S10 Lite este posibil să fie numit Samsung Galaxy S10 E

1118

Luna viitoare, seria de gală Samsung Galaxy S10 va fi anunțată în 20 februarie la San Francisco. Până acum, putem spune că știm destul de multe despre viitoarele modele Galaxy S10 și S10+. Sau cel puțin așa credem, pentru că Samsung nu a confirmat absolut nimic despre viitoarea serie aniversară a gamei Galaxy S.

Unul dintre lucrurile pentru care avem serioase dubii, fiind neclar până acum, este numele smartphone-ului. Dar acum acest lucru este pe cale să se clarifice încet, încet. Potrivit unuia dintre furnizorii de tradiție ai gigantului tech, comerciantul online Mobile Fun din China, dispozitivul anterior cunoscut sub numele de S10 Lite va fi de fapt comercializat ca Samsung Galaxy S10 E.

Galaxy S10 E, cu litera „E” posibil de la economic

În prezent, logica din spatele acestui nume „E” rămâne un mister total. Nu este clar de ce compania sud-coreeană ar fi ales acest nume. Cu toate acestea, este posibil ca „E” să vină de la economic. Cu referință la prețul mai mic al smartphone-ului. Că să dăm circumstanțe atenuante lui Samsung, nici Apple nu a explicat oficial numele iPhone XR! Probabil Samsung a crezut că Galaxy S10 E sună cel mai bine. Repetăm ce am scris mai sus, Samsung nu a confirmat deocamdată nimic.

În afară de numele de comercializare, furnizorul în cauză, Mobile Fun, nu a furnizat alte detalii importante. Cu toate acestea, a menționat lipsa unui scaner de amprente în display-ul acestui model. Conform tuturor zvonurilor Samsung Galaxy S10 Lite/E va avea această caracteristică biometrică montată pe lateral.

Edge – margine, cu referire la marginile curbate pe telefoanele Galaxy S. Galaxy Note Edge era curbat doar pe o parte, Galaxy S6 Edge a venit curbat pe ambele margini. Denumirea Edge a fost abandonată în 2017, odată cu sosirea celor două Galaxy S8.

Samsung nu a confirmat deocamdată nimic oficial despre Galaxy S10 Lite/ E, Galaxy S10 și Galaxy S10+. Chiar dacă Mobile Fun este de mult timp partener Samsung, trebuie să luăm această informație cu unele rezerve. Cu toate acestea, informația are mult mai mult sens decât zvonurile anterioare. Mai multe zvonuri au sugerat revenirea mărcii „Edge” pe viitoarele smartphone-uri Samsung din seria S10.