Difuzorul inteligent Samsung Galaxy Home Mini în program beta

70
Sursa Foto: via TizenHelp.com

Difuzoarele Samsung Galaxy Home și Galaxy Home Mini se pare că au nevoie de mai mult timp pentru a fi lansate. În ultimele luni au fost multe informații din diverse surse, inclusiv de la purtătorul de cuvânt oficial Samsung. În ultima declarație, purtătorul de cuvânt al gigantului tech a spus că Samsung mai are nevoie de timp ca să lanseze ambele boxe. Compania nu vrea să facă compromisuri privind calitatea, așa cum s-a întâmplat cu Galaxy Fold sau cu Galaxy Note 7.

În sfârșit se pare că Samsung este pregătită să își prezinte difuzoarele în Coreea de Sud, cel puțin versiunea Mini. Samsung Galaxy Home Mini a apărut acum pe site-ul oficial Samsung din Coreea de Sud și este disponibil pentru testerii beta în faza inițială.

Samsung are o mulțime de dispozitive inteligente și electrocasnice care se pot conecta și comunica între ele. Spre deosebire de majoritatea celorlalți producători de smartphone-uri, Samsung are un ecosistem de produse destul de bogat și unificarea acestor diferite dispozitive inteligente printr-un difuzor inteligent poate fi o sarcină provocatoare.

Samsung Galaxy Home se poate conecta cu un micro USB

Samsung a anunțat oficial programul beta pentru Samsung Galaxy Home Mini, difuzorul inteligent al companiei. Perioada de timp pentru a aplica pentru programul beta a început la 28 august și durează până la 1 septembrie 2019. Utilizatorii beta interesați se pot înscrie la program pentru a verifica acest difuzor inteligent pentru casă.

Galaxy Home Mini este un difuzor inteligent care are ca scop consolidarea comunicării cu clienții și oferă control asupra aparatelor electrocasnice și a dispozitivelor IoT. Puteți controla aceste dispozitive cu ajutorul vocii prin Bixby și SmartThings. Difuzorul are un design rotund și comenzi tactile situate în partea de sus.

Conectorii Micro-USB au fost anunțați de către USB-IF (o organizație non-profit care sprijină și promovează USB) la 4 ianuarie 2007. Micro-USB au o lățime similară cu Mini-USB, dar aproximativ jumătate din grosime, permițând integrarea lor în dispozitive portabile mult mai subțiri.

Știm deja că Home Mini vine cu Bluetooth 4.2 și se poate conecta folosind Micro-USB în loc de USB-C. Programul beta permite testarea difuzorului iar feedback-ul va fi folosit pentru eventuale modificări, potrivit site-ului TizenHelp. Cei care sunt înscriși în programul beta vor obține primii un Samsung Galaxy Home Mini pentru testare. De asemenea vor fi primi care pot cumpăra un Galaxy Home Mini atunci când va fi lansat difuzorul.

Difuzorul Home Mini a fost deja certificat de FCC și Bluetooth dar Samsung nu a anunțat nici un program de lansare. Au fost zvonuri că difuzorul inteligent Samsung Galaxy Home Mini va fi lansat în ultimul trimestru din 2019. Este posibil ca acest program beta să fie un nou pas spre lansare.