Samsung „Life Unstoppable” o nouă eră, noi produse inteligente

678
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat ieri cele mai noi progrese din categoriile de dispozitive mobile, wearables, televizoare, audio și electrocasnice printr-o experiență virtuală, numită „Life Unstoppable”. Cu această ocazie Samsung a arătat modul în care gama 2020 va îmbunătăți stilul de viață conectat al utilizatorilor de astăzi.

„Life Unstoppable” marchează o nouă eră a inovației și reprezintă unul dintre numeroasele moduri prin care Samsung continuă să împingă limitele tehnologice. Această lume virtuală a oferit inovațiilor Samsung, centrate pe nevoile utilizatorilor, un mod prin care să poată fi puse în valoare printr-o experiență nouă și interactivă.

În acest an, relația utilizatorilor cu tehnologia a devenit mult mai puternică. Din cauza distanțării sociale aceștia au căutat să rămână conectați cu lumea din exterior. Tehnologia Samsung depășește limitele, aducând la un loc toate elementele ce țin de muncă, divertisment și viața de zi cu zi, prin intermediul unor produse interconectate pentru cea mai inteligentă experiență posibilă.

Life Unstoppable cu Odyssey G55 și Wireless Charging Trio

Samsung a prezentat cele mai recente și revoluționare produse din portofoliul Samsung, precum:

  • Lansarea la nivel global al celui mai nou produs Lifestyle. The Premiere este un proiector inteligent pentru divertismentul de acasă
  • Odyssey G55, prin intermediul căruia monitoarele Samsung continuă să revoluționeze experiența de gaming
  • Noi produse adăugate portofoliului Galaxy, precum Tab A7, Galaxy Fit 2, Galaxy A42 5G și Galaxy Z Fold 2
  • Wireless Charging Trio, pentru a ajuta utilizatorii să țină pasul cu stilurile de viață solicitante
  • Combina Frigorifică Clasică, RB7300T, cu tehnologie SpaceMax și gama de frigidere personalizate Bespoke
  • Mașina de spălat WW9800T și uscătorul de rufe DV8000T, ambele echipate cu AI și funcții de conectivitate automate

Anul acesta am reevaluat complet relația noastră cu tehnologia, într-un mod în care nimeni nu s-ar fi putut aștepta. Dar la Samsung ne propunem să rămânem cu un pas înainte – inovând deja cu gândul la viitor. Misiunea noastră este de a crea o tehnologie îndrăzneață, revoluționară și ce modalitate mai bună de a anunța noua noastră gamă 2020 dacă nu prin intemediul acestei experiențe virtuale ce schimbă cu totul regulile jocului. Astăzi am arătat doar o parte din tot ceea ce urmează să pregătească Samsung. Vom continua să aducem produse care să susțină o viață de neoprit (Life Unstoppable)”. A declarat Sangho Jo, președinte și CEO Samsung Europe.

Experiența de divertisment trece la nivelul următor

Astăzi petrecem foarte mult timp acasă, iar televizorul, acum mai mult ca oricând, este elementul care ne aduce  împreună. Ne conectează la lumea exterioară atunci când urmărim știrile și ne oferă divertismentul nostru preferat. Apetitul pentru cea mai bună experiență TV posibilă nu a fost niciodată mai mare.

Samsung și-a dezvăluit cel mai recent proiector inteligent, The Premiere. Acesta oferă utilizatorilor o experiență cinematografică direct din confortul propriei locuințe. Acesta este disponibil în modele de 120 și 130 de inch cu ajutorul cărora utilizatorii își pot economisi spațiul din casă, modelele putând fi utilizate oriunde – tot ce le trebuie este un perete.

Cu un design minimalist, The Premiere este echipat cu un woofer puternic încorporat, un sunet surround Acustic Beam și un laser triplu de ultimă generație, care asigură calitatea imaginii 4K. Premiere LSP9T este primul proiector certificat HDR10+ din lume. Astfel oferă o gamă de culori revoluționară și un contrast care adaugă profunzime detaliilor de imagine. În acest an, produsul va fi disponibil în Germania, UK, Franța, Elveția, Austria, Olanda, Belgia, Italia, Spania și țările nordice.

The Terrace și The Terrace Soundbar parte din Life Unstoppable

Anul acesta a cunoscut și o creștere ridicată a estompării limitelor dintre spațiul interior și cel exterior. Tot mai multe persoane își doresc o experiență care să îmbine perfect aceste două medii. Samsung a realizat migrarea tehnologiei de divertisment în aer liber. The Terrace este primul televizor Samsung construit pentru o experiență de vizionare în aer liber. The Terrace și Terrace Soundbar prezintă un rating de protecție IP55 ce le ferește de condițiile exterioare nefavorabile, precum ploaia, umiditatea, praful și insectele.

