Galaxy S9 cu 100 de lire sterline mai scump ca S8 în Marea Britanie

2297

Telefoanele reprezentative de la aproape toate firmele producătoare de telefoane mobile nu vin niciodată cu prețuri mai mici, iar Galaxy S9 va continua această tradiție venind cu un preț mai mare decât Samsung Galaxy S8. În timp ce prețurile lui Galaxy S9 vor varia în funcție de piață, o informație face lumină asupra prețului pe care îl va afișa Galaxy S9 în Marea Britanie.

Citând o sursă din cadrul operatorilor britanici de telefonie mobilă, site-ul TechRadar ne spune că Galaxy S9 va fi cu 100 de lire sterline sterline mai scump decât Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat în Marea Britanie cu un preț de 689 de lire sterline, astfel încât Galaxy S9 ar începe de la 789 de lire sterline. Asta e pentru telefonul standard Galaxy S9, astfel încât se poate presupune că Galaxy S9+ va avea o creștere și mai semnificativă a prețului față de Galaxy S8+, deoarece S9+ se așteaptă să fie mai mult decât un upgrade. Aceasta datorită unor caracteristici cum ar fi o cameră dublă din spate și 6GB de RAM.

Galaxy S9 va avea, de asemenea, o „cameră reimaginată”, care va avea o diafragmă variabilă și caracteristici precum „înregistrare video super-lentă”, dar toate ar putea să nu fie suficiente pentru a justifica prețul destul de mare cerut. Vă reamintim că în 2016, Samsung Galaxy S7 a fost prețuit la „numai” 569 £.

Noul Galaxy S9 a lui Samsung ar putea atinge sau chiar depăși pragul de 1000 de euro pe piața europeană. Este încă neclar la ce preț Samsung intenționează să își comercializeze noul Galaxy S9. La fel ca și ceilalți rivali, se așteaptă ca marca coreeană să crească prețurile. Potrivit ziarului ETNews, prețul Galaxy lui S9 s-ar putea apropia și chiar ar depăși suma de 1.000 €, prag trecut anul trecut de Galaxy Note 8.

Lira sterlină este valuta oficială a Regatului Unit. Simbolul monedei £ este derivat din cuvântul latin libra, (liră). Este folosit din secolul al XVIII-lea și se notează, în țările anglo-saxone, înaintea sumei și nu după: se scrie « £7,50 » și nu 7,50 £. Lira sterlină este una dintre cele mai vechi monede în circulație și este utilizată de mai multe țări ca monedă de rezervă.

Prin urmare, ne putem aștepta ca prețul de pornire al Galaxy S9 să fie revizuit în sus pe piața europeană. Vom ști mai multe de duminică, 25 februarie la data prezentării oficiale a lui Samsung Galaxy S9 la Mobile World Congress din Barcelona.

SURSĂSamMobile