Samsung a primit 36 de premii la CES 2018 Innovation Awards

1366

Samsung Electronics, lider mondial în domeniul tehnologiei, a primit 36 de premii pentru cele mai recente produse ale sale, distincții primite la CES 2018 Innovation Awards. Produsele premiate cu această ocazie au primit aceste recunoașteri pentru un design remarcabil și tehnologii de ultimă oră în industria electronică de consum.

Produsele premiate ale lui Samsung sunt din diferite categorii mergând de la domeniul inovării în realitatea virtuală și augmentată, tehnologiile folosite, afișaje, până la aparate electrocasnice și Smart Home. Acesta este primul an în care Samsung a câștigat la categoria Fitness, Sports and Biotech premii pentru Samsung Gear Sport, Gear Fit 2 Pro și Gear IconX (2018) la CES 2018 Innovation Award.

Inovația este în ADN-ul nostru și ne-am luat angajamentul de a furniza produse revoluționare care creează experiențe semnificative pentru consumatorii noștri„, a declarat Tim Baxter, Președinte și CEO Samsung Electronics North America.

Premiile CES 2018 Innovation Awards sunt sponsorizate de Consumer Technology Association, proprietarul și organizatorul CES. Multe dintre produsele premiate vor fi expuse la CES 2018, care are loc în perioada 9-12 ianuarie 2018, la standul Samsung din Sala Centrală a Las Vegas Convention Center.

Consumer Electronics Show (CES) este o expoziție organizată anual în luna ianuarie în Las Vegas, Statele Unite, de Consumer Technology Association. Prima ediție a fost organizată în 1967 în New York City. CES Innovation Awards premiază design-ul și ingineria remarcabilă a noilor produse de consum. CES Innovation Awards acordă 28 de categorii de premii.

Vă prezentăm o selecție și câteva detalii despre produselor premiate ale firmei Samsung:

Gear Fit 2 Pro – Noile caracteristici ale lui Fit 2 Pro combină urmărirea GPS cu monitorizarea continuă a ritmului cardiac și aplicațiile Under Armor pentru a înregistra cu exactitate fiecare alergare sau plimbare. Rezistență la apă 5ATM, permite utilizatorilor să meargă cu Fit 2 Pro la piscină, prin ploaie și chiar să facă duș după antrenament. Pentru un confort sporit Gear Fit 2 Pro are o curea subțire și o greutate redusă, precum și un touchscreen color de înaltă rezoluție, care face ca actualizările și notificările în timp real să fie ușor de citit în timp ce vă deplasați.

Gear Sport – Cel mai recent smartwatch din portofoliul portabil a lui Samsung, este un amestec elegant de caracteristici inteligente de urmărire a fitnessului pentru persoanele cu un stil de viață activ. Gear Sport poate fi purtat cu ușurință la locul de muncă sau la antrenament, are rezistență la apă de 5ATM și funcții de urmărire fizică a caloriilor consumate pe tot parcursul zilei. Cu funcții inteligente cum ar fi Samsung Pay (NFC), control IOT și redarea muzicii offline cu Spotify, Gear Sport este un dispozitiv pentru utilizare zilnică.

Gear IconX (2018) – Noile căști Gear IconX 2018 permit utilizatorilor să asculte fără efort muzica preferată. Indiferent dacă sunt la plimbare sau la sala de sport, aceste căști fără fir permit utilizatorilor să asculte muzică prin Bluetooth timp de până la 5 ore și melodiile preferate din playlistul lor MP3 timp de 7 ore. Cu o caracteristică de încărcare rapidă de 10 minute, oferă o oră de redare. Utilizatorii pot folosi căștile ca dispozitiv de urmărire a activității și pot efectua comenzi vocale prin intermediul telefonului Samsung prin Bixby sau Google Voice.

Galaxy Note 8Galaxy Note 8 are un afișaj Infinity de 6,3 inch, astfel încât consumatorii pot vizualiza mai mult și vor derula mai puțin. Soluția îmbunătățită S Pen permite utilizatorilor să folosească noi modalități de a scrie, a desena și de a interacționa cu telefonul și de a comunica cu ceilalți. Acesta oferă, de asemenea, cea mai bună cameră de smartphone Samsung, cu două camere la spate și este primul smartphone din lume cu stabilizare optică a imaginii (OIS), atât la unghi larg cât și pe teleobiectiv.

Galaxy S8 și S8+ – Împing limitele smartphone-urilor tradiționale și se bazează pe patrimoniul Samsung de a crea modele uimitoare. Sunt disponibile cu 5,8 inch pentru S8 și 6,2 inch pentru Galaxy S8+. Cu afișajul Infinity și designul aproape fără margini, au o suprafață netedă, continuă, fără butoane sau unghiuri ascuțite. Rezultatul este o experiență de vizionare cu adevărat imersivă, fără distragerea atenției, care face ca multi-tasking-ul să fie mai convenabil.

Monitorul de jocuri CHG90 de 49 inch – Cu un raport de aspect de 32: 9 și un afișaj curbat, acest monitor ultra-lat este foarte bun pentru utilizatorii de jocuri, oferind vizualizare cinematică pentru toate tipurile de conținut. Modelul CHG90 suportă tehnologia Radeon FreeSync 2 de la AMD pentru o experiență de joc mai ușoară. Monitorul are, de asemenea, caracteristici vizuale uimitoare, alimentate de tehnologia de îmbunătățire a imaginii de înaltă dinamică (HDR), care, în combinație cu tehnologia QLED Quantum Dot, îmbunătățesc mult calitatea imaginii cu nuanțe de culori mai clare și contrast mai accentuat.

Colecția Samsung Chef (4 premii) – Îmbină designul elegant și tehnologia de vârf a lui Samsung în noua linie de bucătării și aduce caracteristici inovatoare aparatelor electrocasnice. Colecția Chef reflectă aspirațiile noii generații de proprietari de case, care privesc bucătăria nu doar ca o cameră de gătit ci și ca o reflecție sofisticată a cine sunt ei. Samsung Chef Collection este onorată cu patru premii CES 2018 Innovation Honoree.

Exynos 9 Seria 9810 – este cel mai nou procesor flagship Samsung, cu nuclee CPU de generația a treia, GPU modernizat și modem gigabit LTE cu suport pentru 6CA. Este construit pe tehnologia de fabricare de generația a doua de 10nm.

Samsung ISOCELL Slim 2X7 – este un senzor de imagine de 24 megapixeli cu pixeli de 0,9 μm, cel mai mic din industrie, plus tehnologia Tetracell pentru o performanță mai mare a pixelilor. Dimensiunea redusă a pixelilor de 0,9 μm permite montarea unui senzor de imagine de 24 MP într-un modul de cameră mai subțire, permițând smartphone-urilor premium să ofere camere de înaltă rezoluție într-un design foarte subțire și elegant.

SURSĂSamsung News