Samsung a lansat Notebook 9 Pen, un PC premium cu S Pen

1029

Samsung a anunțat noul Notebook 9 Pen, un PC 2-in-1 premium cu S Pen, care permite utilizatorilor să ajungă la adevăratul lor potențial creativ. Cu un design modern și performanțe excelente, combinate cu putere și portabilitate, Notebook 9 Pen este perfect pentru utilizatorii care doresc un dispozitiv flexibil și adaptabil pentru a face mai multă muncă de înaltă calitate.

Alegerea și creativitatea merg mână în mână, iar cei care creează merită flexibilitatea de a lucra așa cum doresc, oriunde„. A declarat YoungGyoo Choi, senior vicepreședinte și șef PC Business Team la Samsung Electronics. „Cu un design și performanțe îmbunătățite, cu cel mai avansat S Pen, Notebook 9 Pen este perfect pentru profesioniști„.

Notebook 9 Pen este construit cu un cadru din aluminiu pentru a crea un dispozitiv durabil, stilat și portabil. Dispune de un finisaj metalic tăiat de la marginea la margine, pentru un aspect deosebit. Notebook 9 Pen a fost conceput pentru a fi un dispozitiv cu adevărat portabil și poate fi adus oriunde vă va duce ziua de lucru. Potrivit NewsSamsung, vine în două culori noi și vibrante care completează designul său sofisticat, Blue Ocean și Platinum White.

Recunoaștere facială și scaner de amprente pe Notebook 9 Pen

Cu Notebook 9 Pen, este mai ușor decât oricând să scrieți note, să desenați și chiar să controlați PC-ul cu S Pen-ul. Stiloul reacționează în momentul în care atinge afișajul, vibrează puțin. S Pen vine în cutie, nu trebuie să fie încărcat și este stocat direct în PC.

Designul premium este cuplat cu performanțe puternice, datorită celui mai recent procesor Intel Core i7 de generația 8. Cu posibilități de încărcare rapidă, puteți reîncărca rapid pentru până la 15 ore de durată de viață a bateriei. Laptop-ul dispune de securitate sporită prin recunoaștere facială și scaner de amprente digitale. Notebook 9 Pen oferă flexibilitate și viteză cu spațiul de stocare extensibil, două porturi Thunderbolt 3 versatile și suport pentru gigabit Wi-Fi de ultima generație.

Pentru cea mai bună experiență de divertisment, ecranul oferă rame mai înguste decât predecesorul său. Are culori mai vibrante și niveluri de luminozitate mai ridicată, pentru cei care vor lucruri de calitate pe acest notebook. Fie că vreți să ascultați muzică sau să urmăriți un film, vă puteți bucura de un sunet extraordinar. Un sunet clar, original, aproape ca cel din studio, de la difuzoarele reglate de AKG. Cu noua tehnologie de amplificare inteligentă ThunderAmp, puteți mări fără probleme volumul până la capacitatea maximă a difuzoarelor stereo încorporate. Acestea au o putere de 5 wați fiecare și vă puteți bucura de un sunet excelent fără a necesita difuzoare externe.

Laptopul va fi disponibil din 14 decembrie în Coreea de Sud

Notebook-ul 9 Pen va fi disponibil în Coreea de Sud începând cu 14 decembrie. De la începutul anului 2019 disponibilitatea se va extinde și în SUA, China, Brazilia și Hong Kong, posibil și în alte zone.

Notebook 9 Pen vine în două variante, de 13 inch, pentru cei care doresc un aparat puternic și portabil, și de 15 inch, pentru cei care doresc un laptop care maximizează performanța și au nevoie de un ecran mai mare.

Samsung Notebook 9 Pen (2019) Specificații:

Samsung Notebook 9 Pen – 13 inch Samsung Notebook 9 Pen – 15 inch
Dimensiuni 307,9 x 206,2 x 14,9 – 15,9 mm 347,9 x 229,1 x 16,9 mm
Greutate 1,12 kg 1,56 kg
Baterie 54Wh 54Wh
Material Aluminiu Aluminiu
Ecran LCD 13,3 inch Full HD 15,0 inch Full HD
Procesor Procesor Intel Core i7 gen. 8 Procesor Intel Core i7 gen. 8
Grafică Grafică Intel UHD NVIDIA GeForce MX150 (2 GB)
Memorie 16GB │LPDDR3 16GB │LPDDR3
Stocare 512GB │ PCIe │ NVMe │ SSD 512GB │ PCIe │ NVMe │ SSD
Conectivitate 802.11 ac │WAVE2 │2X2 (GIGA Wi-Fi) 802.11 ac │WAVE2 │2X2 (GIGA Wi-Fi)
Difuzoare Boxe stereo AKG cu ThunderAmp Boxe stereo AKG cu ThunderAmp
Camere foto Camera HD IR Camera HD IR
Securitate Recunoaștere facială │ amprente digitale Recunoaștere facială │ amprente digitale
Porturi Thunderbolt 3 (2) USB-C (1) | HP / MIC | UFS și microSD Combo Thunderbolt 3 (2) USB-C (1) | HP / MIC | UFS și microSD Combo
Tastatură Tastatură cu iluminare Tastatură cu iluminare