PC-ul Samsung All-in-One Pro cu procesor Intel Meteor Lake lansat

91
Samsung All-in-One Pro
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Anunțat la începutul acestei luni, computerul Samsung All-in-One Pro a fost lansat oficial în Coreea de Sud. Concurentul lui Apple iMac vine cu un procesor Intel Core Ultra 7 155H și un ecran 4K cu diagonala de 27 inch (68,58 centimetri). PC-ul are un număr decent de porturi de conectivitate, Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.3. Prețul actual de pornire pe piața sud-coreeană este de aproximativ 1.197 USD.

Recent Samsung All-in-One Pro a fost lansat oficial pe piața sud-coreeană. Vine cu procesoare Intel Meteor Lake, modelul de bază având Intel Core Ultra 5 125H, cu 16GB de RAM LPDDR5X și 512GB SSD. Cu promoții și reduceri în vigoare, este disponibil în prezent pentru 1,65 milioane de woni sud-coreeni (aproximativ 1.197$ / 1.120 de euro).

Dar, există o altă variantă a PC-ului Samsung All-in-One Pro disponibilă. Aceasta are un procesor Intel Meteor Lake Core Ultra 7 155H, un procesor mai capabil decât cel găsit în modelul de bază. Pe lângă upgrade-ul procesorului, a doua configurație crește memoria RAM la 32GB, disponibilă cu 1TB de stocare, potrivit Notebookcheck. Cu promoțiile în vigoare, configurația maximă a computerului este în prezent de 2,11 milioane de woni sud-coreeni (aproximativ 1.531 de dolari / 1.440 de euro). Nu este clar dacă și când va avea loc o lansare internațională.

Samsung All-in-One Pro cu 32GB de RAM și 1TB de stocare

De remarcat faptul că Samsung All-in-One Pro are două sloturi M.2 pentru SSD-uri NVMe. Așadar, îmbunătățirea capacității de stocare nu va fi mare lucru. În ceea ce privește afișajul, PC-ul dispune de un ecran 4K de 27 de inch cu un raport de aspect standard de 16: 9 și un strat antireflex pentru o experiență de vizionare mai bună.

Tweeter-ul este un tip special de difuzor proiectat să producă frecvențe audio înalte, oferind de obicei frecvențe înalte de până la 100 kHz. Woofer-ul sau bassul, produce sunete de joasă frecvență, de obicei între 20Hz și câteva sute de herți.

Deși nu este un ecran OLED, afișajul LED al PC-ului All-in-On Pro are o luminozitate maximă de 500 niți. Samsung spune că ecranul poate oferi o experiență de vizualizare excelentă chiar și în aer liber. De asemenea, are o configurație bună de difuzoare stereo reglată AKG cu Dolby Atmos. Are două tweetere de 2 wați și două woofere de 5 wați.

Lucrurile devin interesante dacă privim la designul computerului. Arată similar cu iMac-ul echipat cu procesorul Apple M3. Cu toate acestea, Samsung All-in-One Pro PC are rame mai subțiri pe bărbia afișajului. Acest lucru face ca oferta Samsung să pară mult mai elegantă decât Apple iMac, cel puțin privind din față.

În ceea ce privește celelalte specificații ale PC-ului All-in-One Pro, acesta vine cu două porturi Thunderbolt 4 pentru transfer de date de mare viteză și conectivitate la afișaj extern, are Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 și are o cameră frontală de 5 MP. PC-ul este disponibil în culoarea gri, are dimensiunile de gabarit 627,9×164,8×374,5 mm și o greutate de 6,9 kg.

PC-ul Samsung All-in-One Pro poate acționa chiar și ca un afișaj secundar pentru tabletele Samsung din seria Galaxy Tab S, extinzând spațiul de lucru și sporind productivitatea.