Samsung poate actualiza unele telefoane mai repede cu Android Pie

1050

Samsung își revizuiește permanent foaia de parcurs pentru actualizarea cu Android Pie pentru diverse telefoane. Am aflat acum că actualizarea Pie pentru unele dispozitive mid-range și entry-level ar putea veni mai devreme decât era planificat inițial.

De exemplu, Samsung Galaxy A7 (2018) și Galaxy A9 (2018) au acum o altă dată de actualizare. Deși inițial au fost planificate pentru luna aprilie, sunt acum pe listă pentru a obține Android Pie în luna martie. Samsung Galaxy J6, între timp, este așteptat să primească actualizarea în aprilie în loc de luna mai.

De fapt, din ce apare în noul desfășurător, aproape fiecare dispozitiv pare să fie programat să primească Pie cu o lună mai devreme. Conform SamMobile, informațiile de pe sie-ul oficial Samsung Turcia încă mai pot suferi modificări. În orice caz Samsung pare să urgenteze lansarea sistemului de operare Android 9 Pie pentru toate dispozitivele sale.

Sosirea actualizări Android Pie depinde și de operatorii locali de telefonie mobilă

Desigur, acest lucru nu se va realiza pe toate piețele la aceeași dată. După lansarea actualizării de către Samsung implementarea acesteia depinde în mare măsură și de operatorii locali de telefonie mobilă. Astfel în unele țări actualizarea va ateriza mai repede în altele va veni mai târziu. Puteți verifica sosirea actualizării Android Pie în secțiunea Notificări a aplicației Samsung Members de pe smartphone.

Samsung Members este o comunitate de profesioniști Galaxy care oferă sprijin, feedback și analiză despre telefoanele Galaxy. Oferă serviciile de care aveți nevoie legate de Galaxy, de la sfaturi pentru folosirea unei aplicații până la o mulțime de informații și cele mai recente știri despre produse.

Nu putem decât să apreciem faptul că Samsung, poate pentru prima dată, grăbește actualizarea unui sistem de operare în loc să apară întârzieri. Este un lucru bun pentru actualizările de software, pentru dispozitivele Galaxy în general. Samsung chiar ne spune când unele dintre dispozitivele sale neanunțate vor primi Android Pie. Samsung Galaxy M10 și Galaxy M20 vor primi Pie în luna august. Lucrurile par să meargă în direcția bună în această privință. Tot ceea ce trebuie să facem acum este să așteptăm și să vedem cum vor fi respectate aceste termene.