S Pen-ul lui Galaxy S21 Ultra 5G și noua carcasă pentru acesta

1049
S Pen lui Galaxy S21 Ultra 5G si noua carcasa pentru acesta
Sursa Foto: winfuture.de

Samsung a anunțat data lansării seriei Galaxy S21. Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra vor fi lansate la evenimentul Galaxy Unpacked 2021 din 14 ianuarie. Specificațiile celor trei smartphone-uri din seria Galaxy S21 s-au scurs de mai multe ori. Dintre cele trei smartphone-uri, Galaxy S21 Ultra 5G este prevăzut pentru a primi asistență pentru S Pen.

Cu toate acestea, spre deosebire de smartphone-urile Galaxy Note, Galaxy S21 Ultra 5G nu va veni cu un slot dedicat pentru S Pen. Potrivit MySmartPrice, utilizatorii vor trebui să cumpere o carcasă în care să țină S Pen împreună cu dispozitivul. Au apărut deja mai multe imagini cu această husă pentru Galaxy S21 Ultra, husă ce are și un locaș pentru S Pen.

Husa pentru Samsung Galaxy S21 Ultra cu S Pen

Specificațiile lui Galaxy S21 Ultra 5G le știm. Cel mai premium smartphone vine cu o mulțime de îmbunătățiri față de predecesorul său. Un astfel de upgrade major este suportul pentru S Pen. Cu toate acestea, spre deosebire de smartphone-urile Note, S21 Ultra nu va veni cu un slot dedicat pentru stilou. Utilizatorii vor trebui să cumpere S Pen-ul separat, de asemenea și această husă de protecție. Sigur că nu este obligatoriu, dar un astfel de smartphone este bine să fie protejat.

Conform informațiilor, Samsung va vinde stylus-ul separat de telefonul Ultra, S pen va costa 40€. În plus, Samsung va oferi o husă din plastic și o husă pliabilă cu spațiu de depozitare suplimentar pentru stylus. Ambele vor fi produse originale Samsung. Vor fi puțin mai mari decât husele normale, motivul fiind locul pentru plasarea stiloului S Pen. Toate modelele de telefoane sau tablete cu S Pen încorporează un digitalizator Wacom sensibil la presiune.

Wacom este o companie japoneză fondată în 1983. Wacom a lansat prima tabletă grafică cu stilou fără fir în 1984. Proiectează și produce tablete grafice și software CAD. Are sucursale în Australia, UK, Germania, SUA, China și Coreea.

Disponibil ca achiziție opțională, acest S Pen seamănă foarte mult cu versiunea livrată cu seria Galaxy Tab S7. Cel puțin din ce vedem în fotografii, S Pen-ul este mai apropiat de cel aflat pe noile tablete față de cel existent în Note 20 Ultra.

Folosește același vârf sensibil la presiune, dar nu are butonul sus, este pe lateral. Cu toate acestea funcționalitățile cunoscute au rămas aceleași, poate cu ceva noi pe care le vom afla la lansare. S Pen-ul poate fi folosit pentru prezentări, fotografii de la distanță sau pentru a porni/opri videoclipuri. O serie de gesturi sunt, de asemenea, acceptate.