Terrace Soundbar este echipat cu funcții de Sunet Adaptiv, care analizează conținutul pentru a oferi cea mai potrivită calitate a sunetului. Este partenerul perfect pentru o experiență de divertisment completă. The Terrace prezintă, de asemenea, o tehnologie anti-reflexie pentru a elimina strălucirea și o medie de 2.000 niți privind luminozitatea ecranului, iar calitatea imaginii QLED 4K funcționează perfect în orice opțiune de setare. The Terrace va fi disponibil mai întâi în Germania, Franța, Italia, Spania, Marea Britanie și Elveția pentru modele de 55, 65 și 75 de inch.

Deoarece dorința de beneficia de cel mai bun televizor și conținut nu a fost niciodată mai mare, investițiile în cele mai mari și cele mai performante dispozitive, precum cele 8K continuă. Samsung rămâne lider în materie de tehnologie 8K. Modelul premium Samsung Q950 este un televizor revoluționar și un etalon pentru categoria de televizoare. Este mai subțire ca niciodată, doar 15 mm și un raport corp ecran de 99%. Pe lângă calitatea impresionantă de imagine și sunet, acesta dispune și de cele mai noi soundbar-uri ale Samsung. Modelele Q950T și Q900T sunt echipate cu tehnologia Q-Symphony care creează un sunet armonios atât prin difuzoarele televizoarelor, cât și prin difuzoarele de soundbar pentru o experiență de divertisment excelentă.

O experiență de joc imersivă

Industria de gaming continuă să se dezvolte pe zi ce trece și înseamnă mai mult decât un simplu jucător sau rol într-un joc de aventură. Jocurile au devenit un spațiu virtual în care utilizatorii se pot conecta cu alții, împărtășind noi experiențe interactive. În acest an, platformele de jocuri găzduiesc lansări de modă, festivaluri și chiar experiența Samsung Life Unstoppable.

Samsung oferă cea mai bună experiență de joc posibilă, atât în deplasare cât și acasă. În deplasare cu ajutorul dispozitivelor din portofoliul Galaxy, precum noua serie Note 20; acasă prin intermediul televizoarelor QLED și a monitoarelor Odyssey. Noile monitoare premium Odyssey, G9 și G7 au un ecran curbat de 1.000 de milimetri. Ambele au timp de răspuns de o milisecundă și o rată de reîmprospătare de 240Hz, pentru o experiență imersivă. Ecranul cu tehnologia HDR10+ QLED aduce la viață peisajele din timpul jocului printr-o calitate a imaginii asemănătoare cu realitatea. Noul model Samsung Odyssey G5, disponibil acum pentru achiziție în mai multe țări, se alătură modelelor premium existente Odyssey. G5 conține toată tehnologia pe care utilizatorii o așteaptă de la un monitor de gaming Samsung, pe lângă tehnologia Flicker-Free, care reduce oboseala ochilor, astfel încât jucătorii să poată rămâne în acțiunea jocului mai mult timp.

Inovația mobilă bazată pe realizări tehnologice îndrăznețe

În acest an, utilizatorii s-au bazat pe tehnologia mobilă mai mult ca niciodată. Dispozitivele mobile au facilitat totul, de la conectarea cu persoanele dragi, profesorii de la școală sau colegii de muncă, până la a avea acces rapid la informațiile din zona de gaming sau fitness. Experiențele conectate se află în centrul experiențelor Samsung, iar Ecosistemul Galaxy vine în întâmpinarea acestor nevoi, astfel încât utilizatorii să profite la maxim de fiecare moment.

Acum că utilizatorii lucrează, trăiesc și se distrează într-un singur spațiu, nevoia unui dispozitiv compact de divertisment devine tot mai importantă. Cel mai nou produs în categoria de tablete Samsung, Galaxy Tab A7, oferă cea mai bună soluție pentru acest lucru. Ecranul său de 10,4 inch cu margini simetrice și cu un finisaj metalic oferă un design elegant și echilibrat. Tableta prezintă în proporție de 80% ecran. Împreună cu difuzoarele Quad Dolby Atmos și o baterie de lungă durată fac din Tab A7 un dispozitiv excelent, capabil să ofere cea mai bună experiență de divertisment, imagine și sunet. Aceasta este, de asemenea, perfectă pentru copii, dispunând de aplicația Samsung Kids, care conține o varietate de conținut educativ și distractiv.

Samsung Galaxy Fit 2 pentru un stil de viață sănătos

În acest an, casele s-au transformat și în săli de sport, iar cererea pentru monitorizarea fitnessului prin dispozitive wearables a crescut. Pentru a răspunde acestei cereri, Samsung a anunțat un nou dispozitiv portabil, Galaxy Fit 2. Noul Fit 2 este partenerul ideal de fitness, subțire și ușor, cu baterie de lungă durată și funcții avansate de monitorizare.

