Samsung a prezentat noua gamă de frigidere Air Space

415
Frigiderele Samsung cele mai bune din Germania
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Datorită unui sistem revoluționar care folosește aerul ca izolație, gama de frigidere Samsung Air Space oferă spații interioare mai flexibile și mai spațioase. În același timp dimensiunile externe rămân aceleași și astfel noile frigiderele se pot adapta mai bine la nevoile utilizatorilor economisind în același timp energie.

Zilele trecute la Milano, Samsung Electronics Italia a anunțat noua gamă de frigidere Air Space. Această este formată din trei modele: EcoFlex, Kitchen Fit și SpaceMax. Compania coreeană optimizează și mai mult spațiul intern al acestor frigidere, prelungind prospețimea alimentelor și economisind energie.

Datorită sistemului revoluționar Air Space, care folosește aerul ca izolație, noua linie atinge o capacitate incredibilă, oferind cu până la 60 de litri mai multă capacitate în dimensiuni standard și trei opțiuni diferite de înălțime. Anul acesta Samsung a lansat la nivel mondial și gama de frigidere Bespoke.

Air Space cu tehnologii inovatoare și eficiență energetică maximă

Noul sistem Air Space folosește cea mai eficientă izolație naturală – aerul. Permite astfel obținerea unei performanțe energetice excelente, deja în conformitate cu noua etichetare care va intra în vigoare în martie 2021. Cu această tehnologie inovatoare, grosimea pereților scade, eficiența energetică a frigiderului crește și spațiul disponibil este mai mare. Nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la sezonul curent sau temperatura casei, indiferent dacă este vară sau iarnă.

Noua tehnologie Air Space permite o izolare eficientă, care menține produsele proaspete. Frigiderele din noua serie mențin un nivel adecvat de umiditate, evitând schimbările bruște de temperatură și economisind energie. Linia EcoFlex are noi tipuri de sertare concepute pentru a dubla durata de păstrare a alimentelor prin setarea nivelului corect de temperatură și umiditate.

Un mini frigider ciudat! USB-Powered Mini Refrigerator poate răci o singură doză de 300 ml. Interiorul acestui mini frigider este iluminat de un LED albastru. Răcește rapid la cea mai scăzută temperatură de funcționare în decurs de cinci minute de la conectarea prin USB.

Proiectarea și flexibilitatea sunt caracteristici fundamentale pentru consumatorii de astăzi. Modelele noii game de frigidere Samsung Air Space satisfac aceste nevoi”. A declarat Emanuele De Longhi, șef de marketing pentru electrocasnice, Samsung Electronics Italia. „Noile frigidere, de fapt, satisfac nevoia de personalizare și capacitate mai mare, precum și eficiență energetică. În acest fel puteți să respectați și să protejați mediul înconjurător și să economisiți serios la factură”.

Modelele Eco Flex sunt echipate cu sertarul Optimal Fresh+

Concepute pentru a păstra prospețimea alimentelor de până la 2 ori mai mult, frigiderele din linia EcoFlex sunt echipate cu sertarul revoluționar Optimal Fresh+. Este un sertar reglabil, care poate fi împărțit în două zone cu temperaturi diferite sau folosit ca un singur sertar. Partea stângă este mai rece, deci este optimă pentru depozitarea cărnii și peștelui. Partea dreaptă este ideală pentru fructe și legume. Datorită sistemului de izolație Air Space extrem de eficient, modelele Eco Flex au pereți interni mai subțiri, oferind o capacitate mai mare în dimensiuni standard. Este un avantaj semnificativ într-o perioadă în care obiceiurile de cumpărături se schimbă și consumatorii cumpără mai mult o singură dată.

Mai mult, compresorul Digital Inverter își reglează automat viteza în funcție de necesitatea răcirii pe șapte niveluri. În acest fel este necesară mai puțină energie, minimizând zgomotul și reducând uzura, rezultând performanțe durabile și economii în timp.

Air Space: frigidere care răspund noilor nevoi ale consumatorilor

Gama de frigidere Air Space este perfect integrată cu stilul de viață al consumatorilor de astăzi, în continuă schimbare. Dimensiunile și stilul sunt în conformitate cu bucătăriile moderne, mai multă capacitate în același spațiu! Și – în special cu modelele EcoFlex – performanța energetică este sporită, datorită tehnologiei revoluționare de izolare care garantează prospețimea maximă a produselor.

Dacă EcoFlex este caracterizat prin personalizare și eficiență energetică, modelele Space Max sunt caracterizate prin capacitatea de depozitare. Pentru cei care caută alinierea și integrarea perfectă în bucătărie, atunci alegerea este Kitchen Fit. Aceste frigidere se potrivesc perfect în orice mediu datorită adâncimii de numai 60 cm, dar și oferă o capacitate mare.

Datorită funcțiilor tehnologice inovatoare de refrigerare Samsung toate alimentele stocate cu gama Air Space sunt răcite în mod adecvat, indiferent de locația lor în frigider. Frigiderele din gama Air Space au, de asemenea, un design contemporan care se potrivește foarte bine în orice bucătărie modernă. Au un finisaj din oțel inoxidabil care exprimă rafinamentul și simplitatea aparatelor Samsung.

În cele din urmă, partea din spate a aparatelor este perfect minimalistă, conform Samsung Newsroom. Au un capac metalic neted în care sunt adăpostite bobinele și cablurile, aflate în mod normal în partea din spate a frigiderelor. Noua gamă de frigidere combină un design elegant cu un design avansat. Finisajele și stilul răspund mobilierului modern, are funcționalității și tehnologii adaptate nevoilor generațiilor actuale de consumatori. Au stil și funcționalitate care asigură fiabilitate și flexibilitate zilnică, tehnologie și design care garantează durabilitatea în timp.