Samsung a expus Galaxy Ring la Health Partner Day

81
Samsung Galaxy Ring
Sursa foto: via winfuture.de

Samsung acordă din ce în ce mai multă importanță segmentului de sănătate. Health Partner Day este primul eveniment de acest gen pe care l-a organizat gigantul sud-coreean iar aici a arătat și inelul inteligent Samsung Galaxy Ring. Health Partner Day ar putea deveni un alt eveniment anual pentru companie precum Unpacked. Este axat pe atragerea de reprezentanți și investitori din industria medicală cu scopul de a construi relații sau posibile parteneriate în favoarea Samsung Health.

Știm că Samsung lucrează la Galaxy Ring, inelul fiind confirmat oficial de companie la începutul acestui an. Compania chiar l-a arătat în direct, dezvăluind designul său. Cu toate acestea, majoritatea caracteristicilor sale, și chiar și prețul său, sunt încă secrete. Despre preț au apărut detalii, dar neconfirmate oficial de Samsung. Va trebui să așteptați până la următorul eveniment Unpacked pentru a afla oficial toate detaliile.

Cu ocazia Samsung Health Partner Day a organizat un mic eveniment la care Galaxy Ring a fost unul dintre protagoniști. Compania nu vrea să fie singura care dezvoltă funcții pentru sănătate pentru inel, vrea să colaboreze cu parteneri importanți din domeniu pentru a-l îmbunătăți.

Compania a clarificat importanța pe care o acordă segmentului de sănătate prin Dr. Hon Pak, șeful echipei sale de sănătate digitală. El a spus, potrivit AndroidHeadlines, că „ecosistemul digital de sănătate va crește și va deveni mai sofisticat”. Nu vorbea doar despre platforma de sănătate Samsung Health, ci despre întregul ecosistem în general. Compania a dezvăluit, de asemenea, mai multe detalii despre Samsung Health SDK, care va permite dezvoltatorilor terți să lucreze pe platformă.

SDK (Software development kit) este un set de instrumente de lucru specifice platformei pentru dezvoltatori. Au tot ce aveți nevoie pentru a dezvolta și rula software: documentații, tutorial, ghiduri și API-uri pentru dezvoltarea aplicațiilor.

Chiar dacă Samsung a folosit Health Partner Day – Ziua Partenerului de Sănătate pentru a arăta din nou inelul, nu a dezvăluit mai multe detalii despre purtabil, în afară de a-l afișa în fața reprezentanților industriei medicale. La fel ca în ocaziile anterioare, compania a ținut Galaxy Ring în spatele unei vitrine de sticlă. Designul pare să fie același văzut anterior, deci nu există modificări de la prima apariție. Se așteaptă ca Samsung să lanseze cel puțin 9 dimensiuni ale Galaxy Ring, dar a prezentat doar 7 la Health Partner Day. Vedeți pe I❤️Samsung cum va livra Samsung inelul Galaxy Ring cumpărătorilor!

Sursă foto: Samsung

Samsung oferă de ani de zile produse cu funcții de urmărire a sănătății și a activității fizice. Puteți verifica și interacționa cu datele colectate de aceste dispozitive prin aplicația Samsung Health. Până acum, seria Galaxy Watch a fost principala metodă de colectare a datelor pentru baza de date Samsung Health. Următoarea lansare a companiei în acest segment va fi seria Galaxy Watch 7. În curând, utilizatorii vor avea o opțiune mai discretă și și mai confortabilă sub forma Galaxy Ring.