Samsung anunță un nou capitol al experienței sale Life Unstoppable

361
Samsung anunta un nou capitol al experientei sale Life Unstoppable
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung prezintă ediția din 2021 a tradiționalului său „Life Unstoppable: the house of surprises”. După succesul de anul trecut, este un pas înainte cu un tur virtual în casa Unstoppable, o familie eclectică căreia ecosistemul Samsung îi adaugă un plus de stil și funcționalitate. În cadrul evenimentului virtual „Viața de neoprit: casa surprizelor”, Samsung dezvăluie noul său ecosistem de dispozitive întregii Europe. Evenimentul este programat să debuteze pe 12 octombrie 2021.

Pe 12 octombrie Samsung va deschide porțile către o lume a posibilităților pentru mass-media, pentru comercianții cu amănuntul și pentru parteneri. Inspirat de succesul platformei de jocuri din ediția trecută, Samsung își oferă inovațiile în acest an într-un format de carte de povești, prin povestea „casei surprizelor” familiei Unstoppable. Se așteaptă o călătorie captivantă pentru a descoperi viața de zi cu zi a diferiților utilizatori. Puteți descoperi și modul în care produsele Samsung pot inspira bucurie, imaginație și productivitate în fiecare zi.

Samsung Life Unstoppable – un nou capitol

Formatul și conceptul „Life Unstoppable: the house of surprises – Viața de neoprit: casa surprizelor” creează un sentiment de personalizare și simplitate în ceva care este de obicei complex pentru consumatorul mediu. Cu experiența sa unică, Samsung continuă să creeze inovații conduse de oameni care să spargă barierele. Noile inovații vor permite oamenilor să trăiască într-un mod mai conectat, beneficiind de inovațiile care vor fi dezvăluite la eveniment.

De aproximativ doi ani, casele noastre au devenit paradisuri sigure care ne-au permis să găsim refugiu împotriva pandemiei Covid-19„. A spus Benjamin Braun, director de marketing al Samsung Europe, conform Samsung Newsroom. „Datorită smartphone-urilor și tabletelor am reușit să menținem contactul cu familiile și prietenii noștri, iar televizoarele ne-au acaparat atenția. Privind înainte, mulți dintre noi nu se simt inspirați de casele noastre. Acesta este motivul pentru care la Samsung continuăm să oferim inovații extraordinare iubite de clienții noștri. Suntem încântați să lansăm noua gamă de dispozitive 2021 care va aduce bucurie caselor din toată Europa„.

Casele și zonele de confort sunt esențiale în perioadele de dificultate și tulburări. Dar, cu siguranță nu sunt locul în care creativitatea și pasiunea să prospere, să se dezlănțuie. Casele noastre devin din ce în ce mai multe spații hibride. În acest fel cele mai multe dintre ele au nevoie și de renovare.

Cu noua experiență Life Unstoppable, după cea de anul trecut, Samsung dorește să îi încurajeze pe cei care se simt neinspirați în casele lor să înceapă un nou curs, să aducă o atmosferă luminoasă în casele lor și să se îndrăgostească din nou de ei.

După pre-vizualizarea pentru mass-media și parteneri, experiența va fi disponibilă pentru toată lumea din 18 octombrie de la ora 11:00.