Samsung a actualizat aproximativ 300 de dispozitive numai în luna mai

633
Samsung a actualizat aproximativ 300
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung este foarte serios în ceea ce privește securitatea dispozitivele sale de ceva vreme, ceea ce este foarte clar. Dar dacă ne uităm la numerele reale ale dispozitivelor actualizate, este ceva incredibil. În ultimele 30 de zile, gigantul sud-coreean și partenerii săi au trimis actualizări pentru aproximativ 350 de dispozitive în total!

Nu trebuie să uităm că Samsung este cel mai mare producător mondial de smartphone-uri. Pe lângă acestea compania mai are și multe tablete dar și dispozitive purtabile care trebuie actualizate. Iar ca un gigant mondial care se respect compania face acest lucru mai bine decât orice alt producător de telefoane de pe piață.

Un gigant mondial care se respectă și respectă utilizatorii: Samsung

Numai dacă spunem 300 de dispozitive este deja un număr consistent. Deși, desigur, fiecare variantă regională a unui anumit smartphone sau tabletă Galaxy este considerată ca un produs separat aici. Din motive juridice și practice, Samsung delegă adesea logistica necesară pentru implementarea acestor actualizări reprezentanților săi locali. O dată reprezentanțele locale și operatorii de telefonie mai tergiversau lucrurile dar, acum nu se mai întâmplă, conform SamMobile.

Până astăzi, aproape în totalitate portofoliul de telefoane mobile Samsung a fost actualizat, din punct de vedere al securității. Sigur că dacă ne chinuim serios posibil să mai găsim printr-un cotlon undeva un dispozitiv Galaxy care nu a primit patch-ul de securitate din mai sau aprilie, în cel mai rău caz. Nici măcar nu putem aplica aici expresia latină „Errare humanum est”.

„Errare humanum est” este începutul unei expresii latine. Expresia completă este următoarea: „Errare humanum est, perseverare autem diabolicum”. Se traduce prin: „A greși este omenește, dar a persista [în greșeală] este diabolic”.

Între timp, actualizarea din iunie 2021 este deja în curs de desfășurare de săptămâna trecută. A fost lansată deja pentru seria Galaxy S21 și Samsung Galaxy Z Flip. Acum a început să primească actualizarea și seria Galaxy S20. Ne așteptăm ca în această săptămână să apară și descrierea detaliată a conținutului actualizării.