Samsung a primit premiul ENERGY STAR al agenției americane EPA

634
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Premiul ENERGY STAR evidențiază angajamentul Samsung de a proteja mediul prin eficiența energetică a produselor sale. Samsung Electronics America a primit premiul ENERGY STAR 2020 Partener al Anului pentru excelență susținută. ENERGY STAR 2020 Partner of the Year Sustained Excellence este pentru contribuții la programul ENERGY STAR al Agenției pentru Protecția Mediului (EPA) din SUA.

EPA – Agenția de Protecție a Mediului din Statele Unite ale Americii, este o agenție a guvernului federal al Statelor Unite. A fost creată în scopul protejării sănătății umane și a mediului înconjurător. Are sediu în Washington D.C., Statele Unite și a fost fondată de președintele Richard Nixon.

Mai multe premii ENERGY STAR de la EPA a primit Samsung de-a lungul anilor

Samsung este pentru a 12-lea an Partner of the Year Sustained Excellence și pentru a șaptea oară a primit premiul ENERGY STAR al EPA. Premiul este pentru atenția companiei Samsung acordată mediului înconjurător prin producerea de aparate cu tehnologie eficiente din punct de vedere energetic. A fost amintită și implicarea clienților, angajaților și studenților cu privire la valoarea protecției mediului și a economisirii de energie.

Pentru Samsung, ENERGY STAR este, de asemenea, un simbol al dezvoltării economice și investițiilor în baza de fabricație din SUA. La unitatea de producție de ultimă generație din Newberry, Carolina de Sud, fiecare mașină de spălat este certificată ENERGY STAR. Aceasta include mașini inovatoare cu încărcare frontală și capacitate mai mare, care nu numai că economisesc energia, dar oferă economii de timp, performanțe de curățare mai puternice și un design elegant.

EPA – Environmental Protection Agency, este agenția pentru protecția mediului din SUA. A fost fondată în 2 decembrie 1970 și are sediul la Washington DC. În 2018, EPA avea 14.172 de angajați cu normă întreagă. Mai mult de jumătate sunt ingineri, oameni de știință și specialiști în domeniul protecției mediului.

Samsung își asumă responsabilitatea de a avea grijă de comunitățile și mediul nostru”. A declarat Shane Higby, vicepreședinte la Home Appliance Product Marketing la Samsung Electronics America. „Eforturile companiei în ceea ce privește eficiența energetică sunt concentrate pe fabricarea de electrocasnice. Dar, Samsung rămâne angajat în inovarea eficienței energetice, reducând în același timp impactul nostru asupra mediului„.

Premii ENERGY STAR pentru frigidere, mașini de spălat și uscătoare de rufe

33 de produse Samsung au fost desemnate până acum de EPA ca fiind cele mai eficiente (Most Efficient). Economiile determinate de certificarea ENERGY STAR au ajutat clienții Samsung să evite aproximativ 243 milioane tone de emisii de CO2 (dioxid de carbon) prin utilizarea produselor Samsung începând cu anul 2009.

În 2016, Samsung a câștigat premiul ENERGY STAR Emerging Technology Award pentru sisteme de refrigerare inovatoare. În 2013, Samsung a câștigat premiul ENERGY STAR Emerging Technology Award pentru uscătoare de haine.

Cea mai mare onoare dintre premiile ENERGY STAR este ENERGY STAR Partner of the Year— Sustained Excellence Award. EPA acordă acest premiu partenerilor care au primit deja ENERGY STAR pentru cel puțin doi ani consecutivi.