Samsung Electronics va duce Spotify în Rusia în această vară

823

Samsung Electronics și compania suedeză Spotify Technologies au anunțat anul trecut un parteneriat pe termen lung. În cadrul acestui parteneriat aplicația companiei suedeze a fost selectată ca jucător implicit pentru muzică în toate telefoanele Samsung. Extinzând acest parteneriat, compania coreeană va lansa aplicația în Rusia în această vară. Potrivit site-ului IotGadgets, Spotify va fi disponibil pe diverse smartphone-uri Samsung în Rusia.

Lucrăm la lansarea pe unele dintre cele mai mari piețe din lume. Între acestea se află India, Rusia și mai multe țări din Africa, acolo există o cultură muzicală foarte bogată„. A declarat Daniel Ek, CEO, Spotify la sfârșitul anului trecut. Serviciul popular de redare de muzică Spotify a fost deja lansat în India.

Spotify va fi preinstalat pe noile dispozitive Samsung

Aplicația pentru muzică a fost lansată în Rusia în 2015, dar compania suedeză și-a reconsiderat decizia. Patru ani mai târziu, aplicația este acum pregătită să redebuteze în cea mai mare țară ca suprafață din lume. Serviciul va fi preinstalat în toate dispozitivele Samsung compatibile. Va fi inclusiv pe smartphones Samsung, smartwatch-uri, trackere de fitness, televizoarele și frigiderele Family Hub. Lansarea va începe în cursul acestei veri în Rusia, fără a fi înaintată o dată concretă. Cu toate acestea, nu este încă clar dacă serviciul de muzică va exista și independent în Rusia.

În ultimul an a devenit aplicația favorită de muzică pentru compania sud-coreeană. În august anul trecut, Samsung a anunțat că Spotify va fi aplicația muzicală prestabilită și pe difuzorul inteligent Galaxy Home. Parteneriatul va fi profitabil pentru Spotify, deoarece va avea acces la o imensă bază de clienți ai companiei Samsung.

Spotify este un produs al companiei suedeze Spotify Technology. A fost lansat în 7 octombrie 2008. În februarie 2019, a avut 207 de milioane de utilizatori activi lunar, inclusiv 96 de milioane de abonați plătitori. Începând cu luna martie 2019, Spotify este disponibil în aproape 80 de țări. Serviciul oferă acces la peste 40 de milioane de melodii.

Spotify estimează venituri în acest an de aproximativ 6,8 miliarde de euro

Samsung va oferi, de asemenea, câteva beneficii exclusive pentru utilizatorii Spotify, inclusiv până la șase luni de Spotify Premium gratuit. Costul unui abonament la serviciul din Rusia va fi de 150 de ruble echivalentul a aproximativ 2 euro pe lună. Abonații vor fi taxați automat pentru acestă sumă după încheierea perioadei de probă. Deci, utilizatorii vor trebui să anuleze abonamentul înainte de sfârșitul perioadei gratuite, dacă nu doresc acest serviciu.

Aplicația este disponibilă în prezent în 79 de țări din întreaga lume. Conform informațiilor disponibile Spotify a generat venituri de 5,259 miliarde de euro în 2018. Compania suedeză estimează venituri de aproximativ 6,35 – 6,8 miliarde de euro în acest an.