S Pen-ul tabletelor din seria Galaxy Tab S9 a fost testat sub apă

298
S Pen Galaxy Tab S9 Ultra a fost testat sub apa
Sursa foto: via gsmarena.com

Știați că S Pen-ul care vine cu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra funcționează sub apă? Puțin probabil să scriem cu un S Pen sub apă pe o tabletă din seria Galaxy Tab S9, toate cele trei modele fiind certificate și ele IP68. Dar, nu se știe niciodată! Certificarea IP68 pentru S Pen confirmă rezistența acestuia la praf și apă, deci nu ar trebui să vă faceți griji dacă scăpați tableta în apă sau vă prinde o ploaie zdravănă.

Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Samsung Galaxy Tab S9 Ultra sunt certificate IP68. S Pen-ul inclus este, de asemenea, rezistent la apă și praf, cu același rating IP68, potrivit GSMArena. În conformitate cu clasificarea IP68, tabletele și S Pen-ul rezistă la apă dulce până la 1,5 metri timp de până la 30 de minute. O tabletă perfectă pentru exterior, Galaxy Tab S9 Ultra duce „munca oriunde” la un nivel cu totul nou.

S Pen-ul pentru seria Galaxy Tab S9 este certificat IP68

Când este scufundat complet sub apă, performanța Galaxy Tab S9 Ultra rămâne neschimbată. Redă videoclipuri și puteți scrie note folosind S Pen. Cu One UI 5.1.1, seria Galaxy Tab S9 recunoaște automat scrisul de mână de pe S Pen și îl convertește în text pe Samsung Note. În plus, S Pen-ul permite utilizatorilor să extragă cuvinte dintr-o imagine ca text, permițându-le să salveze informații în doar câteva atingeri.

Echipată cu Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, seria Tab S9 are aceleași capacități de joc ca seria Galaxy S23. Seria Galaxy Tab S9 este disponibilă în opțiuni de memorie îmbunătățite, Galaxy Tab S9 Ultra oferind 12 GB RAM cu 256 / 512 GB stocare internă, 16 GB RAM cu 1 TB stocare internă și printr-ul slot Micro-SD până la 1 TB de stocare internă.

Cardul Micro-SD (SD – Secure Digital) are dimensiunile 15x11x1 mm. Contactele de pe reversul cardului sunt folosite pentru a trimite și a primi date. Cardurile folosesc un procesor la scară mică și cipuri de memorie flash NAND.

Ecranul Dynamic AMOLED 2X de 14,6 inch (37,08 cm) al Galaxy Tab S9 Ultra oferă o experiență de divertisment captivantă. Ecranul oferă culori incredibile și o calitate a imaginii clară, cu o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz. Mai mult, Eye Comfort reduce lumina albastră cu mai mult de 70%, astfel încât utilizatorii să poată lucra sau să citească pe tabletă fără a-și obosi ochii. Cu un ecran impresionant de strălucitor, optimizat pentru orice mediu, Ultra oferă cea mai premium experiență de vizionare din seria Galaxy Tab.

Tastatura Book Cover nu are certificare IP68

Tehnologia îmbunătățită Vision Booster va lumina automat afișajul pentru a se potrivi cu toate condițiile de iluminare. Acest lucru este valabil sub lumina puternică a soarelui, dar și în iluminatul artificial din interior. Ecranul poate fi împărțit în până la trei aplicații pentru multitasking – indiferent dacă asta înseamnă să lucrezi efectiv sau să defilezi prin TikTok și Facebook în același timp. Dacă lucrați, noua aplicație GoodNotes gestionează note și desene scrise de mână. Aplicația Samsung Notes poate transforma textul scris de mână în text digital, mai ușor de partajat și de căutat.

Alternativ, puteți folosi tastatura Book Cover și transforma Galaxy Tab S9 Ultra într-un laptop. De fapt, este mai mare decât unele laptop-uri. Tastatura Book Cover nu este certificată pentru rezistență la praf și apă! Cu DeX și ieșire video prin portul USB-C, puteți atașa chiar și un monitor suplimentar (și/sau tastatură și mouse).