Smartphone-urile Samsung Galaxy primesc Activate Fan Mode

578
Smartphone Samsung Galaxy primesc Activate Fan Mode
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung a depus o serie de mărci comerciale pentru viitorul său smartphone pliabil în ultimele două săptămâni. După brevetarea unor nume precum „Armor Frame” și „Pro-Shield”, Samsung a înregistrat recent mai multe mărci comerciale, inclusiv UTG 2.0 și DragonGlass. Numele sunt cel mai probabil legate de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Acum o nouă cerere de marcă comercială – Activate Fan Mode – sugerează că smartphone-urile Galaxy viitoare vor fi echipate cu un mod pentru a menține dispozitivele reci.

Zilele trecute Samsung Electronics a depus o nouă cerere de marcă comercială, atât în ​​Europa, cât și în Regatul Unit. Aplicația indică un nou tip de soluție de răcire pentru viitoarele smartphone-uri Galaxy. Numele „Activate Fan Mode – Activare mod ventilator” sugerează că viitoarele smartphone-uri Galaxy vor fi echipate cu un ventilator intern sau cel puțin un nou tip de soluție de răcire. Utilizatorii înșiși par să poată activa acest mod Fan.

Samsung Activate Fan Mode pentru smartphone-uri și tablete

La 11 mai 2021, Samsung Electronics a depus o cerere de marcă comercială pentru „Activate Fan Mode”. Cererea a fost depusă la EUIPO și Oficiul de Proprietate Intelectuală al Regatului Unit (IPO). Conform LetsGoDigital, aplicația este încadrată în clasa 9, unde scurta descriere se referă la smartphone-uri și tablete.

Deși Samsung a proiectat diverse soluții de răcire pentru smartphone-urile sale de-a lungul anilor, de exemplu, sistemul de răcire cu carbon cu apă, răcirea cu cameră de vapori de cupru sau sisteme de răcire cu grafit – nu au fost lansate încă smartphone-uri Samsung cu ventilator de răcire încorporat.

IPO – Intellectual Property Office este organismul oficial guvernamental responsabil cu drepturile de proprietate intelectuală din UK. IPO este o agenție executivă a Departamentului pentru afaceri, energie și strategie industrială.

Samsung Activate Fan Mode, după cum sugerează și numele, este legat în principal de jocurile mobile. În cele din urmă, sesiunile de jocuri intense solicită foarte mult smartphone-ul. Acest lucru face ca dispozitivul să se încălzească mai repede, ceea ce are consecințe negative asupra performanței generale. Ideea unui „Mod de activare a ventilatorului” ar fi putut fi inspirată de noul „Mod fără ventilator” al laptopului Samsung Galaxy Book Pro.

Rămâne neclar pentru moment ce smartphone-uri Samsung vor fi echipate cu așa-numitul Fan Mode. Poate că este destinat următoarelor foldabile de la Samsung, o altă opțiune este Galaxy S21 FE. Toate aceste noi modele de telefoane sunt așteptate în aceeași perioadă de timp: August 2021. Este posibil și să așteptăm până la Galaxy S22, deși acest lucru pare mai puțin probabil având în vedere calendarul.

SURSĂLetsgoDigital