebat când vor putea juca ROME: Total War.

Acum se pare că Feral Interactive a rezolvat acest lucru și jocul va fi disponibil și pe smartphone-urile Android. În decembrie 2018, ROME: Total War a fost lansat pe Play Store, iar apoi în iunie 2019, a sosit continuarea cu ROME: Total War – Barbarian Invasion. Acum ROME: Total War – Alexander este pe Play Store și va fi disponibil oficial pentru achiziție din 4 octombrie.

ROME: Total War – Alexander, veți fi Alexandru cel Mare!

Jocul video ROME: Total War – Alexander, este ceea ce se înțelege din titlu. În acest joc sunteți Alexandru cel Mare, regele Macedoniei și veți comanda peste cincizeci de unități de luptă. În esență, acesta este un joc de strategie care oferă o nouă campanie de lupte care se întinde din Macedonia în Grecia și până în inima Imperiului Persan antic. Jocul va începe în Grecia, unde va trebui mai întâi să unifici diferitele state. După ce ai făcut asta, vei pleca în Asia Centrală, eliminând orice dușmani care încearcă să oprească marșul.

În timp ce controalele tactile nu sunt niciodată la fel de precise ca utilizarea tastaturii și mouse-ului, prețul mai mic al acestui joc (4,99$) îl face tentant pentru smartphone. Din fericire, cele două versiuni mobile anterioare din acest joc se pot controla foarte bine tactil, cel puțin pe iOS, așa că ne așteptăm la aceeași calitate cu Total War – Alexander.

Rome: Total War: Alexander este o expansiune a cunoscutului joc video de strategie, Rome: Total War lansat în 2006. A fost creat de Creative Assembly, ca o combinație de strategie și bătălii tactice în timp real. Jocul se desfășoară într-o perioadă de timp mai devreme decât jocul original și pune jucătorul în rolul lui Alexandru cel Mare.

Conform unui comunicat de presă, Feral Interactive va păstra prețul mic și pentru jocul ROME: Total War – Alexander. Acesta va fi disponibil din 4 octombrie la un preț de 4,99 dolari, conform Android Police. Acest preț nu este cuplat cu obligativitatea efectuării altor cumpărături. Pe smartphone-urile Samsung, jocul are nevoie de Android 8.0 Oreo sau versiuni ulterioare.

Total War – Alexander este disponibil pe următoarele smartphone-uri Galaxy:
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy Tab S4

Jocul video ROME: Total War – Alexander este disponibil și pe smartphone-uri Google, HTC, Huawei, LG, Meizu, Motorola, Nokia, OnePlus, Razer Phone, Sony și Xiaomi.