Samsung a lansat o actualizare pentru căștile wireless Galaxy Buds

882

Samsung a lansat căștile wireless Galaxy Buds în februarie anul acesta. Acestea au surprins într-un mod foarte plăcut fanii unor asfel de accesorii audio. Acum Samsung a lansat o actualizare serioasă pentru căștile wireless Galaxy Buds, conform SamMobile. Poate că cea mai importantă parte a noii actualizări este îmbunătățirea touchpad-ului atunci când îl atingeți dublu sau triplu.

De asemenea, actualizarea aduce o opțiune pentru a selecta dacă doriți să activați permanent sau temporar caracteristica Ambient sound, pe Galaxy Buds. Sunetul Ambiental vă permite să auziți ce se întâmplă în jur în timp ce ascultați muzică sau alte materiale media la căști, cu o apăsare lungă pe touchpad.

A fost adăgat capacitatea de a controla funcțiile Galaxy Buds cu Bixby

Și dacă nu sunteți interesat de comenzile tactile, actualizarea adaugă capacitatea de a controla diferite funcții ale căștilor prin Bixby. De exemplu, puteți să-l solicitați pe Bixby să activeze sau să dezactiveze sunetul ambiental. Bixby poate să seteze egalizatorul, să blocheze touchpad-ul și să vă spună care este nivelul bateriei.

Toate bune și frumoase cu Bixby dar, momentan acesta poate fi comandat doar în două limbi pe Galaxy Buds. Controlul Bixby este posibil numai în engleza americană și în limba coreeană în momentul de față. Dacă ați setat Bixby Voice să folosească altă limbă, nu aveți noroc. Acum nu trebuie să vă apucați să învățați limba sud-coreeană! Sperăm că noile actualizări ce vor fi lansate în viitor de Samsung să aducă posibilitatea de a comanda pe Bixby și în alte limbi în viitorul apropiat. Trebuie să spunem că noile căști Samsung wireless sunt apreciate de absolut toată lumea.

Bixby Voice este un asistent de voce inteligent care vă ajută să utilizați mai convenabil dispozitivul prin comandă vocală. Pentru a utiliza Bixby Voice dispozitivul trebuie să fie conectat la o rețea Wi-Fi sau trebuie să vă conectați la contul dvs. Samsung. Bixby Voice este disponibil numai în anumite limbi, iar anumite caracteristici pot să nu fie disponibile în anumite regiuni.

Pentru a vă actualiza căștile wireless Galaxy Buds, deschideți  aplicația Galaxy Wearable în timp ce căștile sunt conectate la telefonul smartphone. Ar trebui să apară un pop-up dacă este disponibilă o actualizare pentru Galaxy Buds. De asemenea, puteți să verificați manual actualizările prin accesarea secțiunii Galaxy Buds a aplicației și apoi prin atingerea funcției About earbuds din partea de jos a ecranului. Apoi apăsați Update earbuds software și, în cele din urmă, Download and install – Descărcați și instalați. Puteți actualiza și de pe PC, de asemenea, folosind programul Galaxy Buds Manager.