Acasă Stiri Samsung lansează un nou aparat pentru purificarea aerului

Samsung lansează un nou aparat pentru purificarea aerului

Samsung Electronics Air Conditioner Europe lansează un nou aparat pentru purificarea aerului cu Filtru PM1.0 pentru spații comerciale și clădiri de birouri. Acesta este un panou dedicat care conține filtre de aer plisate pentru a filtra poluanții din fluxul de aer. Aparatul Samsung poate filtra particule de până la 0,3μm și poate steriliza anumite tipuri de bacterii. În acest fel asigură un aer curat atunci când este folosit în clădiri de birouri și spații de retail.

În ultimii ani, am observat o creștere a cererii pentru un confort climatic sporit în interior. Există o preocupare tot mai mare legată de nivelurile de poluare în spațiile comerciale și la locul de muncă. O dată cu lansarea noului aparat pentru purificarea aerului cu Filtru PM1.0 integrat, Samsung răspunde acestor preocupări. Sunt mândră că ne dezvoltăm linia de produse cu accesorii inovatoare. Continuăm să satisfacem nevoia de produse care asigură aer curat tot anul pe piața rezidențială și pe cea comercială”. A declarat Roxana Răducanu, Head of Sales SEACE România și Bulgaria.

Trei filtre diferite pe aparatul Samsung care contribuie la un aer mai curat

Aparatul pentru purificarea aerului este dotat cu trei filtre diferite care contribuie la asigurarea unui aer mai curat. Pre-Filtrul captează particulele mari de praf; Filtrul de Deodorizare reduce anumite mirosuri neplăcute; iar Filtrul PM1.0 are un încărcător electrostatic pentru a capta și steriliza praful ultra fin până la 0,3 microni. Performanța de sterilizare a fost validată de Intertek, o companie britanică de certificare. Conform Intertek, Filtrul PM1.0 sterilizează mai mult de 99% din bacteriile captate.

Filtrul PM1.0 captează praful ultra-fin până la 0,3 μm / microni și sterilizează anumite tipuri de bacterii. Acestea care sunt prinse cu ajutorul unui precipitator electrostatic. Filtrul colectează praful și anumite tipuri de bacterii. Apoi generează ioni negativi, încărcând negativ particulele de praf și bacteriile testate, care se lipesc puternic de un electrod, datorită forței electrostatice a colectorului. Filtrul PM1.0 este lavabil și reutilizabil. Astfel oferă utilizatorilor economii privind costurile suplimentare de întreținere cu înlocuirea filtrului.

Samsung a intrat pe piața europeană a aparatelor de aer condiționat comerciale în 2005. Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a fost deschis în 2017 la Amsterdam, Olanda. SEACE are ca obiectiv coordonarea activităților din peste 30 de țări din Europa.

Nivelurile de calitate a aerului interior pot fi ușor observate și monitorizate. Aparatul are o funcției de afișare – Indicatorului de nivel de puritate a aerului – pe display. Senzorul de purificare a aerului încorporat în panou măsoară continuu calitatea aerului din interior. Acesta afișează o culoare în funcție de variația de concentrare PM (particule în suspensie) măsurată. Noul aparat va aduce eficiență și confort utilizatorilor la fel ca aparatele de aer condiționat Samsung Wind-Free.

Calitatea aerului din interiorul clădirilor și spațiilor comerciale

Samsung recunoaște importanța calității corespunzătoare a aerului din interiorul clădirilor de birouri și a altor spații comerciale. În medie, cetățenii europeni își petrec 90% din timp înăuntru. Mai multe studii arată că aerul din interior poate fi de 2 până la 5 ori mai poluat decât aerul exterior. O dată cu lansarea noului aparat pentru purificarea aerului, Samsung răspunde activ nevoii de aer interior curat.

Importanța calității aerului interior este dezbătută în studiul Samsung „Calitate sporită a aerului interior în clădirile de birouri”, recent lansat. Acesta are scopul de a explica importanța calității aerului interior în clădirile de birouri, punând accent în special pe particulele în suspensie (PM) transmise pe calea aerului, care pot avea efecte dăunătoare asupra sănătății oamenilor, și oferă posibile soluții pentru a ajuta la reducerea prezenței PM în aer la care suntem expuși zi de zi, în cea mai mare parte din viață.

Noul aparat Samsung este disponibil începând cu luna martie 2021, conform Samsung Newsroom. Disponibilitatea poate varia în funcție de model și piață.

Stiri

Noi fotografii cu Samsung Galaxy S21 FE, dar prețul ne face fericiți

În ianuarie Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) va ajunge în sfârșit pe piață după luni de zile de dus întors. Acum,...

Samsung va lansa televizoarele MicroLED mai mari în 2022

Samsung a lansat în ultimul timp mai multe modele de noi televizoare. Am primit televizoare Neo-QLED, televizoare Lifestyle, dar acum Samsung se...

Ai încredere în smartphone-ul tău? Un nou studiu sugerează că te spionează

La fel ca mulți oameni, probabil că purtați telefonul mobil în buzunar în orice moment. Poate chiar te-ai îndrăgostit de dispozitivul tău,...

Windows Wallpaper Engine este disponibil și pentru telefoanele Samsung

Există o mulțime de imagini de fundal animate distractive pentru Android și majoritatea telefoanelor Samsung chiar vin cu câteva preinstalate. Dar dacă...

Livrările de telefoane pliabile au crescut în Q3 2021 datorită Samsung

Piața smartphone-urilor pliabile pare să fi explodat în trimestrul trei din 2021. Este chiar perioada în care Samsung a lansat noile telefoane...

Snapdragon 8 Gen 1 lansat, performanțe mai bune și AI îmbunătățit

Qualcomm a anunțat un nou procesor emblematic pentru smartphone-uri: Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul a fost lansat la Snapdragon Tech, summit-ul anual...

Samsung Galaxy A23 va fi lansat în 2022, primele specificații

În ultimul timp, puțin câte puțin, am aflat multe despre seria Samsung Galaxy A din 2022. Știm și am scris despre Galaxy...