Samsung amână evenimentele lansării lui Galaxy Fold în China

739

Samsung Electronics a amânat evenimentele de lansare a smartphone-ului său pliabil Galaxy Fold în China. Acest lucru s-a întâmplat la câteva zile după informațiile primite de Samsung privind problemele apărute la unele unități de testare trimise unor specialiști din Statele Unite.

Samsung a planificat să lanseze evenimente de lansare pentru smartphone-ul său pliabil în China în această săptămână, potrivit agenției de presă Yohnap. Richard Lai, redactorul șef al site-ului chinez Engadget, a scris de asemenea că evenimentele planificate în Hong Kong și Shanghai, care ar fi trebuit să aibă loc marți și miercuri, au fost amânate.

Compania de presă Daily Business a fost anunțată de sucursala chineză a Samsung că evenimentele de lansare au fost suspendate. Samsung va organiza miercuri, o întâlnire cu mass-media în Hong Kong, probabil pentru a clarifica problema.

Lansarea în China a lui Galaxy Fold va fi reprogramată

Săptămâna trecută, mai mulți reputați revizori de tehnologie mobilă, inclusiv cei care lucrează pentru pentru Bloomberg și Wall Street Journal, au declarat că ecranele dispozitivelor lui Galaxy Fold au avut probleme după ce au încercat să elimine stratul exterior de polimer folosit de Samsung pentru ecranul pliabil al telefonului. După aceste dezvăluiri, Samsung a spus că stratul exterior nu trebuie să fie înlăturat deoarece face parte din dispozitivul pliabil.

Evenimentele de presă pentru China vor fi reprogramate până după revizuirea problemei ecranului. Acestă problemă a apărut la unele exemplare trimise în Statele Unite pentru testare„. A spus un oficial Samsung de la Seul.

Wall Street Journal (WSJ) este un cotidian american cu sediul pe Wall Street în New York. WSJ este tipărit continuu din 8 iulie 1889! WSJ este cel mai mare ziar din Statele Unite, apare tipărit pe hârtie și online. Ziarul a câștigat 40 de premii Pulitzer până în 2017. WSJ are o audiență de peste 42 de milioane cititori online.

Gigantul high-tech a spus că afișajul principal al smartphone-ului pliabil Galaxy Fold are un strat superior de protecție. Acesta face parte din structura afișajului, proiectată pentru a proteja ecranul împotriva zgârieturilor. Samsung a avertizat că scoaterea stratului protector sau adăugarea de adezivi pe afișajul principal poate deteriora dispozitivul. Compania tech a declarat că avertismentul privind îndepărtarea stratului protector de ecran va fi mult mai clar și vizibil.

Samsung a declarat anterior că nu va întârzia lansarea lui Fold în Statele Unite, dar observatorii de piață declară că amânarea evenimentelor chineze pune în discuție programul de lansare pentru SUA.