Samsung își extinde gama de aparate de aer condiționat „la comandă”

408
Samsung isi extinde gama de aparate de aer conditionat la comanda
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat oficial pe 20 mai noul aparat de aer condiționat „Bespoke No-Pung Air Conditioner”. Acesta are performanțe de răcire foarte bune și un design personalizabil. Acest nou produs este compus din două modele: „Bespoke Mupoong Gallery” și „Bespoke Muppung Wall Hanging Wide”. Acestea vin în culori strălucitoare care se potrivesc cu tonul alb și au panouri înlocuibile pentru a se potrivi cu nuanțele din sufragerie sau alte camere.

Bespoke Mupoong Gallery este gama de top a aparatelor de aer condiționat de tip stand. Acestea nu au sistemul de aer suflat direct (sub 0,15 m/s sau Still Air) și reduc substanțial consumul de energie. În același timp au și o funcție de „Hi-Pass Circulation Cooling – Răcire prin circulație Hi-Pass” cu răcire rapidă fără pete oarbe, folosind un ventilator circular.

Bespoke Mupoong Gallery, care elimină mișcarea aerului se remarcă printr-un design asemănător cu mobilierul. Noul aparat a primit recenzii favorabile la începutul acestui an prin introducerea unui „panou de artă metalică Chevron” cu un model de rețea în formă de „V” aplicat pe fața produsului.

Astfel aparatul de aer condiționat Samsung Bespoke Mupoong Gallery este disponibil din șapte tipuri de culori. Chevron White, Chevron Light, Chevron Dark, Chevron Greenery, Chevron Sun Yellow, Brown și Gray. Panourile Chevron pot fi curățate cu ușurință prin minimizarea aderenței prafului, prin aplicarea unei tehnologii de acoperire triplă.

Filtru PM1.0 are un încărcător electrostatic pentru a atrage prafului ultra-fin de până la 0,3 microni. Praful este apoi fixat pe o placă negativă. Apoi filturl sterilizează virușii și bacteriile prin încărcătorul electrostatic. Filtrul PM 1.0 este lavabil și reutilizabil.

Pentru prima dată ca aparat de aer condiționat pe perete, Samsung introduce și Bespoke Wall Mount Wide, tot conceptul Bespoke. Acest produs subliniază rafinamentul prin aplicarea unui design plat pe față și este lansat în gri și alb cu panouri exterioare interschimbabile. În plus față de designul personalizat, Bespoke Mutual Wall Hanging Wide are o capacitate diferențiată de curățare a aerului și o funcție de igienă aplicată.

Acest produs este echipat cu un „filtru de sterilizare” care elimină mai mult de 99% din bacteriile dăunătoare utilizând un filtru PM1.0. În plus au funcția „Easy Care AI”, care gestionează produsele cu ușurință utilizând AI și „Easy Care AI” care permite consumatorilor să verifice și să gestioneze produsele meticulos atunci când este necesar. Funcția „Diagnostic AI” verifică automat starea motoarelor, senzorilor, unităților interioare / exterioare, agenților frigorifici etc., previne defecțiunile și informează utilizatorul.

Diferite servicii Samsung pe toată perioada garanției

Samsung oferă, de asemenea, diferite servicii pe toată durata garanției. Sunt incluse aici repararea sau înlocuirea gratuită a pieselor pentru motoarele și compresoarele invertorului digital ale aparatelor de aer condiționat, dacă se defectează în timp ce se folosește produsul. Prețul din fabrică al acestui nou produs este între 3.115 și 3.875 euro, în funcție de suprafața zonei de răcire. Este inclus aici inclusiv costul de instalare, care include câte un aparat Bespoke Mupoong Gallery sau Muppung Wall Mount Wide.

Momentan noile aparate de aer condiționat au fost lansate în Coreea de Sud. Nu au fost date detalii despre comercializarea la nivel global. Samsung a lansat recent la nivel global mai multe aparate electrocasnice personalizabile din seria Bespoke.

Yang Hye-soon, director executiv al diviziei de electrocasnice Samsung Electronics a declarat, conform Samsung Newsroom. „Aparatul de aer condiționat Mupoong, lansat inițial în 2016, a depășit 3,33 milioane de bucăți vândute în Coreea. Vom continua să extindem în continuare aparatele casnice personalizate de tip Bespoke”.