Samsung a lansat un aparat multifuncțional de gătit în Coreea de Sud

367
Samsung a lansat un aparat multifunctional de gatit in Coreea de Sud
Sursa Foto: via koreaherald.com

Samsung a lansat zilele trecute un nou aparat multifuncțional de gătit destinat consumatorilor care vor să gătească acasă pe fondul tendinței de a rămâne la domiciliu. BESPOKE Qooker a fost lansat deocamdată în Coreea de Sud cu un preț de 590.000 de won (~510 dolari). O lansare în străinătate a produsului nu a fost momentan confirmată, dar este luată în considerare.

BESPOKE Qooker este un produs patru în unu: grătar, cuptor cu microunde, friteuză și prăjitor de pâine. Numele „Qooker” provine din cuvântul „aragaz”, cu litera „Q” reprezentând „calitate” și „rapid”, a spus compania Samsung. BESPOKE Qooker are o capacitate de 22 litri. Produsul are patru zone de gătit în interior, permițând utilizatorilor să gătească patru tipuri de alimente în același timp.

Samsung BESPOKE Qooker un aparat multifuncțional de gătit

Cel mai recent aparat de gătit acceptă și o funcție de „scanare a bucătăriei” cu aplicația mobilă Samsung SmartThings Cooking. Aceasta permite utilizatorilor să aibă setările corecte pe BESPOKE Qooker pentru mesele pre-pregătite, doar scanând codul de bare al ambalajului. Cu această caracteristică, orice fel de mâncare poate fi gătită în 18 minute, potrivit The Korea Herald.

Cuptorul are trei zone de gătit în partea superioară și una în partea de jos în jurul plăcii dedicate grătarului. Samsung BESPOKE Qooker gătește alimentele rapid și uniform, aplicând căldură din partea superioară și inferioară a plăcii grătarului în același timp. Dacă un consumator plasează friptura de vită, legume tari și legume moi în cele trei zone superioare și pune supă sau orez în partea inferioară, poate găti o masă completă de patru alimente în același timp. În plus, placa pentru grătar are o funcție de generare a căldurii, convenabilă atunci când gătiți friptură sau pizza.

Hotel Shilla este un operator sud-coreean de hoteluri de lux și magazine duty-free. Se concentrează pe „armonia și frumusețea modernismului și tradiției”. În 2008 a fost selectat între primele 500 de hoteluri din lume de către Travel & Leisure.

Noul aparat este disponibil în mai multe culori

Gigantul tehnologic sud-coreean a declarat că a lucrat cu opt mari companii alimentare aici, inclusiv Ottogi și Dongwon, timp de șase luni pentru a-și dezvolta algoritmii de scanare și pentru a stabili servicii conexe. Aceste companii au introdus 117 rețete pentru BESPOKE Qooker, unele dintre ele pregătindu-se să lanseze seturi de masă și produse Home Meal Replacement (HMR) dedicate doar pentru noul aparat de gătit Samsung. Hotel Shilla, cel mai mare operator din Coreea de Sud pentru hoteluri de lux și duty-free shop, se va alătura, de asemenea, programului de lansare a seturilor de masă pentru BESPOKE Qooker.

Samsung a declarat că a încheiat parteneriate cu mai multe companii alimentare pentru a-și extinde ecosistemul pentru BESPOKE Qooker. Samsung BESPOKE Qooker are dimensiunile 500 x 386,3 x 415,8 mm și o greutate de 23,3 kg. Noul cuptor multifuncțional este disponibil în culorile Glam White, Glam Beige, Glam Pink și Glam Sun Yellow. Acest cuptor va face parte din gama de produse Samsung BESPOKE.