Royal Air Force Olanda folosește Galaxy S9 Enterprise Edition

829

Forțele Aeriene Regale din Olanda folosesc smartphone-ul Samsung Galaxy S9 Enterprise Edition pentru angajații săi. Modelul de actualizare și ecosistemul din care fac parte, fac ca unele smartphone-uri Android să fie mai puțin atrăgătoare pentru întreprinderi și instituții guvernamentale. Samsung a încercat să răspundă acestor probleme lansând Enterprise Editions pentru dispozitivele sale high-end. În același timp a creat instrumente de implementare și management precum Samsung Knox.

Modelele Galaxy S9 și Galaxy A8 Enterprise Edition, lansate la începutul acestui an, au făcut parte din această strategie. Se pare că eforturile companiei au dat roade. Royal Air Force Olanda a optat pentru Samsung Galaxy S9 Enterprise Edition ca un smartphone standard pentru cei 6.000 de angajați. Este o alegere strategică pentru opțiunea pentru Galaxy S9 Enterprise Edition. Primul dintre cele 6.000 de telefoane inteligente a fost înmânat comandantului adjunct al Forțelor Aeriene Olandeze, generalul maior Mario Verbeek. Cel care a înmânat acest telefon a fost Ron Kolkman, Ministrul Apărării, în cadrul unei ceremonii la baza aeriană Woensdrecht.

Firmware și actualizări de securitate gratuite timp de patru ani

Scopul acestui telefon inteligent este de a face munca mai ușoară și mai flexibilă pentru angajații Royal Air Force Olanda. Bineînțeles că au fost luate în considerare caracteristicile și performanțele acestui model.

Comandamentul Forțelor Aeriene (CLSK) a mijlocit această dotare a corpului de armată. Accentul se pune pe acțiunile bazate pe informații. Practicile bune de angajare sunt foarte importante pentru Forțele Aeriene Olandeze. Acest lucru a determinat CLSK să decidă să furnizeze fiecărui angajat care lucrează în CLSK un smartphone Galaxy S9„. A declarat generalul Mario Verbeek comandant adjunct al Forțelor Aeriene Olandeze.

Woensdrecht Air Base este un aeroport militar din Woensdrecht la sud de orașul Bergen în Olanda. Aeroportul a fost înființat în 1934 ca aerodrom de antrenament pentru Forțele Aeriene Regale din Olanda. În prezent, acesta este utilizat de Forțele Aeriene ca bază de instruire și logistică. Nu găzduiește unități de luptă.

Galaxy S9 Enterprise Edition este identic cu modelul de consum din punct de vedere al hardware-ului, potrivit NewsSamsung. Dar, acest Galaxy S9 Enterprise Edition primește actualizări de firmware și de securitate timp de patru ani. În momentul lansării, Samsung a promis trei ani de actualizări de securitate lunare și actualizări trimestriale. Al patrulea an este exclusiv pentru modelele Enterprise Edition. Deși Samsung nu a confirmat, chiar și Enterprise Edition va fi, cel mai probabil, limitat la două actualizări Android importante, similare modelelor de consum.

Cu ajutorul smartphone-urilor Samsung Enterprise Edition, utilizarea în condiții de siguranță, gestionarea ușoară și optimă în mediul mobil a datelor este mai sigură. Samsung susține aceste telefoane pentru serviciile speciale cu actualizări de securitate și firmware cel puțin patru ani de la lansarea produsului. Telefoanele Galaxy S9 Enterprise Edition pot fi comandate până la doi ani după prima vânzare. Astfel gestionarea diverselor dispozitive și a întregului ecosistem aferent este menținută la cheltuieli minime.