Samsung a lansat peste 100 de firmware de testare pentru Galaxy Home

744
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy Home va ajunge la piață la un moment dat, chiar dacă Samsung a anunțat difuzorul inteligent cu mai mult de un an în urmă. Mai multe semne recente au indicat faptul că lansarea lui Galaxy Home este din ce în ce mai aproape. Sam Mobile a primit informații că Samsung a creat peste 100 de variante de firmware pentru testare Galaxy Home (SM-V510).

În același timp, au fost lansat peste 130 de variante de firmware pentru Samsung Galaxy Home Mini (SM-V310)! Acest lucru este cu mult mai mult decât ceea ce lansează Samsung pentru telefoanele sale pilot. Numărul de firmware de testare fiind de obicei mai puțin de jumătate din cele de mai sus pentru telefoanele Galaxy.

Samsung Galaxy Home aproape de lansare

Sigur că nu se poate face o comparație între cele două produse – difuzor / smartphone. Smartphone-urile sunt o categorie de produse cu totul diferită de difuzoarele inteligente. Acestea din urmă nu ar trebui să facă tot ce poate un smartphone și asta înseamnă că, de obicei, au dimensiuni de firmware mai mici. Fișierele de firmware pentru telefoanele Galaxy pot avea o dimensiune de peste 5 GB, astfel încât Samsung asigură, fără îndoială, cât mai multe îmbunătățiri și modificări incluse în fiecare nou firmware de testare.

Firmware-ul de testare necesită timp, până la urmă, dar pentru un difuzor inteligent, atât dimensiunile firmware-ului, cât și timpul necesar pentru instalarea acestora ar fi mai mici. Acest lucru ar putea explica parțial de ce Samsung a fost mai puțin preocupat de numărul de firmware de testare pentru difuzorul său Galaxy Home sau Galaxy Home Mini.

Firmware este un termen de origine englezească. Este un program de mici dimensiuni, pentru comanda și controlul unor aparate inteligente. Firmware-ul are o memorie mică și este specializat exclusiv pentru aparatul în care este înglobat.

Interesant este faptul că Samsung pare să testeze Galaxy Home Mini la fel de serios ca difuzorul obișnuit. Galaxy Home Mini ar putea fi anunțat oficial la conferința de dezvoltatori Samsung (SDC 2019) de la sfârșitul lunii. Acolo sperăm să putem vedea mini difuzorul și afla caracteristicile sale. Sperăm ca Samsung să dea mai multe detalii și despre difuzorul inteligent, când va fi lansat și eventualul preț.

Este posibil și, cu siguranță, ar fi o idee bună pentru Samsung de a lansa cele două difuzoare inteligente concomitent. Acest lucru ar compensa întârzierile de până acum cu acest dispozitiv inteligent cu asistentul Bixby.