Acasă Stiri Modelul S8 Plus adoptă cel mai mare panou din seria Galaxy

Modelul S8 Plus adoptă cel mai mare panou din seria Galaxy

Samsung Electronics este așteptat să adopte cele mai mari panouri pentru seriile sale viitoare Galaxy S care vor fi lansate în aprilie, potrivit mai multor rapoarte de știri apărute astăzi în mass-media din Corea de Sud.

Samsung Galaxy S8 și S8 Plus vor veni conform relatărilor, cu ecrane de 5,7 inch (14,5 cm) și de 6,2 inch (15,7 cm), care sunt mai mari decât predecesorii lor Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, care au venit cu ecrane de 5.1-inch (13 cm ) și 5,5-inch (14 cm).

Panourile mai mari sunt posibile la noile dispozitive pentru că vor avea cele mai mici rame exterioare al unui smartphone. Sunt dotate cu panouri curbate, au declarat observatorii din industria de telefonie mobile, pentru ziarul sud-coreean The Korea Herald.

Samsung este, de asemenea, așteptat să renunțe la butonul fizic acasă.

La Galaxy S8 vor fi, modernizate funcțiile camerei, adăugând o cameră frontală de 8 megapixeli și dispozitiv de focalizare automată. Focalizare automată este deosebit de utilă pentru autoportrete. Aceasta tehnologie controlează locația și ajustează automat focalizarea acesteia.

 Camera frontală pentru telefoane mobile a fost introdusă la sfârșitul anului 2003 de către Sony Ericsson și Motorola. În 2010, iPhone a introdus primul modul de cameră video frontală. 

Noul dispozitiv va avea, de asemenea, o schimbare drastică în software-ul, adoptând un asistent de inteligență artificială numit Bixby, o versiune îmbunatățită a lui Siri.

Firma tech coreeană a declarat în luna noiembrie că este în curs de dezvoltare a inteligenței artificiale AI bazată pe tehnologia de recunoaștere a vocii pentru Galaxy S8, în parteneriat cu Viv Labs, pe care la achiziționat în luna octombrie. Această tehnologie va permite utilizatorilor să trimită mesaje și să caute pe internet printr-o funcție de voce, a spus un oficial Samsung.

„Smartphone-urile bazate pe AI vor aduce o schimbare semnificativă a interacțiunii cu utilizatorul, prin schimbarea comenzilor tactile cu un asistent personal de recunoaștere a vocii”, a declarat Lee Jeong, analist la Eugene Investment & Securities.

Galaxy S8 va avea, de asemenea, un scanner de iris, sistem de difuzoare stereo Harman Kardon și un scanner de amprente încorporat în ecran, potrivit unor surse din industrie.

Un oficial Samsung a refuzat să comenteze cu privire la datele și specificațiile noului dispozitiv.

Stiri

Millie Bobby Brown și BTS promovează noul Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat de foarte puțin timp și deja suscită interes, nu numai din partea fanilor Samsung. Pentru...

Galaxy A42 5G ar putea veni cu procesorul Snapdragon 750G

Samsung a prezentat recent noul său smartphone 5G destinat segmentului de gamă medie cu Galaxy A42 5G. Cu toate acestea, compania nu...

Samsung Galaxy Tab Active 3: au apărut prețul și data lansării

În urmă cu mai bine de un an, Samsung a lansat Galaxy Tab Active Pro - o tabletă robustă cu un ecran...

Samsung a început lucrul la Android 11 pentru mai multe telefoane

Potrivit mai multor informații, dezvoltarea Android 11 a început pentru mai multe smartphone-uri premium de la Samsung. Aceste informații provin de la...

Diferențele dintre Exynos 1000 și Snapdragon 875 vor fi foarte mici

Cip-setul Exynos 990 care alimentează seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 a provocat multe controverse în acest an. Așa cum a...

Samsung și KDDI Japonia au demonstrat o tehnologie avansată 5G

Samsung Electronic a declarat că a testat cu succes o tehnologie avansată 5G împreună cu operatorul japonez de telecomunicații KDDI. Cele două...

MWC 2021 Barcelona a fost amânat până la sfârșitul lunii iunie

MWC (Mobile World Congress) este unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul mobil. De obicei, se desfășoară la sfârșitul lunii februarie...