Samsung a anunțat noi aparate personalizate la „Bespoke Home 2021”

501
Samsung a anuntat gama de aparate personalizate la Bespoke Home 2021
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a găzduit ieri Bespoke Home 2021, noua platformă virtuală și expoziție globală pentru electrocasnicele Samsung. Evenimentul s-a concentrat în jurul extinderii globale a gamei de frigidere Bespoke și pregătește terenul pentru lansarea globală a pachetului Bespoke Kitchen. Împreună cu noile electrocasnice Lifestyle și soluții IoT integrate – toate acestea transformă viața de acasă într-una mai personalizată, mai flexibilă și mai inteligentă.

Frigiderul personalizabil devine disponibil la nivel global

Gama de frigidere Bespoke se extinde către piețele din America de Nord, America Latină, Europa, CSI, Orientul Mijlociu. Va fi disponibilă și în unele regiuni din Asia și Africa. Bespoke va fi disponibil în peste 20 de culori originale și șapte finisaje la nivel mondial. În acest fel oferă un număr generos de combinații în funcție de preferințele fiecăruia. Frigiderul Bespoke are elemente specifice mărcii comerciale Samsung precum capacitatea mare, utilitatea și performanțe puternice de răcire.

În America de Nord, utilizatorii pot alege între modelele Bespoke 4-Door Flex, Frigider/Congelator Bespoke 1-Door sau Combina Frigorifică Bespoke 2-Door. Samsung a creat o paletă largă de culori pentru această regiune, precum Champagne Rose Steel, Navy Steel și Matte Black Steel.

În Europa, gama Bespoke este disponibilă în variante precum Frigider/Congelator 1-Door, Frigider Slim 1-Door și Combine Frigorifice. Vor fi disponibile în opțiuni de 1,85 și 2 metri, cu șase finisaje diferite și o varietate mare de culori.

Noul pachet de bucătărie Bespoke este prima expansiune globală a produselor Samsung Bespoke dincolo de frigidere. Pachetul aduce filosofia de aparate personalizate în întreaga bucătărie, începând cu piețele din SUA și Europa. Lansată în a doua jumătate a acestui an, oferta nord-americană se concentrează pe frigiderele Bespoke emblematice ale companiei și se extinde pentru a include o gamă Bespoke, un cuptor cu microunde și mașină de spălat vase, construite în mod deosebit în același ton frigiderul. Pachetul permite clienților să unifice, să amestece și să potrivească estetica bucătăriei în jurul culorii și finisajului lor preferat.

Aparate Samsung care se conectează direct stilului tău de viață

Samsung își va lansa, de asemenea, gama extinsă de aparate în America de Nord și Europa în acest an. Vor ajunge aici inclusiv Bespoke AirDresser, purificatorul de aer Bespoke și aspiratorul Bespoke Jet. Acum când casele funcționează ca birouri, săli de sport și săli de clasă, aceste noi aparate electrocasnice personalizate răspund nevoilor zilnice oferind mai multă flexibilitate, automatizare și igienă.

Noile aparate de viață lansate în America de Nord și Europa includ:

  • Bespoke AirDresser oferă o gamă de soluții de îngrijire a îmbrăcămintei. Cu Bespoke AirDresser articolele de îmbrăcăminte sunt păstrate în formă de vârf, curate și aerisite. Se lansează în Europa și în SUA în a doua jumătate a anului 2021.
  • Purificatorul de aer personalizat atrage aerul din cinci direcții pentru a purifica aerul rapid și intens, inclusiv în spații mari. Sistemul său de purificare ultrafină poate elimina 99,999% din particulele de praf de 0,01µm. Unitatea este disponibilă într-o gamă de modele și culori și se lansează în SUA în al treilea trimestru.
  • Bespoke Jet vine cu o stație Clean Station și o stație de încărcare atașate, oferind utilizatorilor o soluție completă de curățare. Noul Bespoke Jet va fi disponibil în trei culori și va fi lansat în SUA, Europa, CSI și Asia de Sud-Est în a doua jumătate a anului 2021.
  • Jet Bot AI+ este primul robot aspirator care vine echipat cu o soluție Intel AI. Aspiratorul inteligent folosește tehnologia AI de recunoaștere a obiectelor. Împreună cu senzorii LiDAR și 3D poate identifica obiectele și determina calea optimă de curățare. Echipat cu o cameră, Jet Bot AI+ este integrat cu aplicația SmartThings pentru a ajuta la monitorizarea la distanță a casei. Acesta va fi disponibil în SUA, Europa, CSI și Asia de Sud-Est în a doua jumătate a anului 2021.

Alte aparate noi de viață prezentate la Bespoke Home 2021 includ:

  • Bespoke ShoeDresser vă răsfață pantofii preferați, astfel încât să se simtă proaspeți după fiecare purtare. Unitatea deodorizează, dezumidifică și usucă pantofii în funcție de materialul și forma lor, asigurând o îngrijire adecvată.
  • Frigiderul Bespoke Cube oferă depozitare modulară pentru alte articole decât alimente, cum ar fi vinul, berea și produsele de înfrumusețare. Frigiderul este silențios, poate fi pus în dormitor sau lângă canapea sau oriunde vreți să aveți la îndemână alimente reci.
  • Purificatorul de apă personalizat este disponibil cu un singur robinet sau mai multe robinete. Este echipat cu un sistem de filtrare pe patru niveluri și poate filtra până la 2.500 de litri de apă. Este o cantitate suficientă pentru ca o familie de patru persoane să bea apă timp de un an. Volumul și temperatura apei pot fi setate prin control vocal folosind Bixby.

Samsung SmartThings vă ajută în viața conectată

Viziunea Samsung pentru Bespoke Home pune accent pe viața conectată prin AI și automatizare. De acest lucru se ocupă Samsung SmartThings, care oferă utilizatorilor o platformă centralizată și fără efort de gestionare a casei.

  • SmartThings Cooking oferă planuri și rețete de masă personalizate. Acestea reflectă preferințele utilizatorilor și inventarul frigiderului, aplicând automat temperaturile și modurile de gătit pe baza fiecărei rețete direct la aparatele de gătit sincronizate. Serviciul este deja disponibil în America de Nord și în anumite țări din Europa.
  • SmartThings Pet se sincronizează cu electrocasnicele, cum ar fi purificatorul de aer Bespoke și aspiratorul robot Robot AI+. Astfel permite utilizatorilor să își verifice animalul de companie atunci când nu sunt acasă. Serviciul urmează să fie lansat în Europa, America Latină și Asia în a doua jumătate a anului 2021.
  • SmartThings Clothing Care se sincronizează cu Bespoke AirDresser, precum și cu mașina de spălat și uscătorul inteligent. Serviciul Îngrijire Îmbrăcăminte SmartThings este disponibil în prezent în SUA și Europa, conform SamsungNewsroom. Actualizarea pentru conectarea noului Bespoke AirDresser va fi disponibilă în SUA și în anumite țări europene în a doua jumătate a anului 2021.
  • SmartThings Air se sincronizează cu purificatorul de aer și aparatul de aer condiționat Samsung pentru a monitoriza calitatea aerului în și în afara locuinței utilizatorului în timp real. Se lansează în SUA în a doua jumătate a anului 2021.