Samsung a început lucrul la Android 11 pentru mai multe telefoane

675
Sursa Foto: AndroidHeadlines.com

Potrivit mai multor informații, dezvoltarea Android 11 a început pentru mai multe smartphone-uri premium de la Samsung. Aceste informații provin de la Max Weinbach, care le-a distribuit prin Twitter. El susține că Samsung a început dezvoltarea Android 11 pentru Samsung Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra. Referitor la Flip-ul Samsung este vorba doar de modelul Galaxy Z Flip 4G, nu recent-ul 5G.

Având în vedere că dezvoltarea abia a început pentru aceste dispozitive, poate trece ceva timp până când vom vedea Android 11 lansat pe ele. Acestea nu sunt vești grozave, toți utilizatorii acestor excelente smartphone-uri se așteptau ca recentul Android să ajună cât mai repede pe aceste modele. Aceste dispozitive sunt prioritățile companiei atunci când vine vorba de actualizarea la Android 11. Ei bine, împreună cu seria Galaxy S20, desigur. Zile trecute Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat cu Android 10.

Android 11 aduce caracteristici interesante pe telefoanele Galaxy

Samsung a anunțat multe dispozitive high-end în 2020 și va avea o sarcină grea atunci când vine vorba de actualizări. Utilizatorii care achiziționează astfel de dispozitive premium așteaptă actualizări mai rapide, din mai multe motive. Samsung si-a îmbunătățit în ultimul timp semnificativ livrarea actualizărilor.

Dar, conform AndroidHeadlines, gigantul tech încă nu poate concura cu alte companii, cum ar fi OnePlus, de exemplu. OnePlus va oferi în curând Android 11 stabil pentru OnePlus 8 și 8 Pro. OnePlus 8T, care urmează să sosească pe 14 octombrie, va fi livrat aproape sigur cu Android 11 preinstalat. Pe baza experiențelor anterioare, primele smartphone-uri Samsung vor începe să primească noul Android după lansarea seriei pilot din februarie. Apoi acesta va ajunge la celelalte telefoane high-end Samsung.

OnePlus Technology Co., Ltd. cunoscut ca OnePlus, este producător chinez de smartphone-uri cu sediul în Shenzhen, fondat în 2013. Este deținut în majoritate de Oppo ca unic acționar, care este o filială a BBK Electronics împreună cu Vivo și Realme.

Este posibil ca Samsung să ne surprindă și să lanseze această actualizare la noul sistem de operare mai devreme decât se aștepta. Va trebui să așteptăm și să vedem. Vedeți pe iLoveSamsung ce telefoane Samsung Galaxy vor primi Android 11. Noul siatem de operare Google nu pare o revizuire majoră a sistemului de operare Android, dimpotrivă. Pare doar o actualizare iterativă care oferă unele caracteristici interesante utilizatorilor. Dar, există totuși multe schimbări și sub capotă.

Știm ce va aduce Samsung One UI 3.0

Interfața de utilizare personalizată Samsung One UI 3.0 este deja în lucru și am aflat ce va aduce nou. Compania Samsung a definitivat în mare măsură noua intrefață companiei și, după cum probabil știți deja, o mulțime de software propriu Samsung este inclus acolo.

Compania are nevoie de timp pentru a testa Android 11 pe dispozitivele sale. De asemenea, trebuie să se asigure că actualizarea nu conține erori, în cea mai mare parte. Deci, nu este deloc surprinzător faptul că Samsung nu este printre primii producători care lansează noi actualizări majore ale dispozitivelor sale. Să nu uităm că Samsung are un portofoliu uriaș de telefoane, entry-level, mid-range, high-end și foarte multe tablete.

Rămâne de văzut cum anume va proceda Samsung. Probabil că gigantul tech va adopta marea majoritate noutăților lansate de Google cu noul sistem de operare. În primul rând așteptăm modificări de confidențialitate / securitate și modificări aduse nuanței de notificare.