Modelul S8 Plus adoptă cel mai mare panou din seria Galaxy

1554

Samsung Electronics este așteptat să adopte cele mai mari panouri pentru seriile sale viitoare Galaxy S care vor fi lansate în aprilie, potrivit mai multor rapoarte de știri apărute astăzi în mass-media din Corea de Sud.

Samsung Galaxy S8 și S8 Plus vor veni conform relatărilor, cu ecrane de 5,7 inch (14,5 cm) și de 6,2 inch (15,7 cm), care sunt mai mari decât predecesorii lor Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, care au venit cu ecrane de 5.1-inch (13 cm ) și 5,5-inch (14 cm).

Panourile mai mari sunt posibile la noile dispozitive pentru că vor avea cele mai mici rame exterioare al unui smartphone. Sunt dotate cu panouri curbate, au declarat observatorii din industria de telefonie mobile, pentru ziarul sud-coreean The Korea Herald.

Samsung este, de asemenea, așteptat să renunțe la butonul fizic acasă.

La Galaxy S8 vor fi, modernizate funcțiile camerei, adăugând o cameră frontală de 8 megapixeli și dispozitiv de focalizare automată. Focalizare automată este deosebit de utilă pentru autoportrete. Aceasta tehnologie controlează locația și ajustează automat focalizarea acesteia.

 Camera frontală pentru telefoane mobile a fost introdusă la sfârșitul anului 2003 de către Sony Ericsson și Motorola. În 2010, iPhone a introdus primul modul de cameră video frontală. 

Noul dispozitiv va avea, de asemenea, o schimbare drastică în software-ul, adoptând un asistent de inteligență artificială numit Bixby, o versiune îmbunatățită a lui Siri.

Firma tech coreeană a declarat în luna noiembrie că este în curs de dezvoltare a inteligenței artificiale AI bazată pe tehnologia de recunoaștere a vocii pentru Galaxy S8, în parteneriat cu Viv Labs, pe care la achiziționat în luna octombrie. Această tehnologie va permite utilizatorilor să trimită mesaje și să caute pe internet printr-o funcție de voce, a spus un oficial Samsung.

„Smartphone-urile bazate pe AI vor aduce o schimbare semnificativă a interacțiunii cu utilizatorul, prin schimbarea comenzilor tactile cu un asistent personal de recunoaștere a vocii”, a declarat Lee Jeong, analist la Eugene Investment & Securities.

Galaxy S8 va avea, de asemenea, un scanner de iris, sistem de difuzoare stereo Harman Kardon și un scanner de amprente încorporat în ecran, potrivit unor surse din industrie.

Un oficial Samsung a refuzat să comenteze cu privire la datele și specificațiile noului dispozitiv.

VIAKoreaHerald