Acasă Stiri Samsung cheltuie anual 15,3 miliarde USD în cercetare și dezvoltare

Samsung cheltuie anual 15,3 miliarde USD în cercetare și dezvoltare

Samsung Electronics este cel de-al patrulea cel mai mare investitor din lume în cercetare și dezvoltare (C&R). Acest clasament este întocmit anual și cuprinde 1.000 de companii majore la nivel mondial. Top-ul ia în calcul sumele investite de diferite companii din toate domeniile de activitate, pe ultimul an. Potrivit ziarului The Korea Herald, clasamentul se întocmește exclusiv pe baza sumelor investite de fiecare companie în cercetare și dezvoltare.

Samsung Electronics Co. a ocupat locul patru printre cele 1.000 de companii, cele mai importante la nivel global. Gigantul high-tech sud-coreean a cheltuit, pe parcursul ultimului an, 15,3 miliarde de dolari pentru proiecte de C&R. Samsung a ocupat acest loc în ultimii doi ani consecutivi, potrivit unui studiu al companiei globale de contabilitate și consultanță PricewaterhouseCoopers.

Suma investită de Samsung în cercetare și dezvoltare a crescut cu 6,8% față de aceeași perioadă a anului precedent. Această sumă, investită în C&D, a reprezentat aproximativ 6,8% din vânzările totale ale companiei Samsung. Acest lucru vine să confirme invențiile și inovațiile în materie de tehnologie, pe care le găsim mereu în toate produsele Samsung.

În cercetare, dezvoltare și producție, Samsung își dovedește puterea economică

Gigantul american de comerț online Amazon a ocupat primul loc pe listă cu o sumă 22,6 miliarde de dolari. Să nu uităm că Amazon are cea mai mare parte a veniturilor din comerțul online. Pe locul doi în acest clasament s-a clasat Alphabet Inc., holdingul companiei Google, cu sediul în Mountain View, California, SUA. Acesta a cheltuit în ultimul an o sumă de 16,2 miliarde de dolari. Compania germană de automobile Volkswagen s-a clasat pe locul trei cu 15,8 miliarde de dolari.

PricewaterhouseCoopers (PwC) este cea mai mare companie de servicii profesionale, de consultanță și audit din lume. A fost fondată în 1998 și are sediul la Londra. PwC face parte din grupul celor mai mari patru firme de audit din lume numit Big Four, alături de KPMG, Ernst & Young și Deloitte. PwC are 743 de locații în 158 de țări, cu peste 236.000 de angajați.

Cheltuielile de cercetare și dezvoltare ale companiei Intel au crescut cu 2,6% în ultimul an la ajungând la 13,1 miliarde de dolari. Intel Corporation, cea mai mare companie producătoare de semiconductori din lume, plasându-se pe locul al cincilea. A ocupat anul trecut locul trei. Microsoft a ocupat locul șase cu 12,3 miliarde de dolari investiți, urmat de Apple cu 11,6 miliarde dolari.

Cheltuielile combinate pentru cercetare și dezvoltare ale celor 1.000 de firme luate în calcul au urcat cu 11,4% în ultimul an. Acestea au atins un nivel record de 782 miliarde de dolari în ultimul an.

În același timp, Samsung a fost pe locul șase ca cea mai inovativă companie din lume, într-un sondaj al PricewaterhouseCoopers (PwC). Apple, Amazon și Alphabet și-au păstrat primele trei locuri pentru al doilea an consecutiv. Compania PwC a intervievat 869 de directori executivi și directori din întreaga lume, pentru a răspunde la acest sondaj.

Compania Samsung fost clasată, de asemenea, ca fiind cel de-al 5-lea brand „cel mai inovator brand de tehnologie din 2018„ și de către Global Keys, o companie de cercetare de piață, specializată pe domeniul IT.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....