Acasă Stiri Pentru al șaselea an consecutiv Samsung primește ENERY STAR

Pentru al șaselea an consecutiv Samsung primește ENERY STAR

0
Pentru al șaselea an consecutiv Samsung primește ENERY STAR

Pentru al șaselea an consecutiv, Samsung Electronics America a fost anunțat câștigătorul marelui premiu în categoria ENERGY STAR Award. Va primi EPA 2019 ENERGY STAR Partner of the Year – Sustained Excellence Award.

Realizarea evidențiază eforturile Samsung în ceea ce privește sustenabilitatea și angajarea strategică a companiei în diverse proiecte în parteneriat cu ENERGY STAR. Samsung este prima companie care a avut o creștere cu 12% a numărului de produse certificate ENERGY STAR. Conform NewsSamsung, Samsung are în total un număr de 75 de produse certificate Energy Star.

La Samsung, am acceptat întotdeauna inovarea și designul durabil. Credem că toți clienții noștri ar trebui să poată achiziționa produse eficiente din punct de vedere energetic. Acestea în timp duc la economii la facturile de energie fără a sacrifica performanțele, caracteristicile sau confortul„. A declarat Shane Higby, vicepreședinte Home Appliance Product Marketing la Samsung Electronics America. „Samsung investește în ENERGY STAR deoarece consumatorii solicită produse eficiente din punct de vedere energetic. Cumpărătorii recunosc sigla ENERGY STAR pentru inovare în eficiența energetică și suntem onorați că eforturile noastre continuă să fie recunoscute de EPA„.

Noile uscătoare de haine Samsung certificate cu ENERGY STAR

Printre noile produse certificate ENERGY STAR, care au fost adăugate în 2018, se numără și uscătoarele de haine Samsung. Acestea utilizează tehnologii inovatoare de economisire a energiei, constând din senzori de umiditate care detectează când hainele sunt uscate și închid automat uscătorul. Pompa de căldură circulă și reîncălzește aerul în loc să elimine aerul în exterior.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]EPA – Agenția de Protecție a Mediului din Statele Unite ale Americii, este o agenție a guvernului federal al Statelor Unite, care a fost creată în scopul protejării sănătății umane și a mediului înconjurător. Are sediu în Washington D.C., Statele Unite și a fost fondată de președintele Richard Nixon.[/vc_message]

Felicit câștigătorii premiului ENERGY STAR 2019„. A declarat Bill Wehrum, Administrator asistent pentru Aer și Radiații la Environmental Protection Agency (EPA). „Inovațiile lor sporesc competitivitatea economică a Americii. Reducerea consumului de energie îmbunătățește calitatea aerului și sănătatea publică, protejând în același timp mediul„.

Samsung a organizat un concurs la Boys and Girls Club of America Climate Superstars, dedicat programelor ENERGY STAR. Acest concurs a fost conceput pentru a stârni interesul în rândul copiilor și adolescenților în ceea ce privește știința, tehnologia, ingineria și matematica. În același timp s-a urmărit creșterea gradului de conștientizare în ceea ce privește importanța ecologiei și durabilității.

Concursul a provocat membrii clubului Boys and Girls Club la nivel național pentru a-și îndeplini sarcinile centrate pe teme de bază, cum ar fi îmbunătățirea eficienței energetice, conservarea apei și reducerea deșeurilor. Un alt scop a fost și identificarea produselor ENERGY STAR eficiente din punct de vedere energetic, plantarea copacilor, reciclarea electronicelor și multe altele.

Samsung va fi premiat cu 2019 ENERGY STAR Partner of the Year – Sustained Excellence Award de către Agenția pentru Protecția Mediului din SUA și Departamentul Energiei al SUA. Ceremonia va avea loc la Washington, DC.