Acasă Stiri Samsung AI Forum 2021 explorează viitorul cercetării AI

Samsung AI Forum 2021 explorează viitorul cercetării AI

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat că va organiza Samsung AI Forum 2021 în format online, prin intermediul canalului său de YouTube, timp de două zile, în perioada 1-2 noiembrie. Aici academicieni de renume și experți din industrie vor discuta despre „AI Research for Tomorrow” și „AI in a Human World”.

În cel de-al cincilea an, forumul reunește academicieni de renume mondial și experți din industrie în domeniul inteligenței artificiale (AI). Samsung AI Forum 2021 servește ca platformă pentru schimbul de idei, perspective și ultimele descoperiri științifice, precum și ca platformă pentru a discuta despre viitorul AI.

Samsung AI Forum 2021 explorează viitorul inteligenței artificiale

Ziua 1: Sesiunea AI Research for Tomorrow

Va fi găzduită de Samsung Advanced Institute of Technology (SAIT), centrul de cercetare și dezvoltare Samsung dedicat tehnologiilor viitoare. Dr. Kinam Kim, CEO of Device Solutions la Samsung Electronics, va deschide Samsung AI Forum 2021, conform Samsung Newsroom. Sub tema ‘’AI Research for Tomorrow”, experții în AI vor discuta pe baza diverselor tehnologii AI și direcții de cercetare privind AI. Va fi abordată cercetarea fundamental, inclusiv modul în care cercetarea AI va avea un impact considerabil asupra altor domenii, precum dezvoltarea de noi materiale și a semiconductorilor.

Anul acesta, profesorul Yoshua Bengio, câștigătorul Premiului Turing 2018 – deseori denumit Premiul Nobel pentru calculatoare – va fi primul vorbitor. Discursul principal va fi urmat de trei sesiuni de tehnologie: Scalable and Sustainable AI Computing; AI for Scientific Discovery; și Trustworthy Computer Vision.

În forumul din acest an, diferite startup-uri AI vor oferi o imagine de ansamblu asupra tendințelor actuale în tehnologia AI. Aceștia vor împărtăși modelele lor reale de aplicații de afaceri. În plus, liderii de cercetare AI de la SAIT vor participa la forum ca speakeri și vor susține prezentări privind stadiul actual și la viziunea cercetării AI de la Samsung.

Premiile Samsung AI Researcher of the Year, vor fi, de asemenea, anunțate în cadrul forumului. Anul trecut, cinci cercetători, precum profesorul Kyunghyun Cho de la Universitatea din New York, au fost premiați.

AI in a Human World

Ziua 2: Sesiunea AI in a Human World

Sesiunile din ziua 2 vor fi găzduite de Samsung Research, centrul de cercetare și dezvoltare al companiei. Samsung Research coordonează dezvoltarea tehnologiilor viitoare pentru divizia Consumer Electronics și IT & Mobile Communications. Sub tema „AI in a Human World”, Dr. Sebastian Seung, President and Head of Samsung Research, va deschide sesiunea de discuții. Apoi experții în AI care s-au angajat activ în activități de cercetare AI în întreaga lume își vor împărtăși ideile despre starea actuală a AI și a direcțiilor de cercetare viitoare care vor avea un impact important asupra vieții noastre.

Va urma la cuvânt profesorul Leslie Valiant, câștigătorul Premiului Turing 2010, de la Universitatea Harvard. Acesta va vorbi despre integrarea învățării automate și inferența AI de generație următoare. Apoi vor urma trei sesiuni de tehnologie: Interpretability for Skeptical Minds și Understanding Matter with Deep Learning.

Dr. Daniel Lee, Executive Vice President and Head of Samsung Research Global AI Center, va conduce o discuție aprofundată alături de speakeri privind „perspectivele și considerațiile viitoare ale fiecărui sector AI”.

Discuții fulger (de 5 minute, 7 sesiuni) vor avea loc și anul acesta. În acdrul acestora vor participa membrii Samsung Research Global AI Center și 5 centre AI (Cambridge, Marea Britanie; New York, SUA; Toronto, Canada; Montreal, Canada; și Moscova, Rusia).

Forumul AI din acest an ne va ajuta să înțelegem mai bine unde se îndreaptă dezvoltările actuale ale tehnologiei AI. Mă aștept ca mai mulți oameni interesați de AI să participe la forum, deoarece anul acesta vom opta pentru un format de eveniment online„. A declarat Dr. Sebastian Seung, President and Head of Samsung Research.

Evenimentul va fi disponibil tuturor celor interesați de AI. Înregistrarea se va face prin intermediul site-ului web Samsung AI Forum 2021 începând cu 6 octombrie până la momentul de debut al evenimentului.

Stiri

Interbrand Best Global Brands 2021: Samsung pe locul cinci

Compania Samsung s-a clasat pe locul cinci în cele 100 cele mai bune mărci globale ale Interbrand 2021- Interbrand Best Global Brands...

Aplicația Strava două luni gratuit pentru utilizatorii seriei Galaxy Watch 4

Samsung a lansat o actualizare majoră de firmware pentru noua sa serie Galaxy Watch 4. Noua versiune aduce o mulțime de funcții...

Samsung Galaxy A03 certificat de Wi-Fi Alliance, poate fi lansat în curând

În august, Samsung a anunțat smartphone-ul Galaxy A03s, acum sunt multe informații că Samsung Galaxy A03 este aproape de lansare. Luna trecută,...

Slotul Micro-SD ar putea lipsi în continuare și din seria Galaxy S22

Samsung a surprins la începutul acestui an cu eliminarea spațiului de stocare extensibil din seria Galaxy S21. Toate cele trei modele -...

Samsung și Maison Kitsuné au lansat ediții speciale Galaxy Watch 4 și Buds 2

Logo-ul Fox și stilul jucăuș semnate de Maison Kitsuné, casa de modă franceză, prind viață pe o linie personalizată a celor mai...

Noi funcții pe seria Galaxy Watch 4: Fall Detection și nou control prin gesturi

Construită pentru următoarea eră a experienței smartwatch-urilor, seria Galaxy Watch 4 este cea mai recentă linie de smartwatch-uri Galaxy cu o suită...

Galaxy Z Fold 2: actualizarea de securitate din octombrie 2021 lansată

Patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 ajunge la tot mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy. Ieri gigantul tech sud-coreean a lansat noua...