Rooz și Olexesh au filmat un videoclip cu Galaxy S10+

798

Telefoanele inteligente Samsung pot produce videoclipuri muzicale de primă clasă – cum ar fi videoclipul muzical „Karte brennt” de Rooz și Olexesh. Pentru lansarea noului vido-clip, Samsung a colaborat cu prezentatorul rap și DJ Rooz și a filmat videoclipul pentru „Map Burns” exclusiv cu cele trei camere aflate pe Samsung Galaxy S10+.

Rooz și Olexesh au lansat împreună „Karte Brennt”, un cântec care combină elemente rap rapide, piesă ce are mari șanse să devină un hit. Videoclipul, în care cariera lui Olexesh joacă un rol nesemnificativ, este despre cât de repede se poate pierde viața frumoasă din lipsa de atenție. Această temă a fost impresionant realizată de Daniel Zlotin, care a avut la dispoziție doar funcțiile camerei lui Galaxy S10+.

Diverse staruri din alte domenii au fost invitate să facă parte din acest videoclip. Cum ar fi fratele lui Rooz, Sinan-G, starul rap MoTrip, jucătorul de hochei pe gheață Jerome Flaake sau Danijel producător de muzică-video pe You Tube pentru fitness. Samsung Galaxy S10+ a fost folosit anul acesta și pentru filmarea unui episod din celebra emisiune „The Tonight Show” a lui Jimmy Fallon. Emisiunea a avut loc la studiourile NBC din Rockefeller Center din New York, în 25 martie 2019.

Camere foto excelente pe Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10+ are un departament foto video de excepție. O cameră principală de 12 MP cu diafragmă variabilă f/1,5 – 2,4 cu unghi larg, Una de 12 MP cu teleobiectiv și una de 16 MP cu unghi Ultra-Wide. Filmează la 2160p@60fps, 1080p@240fps, 720p@960fps, HDR.  HDR10+ și Dynamic Tone Mapping oferă imagini video extrem de dinamice, conform News Samsung. O contribuție semnificativă la filmare are, de asemenea, stabilizatorul video Action Cam, care compensează înregistrările nestabile.

Cultura hip hop a început în cartierul Bronx din New York, la începutul anilor 1970, și de atunci s-a răspândit pe tot globul. Conform National Geographic,  hip hop-ul este „cultura favorită a tineretului din lume” în care „aproape fiecare țară de pe planetă pare să-și fi dezvoltat propria scenă locală de rap.

Videoclipul „Karte brennt” de Rooz și Olexesh de pe canalul Hiphop.de și cele două realizări asociate pe canalul Samsung au ajuns deja la aproximativ zece milioane de vizionări.