Samsung se alătură societății globale AI pentru a dezvolta noi servicii

800

Samsung Electronics a anunțat că a aderat la Partnership on Artificial Intelligence to Benefit People and Society (PAI). Parteneriatul pentru Inteligență Artificială în beneficiul oamenilor și societății dezvoltă servicii și produse de inteligență artificială sigure și fiabile. Organizația PAI are peste 80 de parteneri din mediul academic, societății civile și al industriei din 13 țări. Printre acestea sunt companii precum Amazon, Google, Microsoft, UNICEF și grupuri pentru drepturile omului specializate în AI.

PAI, înființată în 2016, este un consorțiu al industriei tehnologice care desfășoară activități de cercetare și discuții, înțelege acțiunile, oferă noi direcții de gândire, identifică noi domenii pentru aplicația AI și creează materiale informative pentru a avansa în înțelegerea tehnologiilor AI. Parteneriatul a fost creat pentru a servi drept o platformă deschisă pentru a discuta, studia și formula cele mai bune practici privind tehnologiile AI.

Samsung are mai multe centre AI la Toronto, New York, Silicon Valley și Seul

Samsung este dedicat introducerii de produse și servicii AI care sunt fiabile și sigure pentru oameni și benefice societății„. A declarat Cho Seung-hwan, vicepreședinte executiv al Samsung Research, divizia R & D a companiei Samsung Electronics.

În calitate de membru al PAI, Samsung se va strădui să faciliteze progresul continuu al inteligenței artificiale. În același timp va continua să dezvolte cele mai bune practici privind noile tehnologii AI„, a spus Cho Seung-hwan.

PAI are sediul la San Francisco, SUA și are momentan membri de pe trei continente. PAI se angajează să asigure diversitatea geografică în rezolvarea întrebărilor dificile despre AI. PAI include printre altele organizații din Australia, Canada, Italia, Coreea de Sud, India, Marea Britanie și SUA. Acest lucru permite să aibă puncte de vedere din întreaga lume.

În calitate de membru al PAI, Samsung se va alătura unuia dintre grupurile de lucru, intitulate Collaboration Between People sau AI Systems și va cerceta posibila colaborare între oameni și AI. Potrivit The Korea Herald, compania intenționează, de asemenea, să participe și la alte grupuri de lucru în cadrul PAI. Gigantul tech are în vedere participarea la cercetări pe teme precum siguranța, transparența și impactul social și economic al AI.

Samsung are acum o rețea de șapte centre globale AI. Acestea au fost deschise recent și sunt situate în Seul, Silicon Valley, New York, Cambridge, Moscova, Toronto și Montreal.