Samsung și Airbus au încheiat un parteneriat în domeniul dispozitivelor robuste

223
Samsung și Airbus
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics France a anunțat că Samsung a fost selectată ca partener al consorțiului Airbus și Capgemini pentru dezvoltarea lotului 2 al Rețelei Radio a Viitorului (RRF). Implementarea acestei rețele securizate de mare viteză, inițiată de guvernul francez, urmărește modernizarea comunicațiilor forțelor de urgență și de securitate internă. Pentru a le permite să beneficieze de o gamă largă de servicii multimedia, Samsung și Airbus vor colabora strâns pentru a echipa aproximativ 400.000 de utilizatori cu dispozitivele mobile robuste ale Samsung – Galaxy XCover 6 Pro și Galaxy Tab Active 3.

Dispozitivele robuste Samsung sunt proiectate pentru a rezista în cele mai dure medii și condiții speciale. Astfel sunt potrivite în special pentru nevoile poliției naționale, pompierilor și securității civile. În plus, o flotă standardizată de dispozitive va promova sinergiile și colaborarea în timp real între utilizatori și va simplifica întreținerea, actualizările de software și securitatea dispozitivelor.

Parteneriat Samsung și Airbus în domeniul dispozitivelor robuste

Acest parteneriat întărește poziția Samsung ca jucător cheie în securitatea mobilă, punând tehnologia de vârf în slujba suveranității naționale. Telefonul Samsung Galaxy XCover 6 Pro a fost lansat în acest an. Tableta Samsung Galaxy Tab Active 3 a fost lansată în 2020.

„Am dori să mulțumim Airbus pentru că a selectat Samsung ca partener de încredere pentru acest proiect critic”. A declarat Frédéric Fauchère, Director al Diviziei BtoB Mobile Experience la Samsung Electronics Franța, potrivit SamsungNewsroom. „Inovația, calitatea și rezistența dispozitivelor noastre mobile robuste au fost toate criteriile de alegere pentru Airbus. Suntem mândri să punem tehnologia noastră în slujba mijloacelor de comunicare ale forțelor franceze de securitate și salvare”.

Airbus SE este o corporație aerospațială multinațională europeană fondată în 1970. „SE” înseamnă „Societas Europaea”. Începând din anul 2019, Airbus este cel mai mare producător de avioane din lume. Lockheed Martin (SUA) este pe locul doi.

Eric Davalo, Director de Vânzări și Programe Europa la Airbus SLC a declarat: „Securitatea este un domeniu deosebit de solicitant. În acest domeniu Samsung Electronics s-a impus ca partener oferind tehnologie de vârf (smartphone-uri și tablete) perfect adaptată intervențiilor critice ale forțelor de securitate și salvare. Acest parteneriat cu Samsung Electronics creează noi oportunități pentru a ne oferi inovații de ultimă oră”.