Samsung oferă o nouă generație de aparate de diagnostic cu ultrasunete

989
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Health Medical Equipment își prezintă noua generație de aparate medicale cu ultrasunete HERA, la MEDICA 2019 Düsseldorf, în perioada 18 – 21 noiembrie. Noile modele se bazează nu numai pe o calitate excelentă a imaginii pentru diagnostice precise, dar și pe un design ergonomic. Aceste noi ecografe vor oferi medicilor condiții de muncă confortabile și o atmosferă plăcută pentru pacienți.

Noile modele de ecografe Samsung HERA I10 și HERA W9 au o excelentă calitate a imagini, fluxuri de lucru optimizate și o precizie ridicată a diagnosticului. Cu o caracteristică Crystal Architecture ce oferă o calitate impresionantă a imaginii, aparatele au caracteristici inteligente pentru diagnostice mai complexe.

Samsung HERA I10 și HERA W9 două ecografe foarte performante

HERA este un acronim pentru „Hyper-aperture and Enhanced Reconstruction Architecture” și reprezintă o platformă de ultrasunete inovatoare care oferă imagini de înaltă rezoluție și ergonomie avansată în diagnosticul de imagistică.

Samsung HERA I10 are un design ergonomic și o calitate excelentă a imaginii. Este un ecograf din gama premium destinat consultațiilor ginecologice conform site-ului german FinanzNachrichten. În același timp, Samsung prezintă și ecograful HERA W9 de înaltă calitate, extinzându-și portofoliul de astfel de aparate în ginecologie. Anul trecut Samsung a lansat HERA W10. Samsung Hera I10 a fost certificat și a primit autorizarea din partea US Food and Drug Administration (FDA). În prezent, HERA I10 este disponibil comercial în SUA. Sistemul de diagnostic are un scaun de examinare integrat proiectat să reziste până la 440 de kilograme.

Samsung Health Medical Equipment dezvoltă soluții de tehnologie medicală inovatoare, în rețea și personalizate în domeniile ecografiei, radiografiei digitale și CT-ului mobil. Scopul: de a ajuta medicii și personalul spitalului să diagnosticheze rapid, în siguranță și cu precizie și să facă și mai eficientă practica de zi cu zi.

Cu seria HERA, Samsung își propune să-și consolideze poziția pe piața ecografiei de diagnostic. Vrem să oferim în continuare sisteme premium noi, cu o varietate de caracteristici de diagnostic, adaptate explicit la nevoile clienților noștri”. A spus Dongsoo Jun, director al Samsung Health Medical Equipment.

Cu un design modern, modelul HERA I10 oferă o calitate excelentă a imaginii, o capacitate de procesare de 11 ori mai rapidă și o rată de transfer a datelor de 10 ori mai mare decât produsele Samsung anterioare. Hera I10 încorporează Samsung Architecture Crystal, pentru a permite claritatea imaginii și tehnologie avansată pentru un diagnostic foarte bun.

Ecograful Samsung Hera 10I dotat cu multe caracteristici
  • ShadowHDR: Această tehnologie Samsung ajută la suprimarea umbrelor cauzate de membrele sau osul fetal și ajută la dezvăluirea celor mai mici detalii.
  • LumiFlow: Oferă vizualizarea dimensională a fluxului de sânge care ajută la înțelegerea rapidă a limitelor vaselor și poate oferi o înțelegere spațială suplimentară atunci când se documentează hemodinamica fetală și maternă.
  • MV-Flow: oferă o vizualizare detaliată a perfuziei microvasculare în țesuturi și organe. În acest fel contribuie la vizualizarea cu ușurință a perfuziei pulmonare fetale, a ductus venosus, a MCA și a anexei cu hemodinamică cu flux scăzut.

Funcția MV-Flow este aplicabilă creierului fetal, ficatului, inimii, plămânilor și placentei și este posibilă identificarea întregii rețele de vase de sânge, inclusiv microvascularizarea, folosind tehnologia imagistică existentă dificil de înțeles” A spus Martin Chavez, profesor de medicină maternă fetală la NYU Winthrop Hospital din SUA.

Dincolo de faptul că Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, de televizoare sau electrocasnice, Samsung produce și astfel de aparate destinate diagnosticului. Scopul dezvoltării acestui produs a fost de a crea o atmosferă plăcută și confortabilă atât pentru medici, cât și pentru pacienți.

Ecograful Samsung HERA I10 a primit premiul pentru cel mai bun produs la cea de-a 19-a ediție Ergonomic Design Awards. Premiul a fost pentru pentru designul său inovator, ergonomic, care oferă un mediu confortabil pentru examinare.