Samsung Android Go, caracteristicile confirmate de manualul de utilizare

931

Primul smartphone Android Go al companiei Samsung este așteptat să fie lansat în perioada imediat următoare. Telefonul cu numărul de model SM-J260F / DS, conform tuturor informațiilor va purta numele de scenă Samsung Galaxy J2 Core. Acum a apărut ghidul utilizatorului care conține mai multe schițe ce descriu dispozitivul și confirmă unele dintre caracteristicile acestuia.

Galaxy J2 Core prezentat în manualul de utilizare este un smartohone din segmentul bugetar, un telefon ieftin care va avea o baterie detașabilă, în conformitate cu manualul care este acum disponibil online. Apariția online a manualului poate fi o confirmare a faptului că lansarea acestuia pe piață se apropie rapid.

Informația inedită este că telefonul smartphone va avea o baterie detașabilă. Acest lucru este rar întâlnit astăzi, utilizatorii pot înlocui cu ușurință acest element pentru a prelungi durata de viață a dispozitivului atunci când bateria va ajunge la sfârșitul ciclului de viață.

Galaxy J2 Core va avea un ecran AMOLED de 5 inch, un procesor Exynos 7570, 1GB de memorie RAM, 16 GB de stocare, o cameră foto spate de 8 MP și una în față de 5 MP. Bateria va avea o capacitate de 2.600 mAh. În ceea ce privește software-ul, sistemul de operare este Android 8.1 Oreo, care se află pe toate telefoanele Android Go și, va avea taste de navigare pe ecran. De asemenea, schițele din cartea tehnică confirmă includerea unui slot pentru cartele microSD dublat cu o tăviță pentru cartela SIM. Galaxy J2 Core va veni, de asemenea, cu o versiune mai simplă a aplicației Samsung Internet și diverse instrumente pentru a gestiona utilizarea și stocarea datelor.

Wi-Fi este o abreviere pentru ”wireless fiedlity” – fidelitate fără fir, cu referire la transmisiile undelor radio. Wi-Fi Alliance este o organizație non-profit care promovează tehnologia Wi-Fi și certifică produsele dacă respectă anumite standarde de interoperabilitate. Wi-Fi Alliance are sediul în Austin, Texas.

Informațiile anterioare despre Galaxy J2 Core au arătat că dispozitivul a fost certificat de către diverse agenții de reglementare printre care Wi-Fi Alliance, Bluetooth SIG, precum și FCC, așa că e normal să considerăm că smartphone-ul se apropie de lansarea pe piață.

Manualul de utilizare vine din Rusia și acolo este posibil ca telefonul să apară mai întâi, deoarece acestă piață și altele cum ar fi Uzbekistan, țările din Caucaz, Ucraina, Kazahstan, Polonia, reprezintă ținta principală pentru eforturile bugetare ale companiei Samsung.

O lansare globală, în Europa, America și alte piețe asiatice, ar putea urma câteva săptămâni mai târziu.

SURSĂAndroidHeadlines