Acesta detectează automat și monitorizează până la cinci tipuri diferite de activitate, oferind măsurători de fitness pentru numărul de calorii arse, ritmul cardiac, distanța parcursă și multe altele. Acesta va monitoriza, de asemenea, și modurile de somn, oferind analize zilnice și un scor unic de odihnă. Designul cadranului poate ajuta la reducerea transpirației! Afișajul 3D din sticlă vine cu peste 70 de opțiuni de interfețe diferite, astfel încât utilizatorii să le poată schimba în funcție de propriul stil. Mai mult, bateria lui Fit 2 funcționează până la 15 zile! Durata de viață se poate prelungi până la 21 de zile în funcție de setări, fără a fi nevoie să reîncărcați. Astfel utilizatorii se pot concentra asupra obiectivelor de fitness fără să-și facă griji de consumul bateriei.

Smartphone-urile Samsung Galaxy 5G, viitorul conexiunii mobile

Dispozitivele Galaxy 5G au transformat experiența conectată. Samsung, cu un portofoliu generos de produse compatibile cu tehnologia 5G și cu un suport de securitate end-to-end, este poziționat prin excelență drept compania care poate pune cel mai bine în valoare adevăratul potențial al tehnologiei 5G. Samsung a anunțat un nou telefon cu capacitate 5G care se va alătura seriei A la sfârșitul acestui an: Galaxy A42 5G.

Acesta este echipat cu toate caracteristicile pe care utilizatorii le pot aștepta de la un dispozitiv din seria A. Are un design unic și modern și patru camere spate. A42 5G are un ecran Super AMOLED de 6,6 inch și capacitate de conectivitate instantanee pentru descărcări și streaming-uri super-rapide. Este un dispozitiv care ține pasul cu nevoile utilizatorilor, ajutându-i să surprindă fiecare moment și să-și exprime fiecare trăire.

Anul trecut, Samsung a prezentat un smartphone pliabil revoluționar. În acest an, Samsung continuă să fie deschizător de drumuri în industrie cu inovatoare categorii de dispozitive pliabile. Recent compania a prezentat următoarea generație din portofoliul său de pliabile Galaxy Z – Galaxy Z Fold 2.

Smartphone-ul pliabil este livrat în două culori – Black Mystic și Mystic Bronze. Datorită tehnologiei balamalei, trece fără efort de la un ecran secundar de 6,2 inch, la unul imersiv de 7,6 inch.

Acum că tehnologia funcționează la capacități maxime mai mult decât oricând, Samsung a avut în vedere și necesitatea unei noi stații de încărcare care să poată alimenta mai multe dispozitive în mod simultan. Wireless Charger Trio este o soluție de încărcare wireless, concepută pentru a încărca simultan trei dispozitive compatibile. În acest fel oferă mai mult confort și ușurință de utilizare zilnică pentru cei ce folosesc dispozitive Samsung.

Electrocasnice pentru personalizarea stilul de viață

Samsung își extinde oferta de electrocasnice personalizate cu frigiderul Bespoke. Frigiderul modular poate fi personalizat într-o varietate de moduri, cu o gamă de culori și materiale ușor de actualizat. Posibilitățile de configurare sunt nelimitate cu Bespoke. Acestea le oferă utilizatorilor o flexibilitate cu soluții complete de personalizare a bucătăriile pe întreg parcursul fiecărei etape a vieții lor.

Tendințele recente arată faptul că utilizatorii vizitează mai puțin supermarketurile, dar cumpără mai mult atunci când fac acest lucru. Samsung a identificat nevoia de a maximiza pe cât posibil acest nou comportament de cumpărare. Frigiderul clasic RB7300T oferă o capacitate revoluționară de depozitare, datorită tehnologiei SpaceMax. Frigiderul are o capacitate de 385 litri și trei opțiuni premium diferite. Performanța sa energetică ajută utilizatorii să-și mențină un stil de viață sustenabil. Optimizat pentru a economisi, compresorul cu tehnologia Digital Inverter își reglează automat turația în funcție de alimentele din frigider, utilizând cu 50% mai puțină energie.

Samsung a lansat o nouă categoria de dispozitive de uz casnic inteligente și eficiente din punct de vedere energetic. Noua mașină de spălat WW9800T și uscătorul de rufe DV8000T. Mașina de spălat cu tehnologie AI, care învață automat setările și ciclurile de spălat preferate. Tehnologia EcoBubble de la Samsung maximizează eficiența detergentului, amestecându-l cu aer și apă pentru a-l transforma în bule. Tehnologia revoluționară Samsung QuickDrive reduce timpul de spălare cu până la 50%, iar consumul de energie cu 20%.

Mașina de spălat AI poate fi asociată cu noul uscător AI de la Samsung. Astfel experiența întregului proces de curățare al hainelor este personalizat de la un capăt la altul. Acestea comunică împreună prin intermediul funcției Auto Cycle Link pentru a seta automat cursul de uscare potrivit.