S Pen-nul lui Note 9 compatibil cu toate smartphone-urile Android

2050

Noul stylus S Pen care va fi lansat la bordul lui Samsung Galaxy Note 9 va fi compatibil cu toate smartphone-urile Android, relevă o nouă scurgere de informații, acum cu câteva ore înaintea prezentării oficiale a noului phablet Samsung.

Toate dispozitivele care respectă standardele Android pot utiliza stiloul de comandă de la distanță S Pen„, spune SamsungMobile.News pe Twitter. Acest nou stilou, compatibil cu Bluetooth, nu va fi rezervat numai pentru Galaxy Note 9. Este o surpriză sau nu, vom vedea. Până la prezentarea telefonului mai sunt câteva ore și această informație o luăm momentan cu oarecare rezervă.

Prin urmare, Samsung poate decide să vândă stylusul S Pen separat de noul său smartphone“, explică colegii noștri de la site-ul AndroidHeadlines, de unde provine informația. Poate această decizie ar explica de ce compania Samsung a decis să ofere stiloul în mai multe culori anul acesta. Această strategie ar permite companiei sud-coreene să atragă alți consumatori, atrași de ideea de stilou, stilou care este unul din punctele forte de pe gama Galaxy Note.

S Pen-ul lui Galaxy Note 8 se vinde în mod normal la un preț de 40 $ în Statele Unite și în timp ce noul accesoriu este de așteptat să fie semnificativ mai performant, prețul acestuia ar trebui să crească.

Sursa de unde provine informația a lansat online și alte detalii despre Note 9 în ultimele săptămâni. Acum a lansat și două imagini de înaltă rezoluție ale stiloului, ilustrând o versiune galbenă și purpurie a accesoriului. Primul se zvonește că este cuplat cu varianta Deep Sea Blue a telefonului, în timp ce acesta din urmă se spune că este inclus în modelul Lilac Purple.

Deep Sea Blue sau Albastru Coral, insuflă bravură și forță, optimism, capacitate de a rezista și de a înfrunta vicisitudinile cu stăpânire de sine și curaj. Coralul aduce protecție prin creșterea vitalității și a încrederii în propriile resurse. Aduce bucurie, veselie și voiciune. Insuflă dorința de acțiune, de senzații puternice și noi.

Samsung a echipat S Pen-ul de ultimă generație cu capabilități Bluetooth, permițându-i să fie utilizat ca o telecomandă pentru Note 9 și, conform celui mai nou zvon, să ofere aceeași funcționalitate proprietarilor altor dispozitive. Telefoanele și tabletele acceptate vor trebui să respecte „standardele sistemului de operare Android„, potrivit aceleiași surse, deși nu este încă clar ce implică această cerință.

Includerea conectivității Bluetooth înseamnă, de asemenea, că acumulatorul aflat pe S Pen are o baterie tradițională, dar se spune că „este capabilă să ofere o jumătate de oră de utilizare obișnuită sau 200 de clikuri după doar 40 de secunde de încărcare„, conform SamsungMobile.News, deși durata maximă de viață a bateriei nu a fost încă dezvăluită.

Galaxy Note 9 va fi lansat azi la ora 18, ora României la New York.

Urmăriți-ne pe iLoveSamsung și vă vom informa despre lansarea lui Galaxy Note 9!

VIAPhonandroid
SURSĂAndroidHeadlines